הפרסומת של גאפ!

הפרסומת של גאפ!

אתם יכולים לראות את אלאניס פה בקמפיין של הג'ינסים של גאפ. אם הקישור א עובד כנסו פשוט ל4alanis.com דרך אגב אמור לצאת גם דיסק עם הביצועים של הזמרים לשירים האהובים עליהם מהקמפיין. ועוד משהו אחד: אלאניס הולכת לחממם שלושה הופעה של רולינג סטון בארה"ב הנה התאריכים 13 | New York, NY : Madison Square Garden 15 | East Rutherford, NJ : Giants Stadium 17 | Albany, NY : Pepsi Arena

חחח וואו תודה ...

א) איזה פרסומת ארוכה יווו. ב) השיער של אלאניס נראה איום. ג) התחת שלה נראה מעולה! ד) היא נשמעת מצוין.. (כרגיל ..) ה) כמובן שהדבר הראשון שעשיתי היה להוריד את crazy של seal. ו) אני הייתי קונה את הג'ינס ...

Rוית

New member
מסכימה עם מה שאמרת פה

רק במקום סעיף חמישי, הייתי שוב רושמת את השני.. אבל שששש, שום מילה מעבר לזה על השיער
חוץ מאלאניס, לא זיהיתי שם אף אחד מהאמנים בכלל..

איך לא?

יש שם את הבלונדינית עם השיער הארוך .. לא בדיוק זוכרת איך קוראים לה אבל היא מפורסמת .. עכשיו יש לה הרבה שירים .. ואת מישל מדסטניז צ'יילד ... ו... האמת שזהו ... חיחי .. יותר מזה לא זהיתי ... ו.. האמת, שאחריי שהורדתי את השיר, גיליתי שאני בעצם מכירה אותו (זה מהשירים האלו שכולם מכירים אבל לא יודעים איך קוראים להם) שיר בסדר .. אבל .. לא ברמות שהייתי חושבת שאלאניס הכי תאהב אותו .. אבל .. כל אחד והטעם שלו ..

Jagged chaos

New member
ג'וס סטון...

זיהתי אותה, את זאתי מדסטנייז צ'ילד ות'סולן של קריד... יש ת'זאתי שרה CRAZY של סיל נראת לי מוכרת

Rוית

New member
אוקי אוקי../images/Emo122.gif

אז אני סתם לא מכירה אנשים מסתבר

למה רק בסדר?

שיר מצויין. בכלל סיל זמר גדול, יש לי את האוסף שלו בבית והוא ממש מעולה.

לא יודעת ..

אף פעם לא ממש התייחסתי אליו .. רק הכרתי אותו בתור השיר שמתנגן לפעמים שכולם מכירים אותו .. כמו "hey whats wrong eith you your looking kinda down to me" מכיר? אז כזה..

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

האמת שהוא באמת מהשירי רקע האלו, אבל אם קוראים את המילים ומתעמקים בו באמת שהוא שיר חזק..

Jagged chaos

New member
לעולם לא נשרוד

אם לא ניהיה קצת מטורפים. כמו שאמרו , יש לו מסר ומילים חזקות. הגשמת חלומות וחברה (סוסאיטי) נטולת אמביציות שנותנת בקטילות למי שיש דווקא.

כן אבל ...

דוגרי, אם לא היינו יודעים שזה השיר האהוב של אלאניס לא היינו מתייחסים אליו כל כך או למשמעות שלא ... או שזאת רק אני ..

Rוית

New member
אמיל, אתה יכול להסביר

את כוונת המשורר ב"חברה נטולת אמביציות שנותנת בקטילות למי שיש דווקא." כי לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה בכלל..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo133.gif

גיליתי שאני מכירה אותו גם כן. כשמישהו פה פרסם שזה השיר האהוב של אלאניס..
אבל מסתבר, שוהא לסתם שיר רקע, הוא שיר טוב!

Jagged chaos

New member
ווא ווא... רואים שהייתי עייף...

התכוונתי י'עני---> אנשים מתוסכלים שאין להם שאיפות שלא נותנים אמונה לאנשים שיש. כמו שסיל אמר: "נער החליט אחרי 17 שנים, שמה שהוא הולך לעשות זה לפתוח את הדלת, בזמן שכולם מבקרים אותו וישנים..."

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo3.gif

א.
ממש!
ב.
ג.
אבל זה מוזר, הם מדברים ומראים את התחת שלהם.
XD ד. כמובן.
ה. עשיתי את זה כששמעתי שזה מה שהיא אמרה שאהוב עליה, לקראת צילומי הפרסומת.XD ו. אז זהו, שזאת פרסומת מטופשת לדעתי..
ממש לא משכנע. משווים שיר אהוב לג'ינס..ואממ לא.
ובלה. ממש לא חשבתי שאלאניס היא הטיפוס שישתתף בפרסומת כזאת, אבל לפחות היא מדברת גם על מוזיקה ולא סתם מדגמנת או משו..
אני עדיין קצת מאוכזבת. והג'ינס? אה, פשוט לא.XD

Rוית

New member
זו דווקא הפרסומת השניה שלה לגאפ

וגם בראשונה היה קטע של מוטיב של שירה ונגינה (לא זוכרת עכשיו מה היה הרעיון ואין לי כוח לבדוק
).. כנראה זה איזה קו שגאפ זורמים איתו.. בכיף שלהם אני אומרת..

למעלה