הפרסומת לתפוזינה...

Dudi GirL

New member
הפרסומת לתפוזינה...

מה דעתכם על הפרסומת לתפוזינה, עם זאתי שרצה וכתוב על החולצה שלה "only wants sex" ואז שהיא מרימה את הכובע אז כל הגברים שרצים אחריה ואז כתוב "men only wants sex" אהבתי

bagal

New member
אפרופו תפוזינה...

לפני שבועיים שלושה היה כתוב בעיתון שנפטרה דוגמנית - שעשתה את הקמפיין של תפוזינה. האם מדובר על הקמפיין הנוכחי - ואם כן - אז למה כל הרחובות מלאים בפוסטרים שלה...לא נשמע נורא ? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי ...

bagal

New member
ואולי לא שמתם לב לשאלה......./images/Emo70.gif

אנשים... שאלתי שאלה ואף אחד לא עונה.. אם אתם לא יודעים - תכתבו - לא יודעים.. לפני שבועיים בערך היתה כתבה בידיעות שאומרת שהבחורה שפרסמה את קמפיין תפוזינה נפטרה בעקבות מחלת לב.... זה נכון ??????????????????????????? תענו לי !!!!!!!!!!!1

NaTaLiA 0

New member
בילבלו הכל בסיפור הזה עם הדוגמנית

אגב, פעם ראשונה שאני כותבת אבל תמיד עוקבת:) אז זה הזמן...שלום לכולם! אז ככה...אכן לפני כמה זמן דוגמנית-זמרת-שחקנית מישראל נפטרה בשל סיבוך בשפעת או משהו כזה וזו לא אותה אחת מהפרסומת!! הדוגמנית מהפרסומות הביאו אותה מדרום אמריקה או משהו כזה והן בהחלט מעט דומות אבל לא אותו האדם. אגב, הדוגמנית מהפרסומת "זכתה" מקום 5 לאישה הכי סקסית בעולם. וזהו....מקווה שהסברתי את עצמיי פסדר.. :)

bagal

New member
הבהרה על הפרסומת של תפוזינה

אז אסביר בדיוק למה התכוונתי... לא דיברתי על הפרסומת בטלוויזיה.... דיברתי על שילוט החוצות. זו לא אותה דוגמנית מהטלוויזיה ולדעתי זו שבפרסומת חוצות - נפטרה. כך היה כתוב בעיתון. עכשיו הבנתם למה התכוונתי ??

לא ממש

לא כל כך אהבתי כי אין שם רעיון חכם אלא סתם קטע מגניב לילדים בני 16 ומטה שירזזזזזזזזזזזזזזזזז

dino_din

New member
חמודה- כשתיגדלי תביני ש...

כל הגברים, ברגע שהם רואים בחורה בלונדינית עם גוף פיצוץ, מתחילים להתנהג כמו ילדים בני 16 !!! וכן, אני דווקא מחבב את הפרסומות :) דינו_דין (מתנצל מראש אם אני נשמע קצת שובניסט :)

כשתגדל תשתוק

האם הפרסומת הביאה לך חשק לתפוזינה?.. או לסקס למכור מוצר באמצאות סקס....זה סבבה אבל מה שיצא שם זה שהם מכרו סקס באמצאות סקס... איזה בזבוז ומה לעזזל הקשר לאקטיב ... בגלל שהיא רצה.? נו באמת! שירזזזזזזזזזזזזזזז

dino_din

New member
כנראה פספסת את הנקודה.

קודם כל בואי נתחיל עם עובדה מאוד פשוטה ומוכרת בעולם הפרסום - סקס מוכר !!! את יכולה להתנגד ולצעוק עד מחר - לא יעזור לך !!! סקס מוכר !!!!! שנית - הפרסומת לא אמורה לגרום לי לרצות תפוזינה. הם בטח לא ציפו שאני יעזוב הכל ויילך לקנות שתיה בגלל הפרסומת. אבל הם כן ציפו שאני יעשה את ההקשר בין המוצר לבין הפרסומת כשאני אראה תפוזינה בסופר. המוצר יחרט לי בזיכרון עם אסוציאציות מאוד מושכות וזו המטרה. טבע - ספורט - בחורה מושכת - חבר´ה - תפוזינה - צחוקים - בחורות.... בברכה, דינו_דין. (אני כבר גדול - ועדיין לא שותק !).

יש לך הרבה ללמוד.... לדעתי

סקס מוכר... כמו שאמר ידידי כאן... ותגידי לי, למה הפירסומת צריכה להביא חשק לתפוזינה? ... חלק גדול מהפירסומות עובדות על התת-מודע שלך (ולא תמיד את יכולה להבין את זה, אפילו אם את מנתחת את הפירסומת ניתוח לב פתוח). שילוב של סקס, של בלונדינית רטובה ומיוזעת, ושל המוצר תפוZינה פשוט עושה את זה.... (ודרך אגב ההכפלות של האות "ז" בשם שלך בכוונה? או ש.... ).. ביי ביי

bib011

New member
זה על אמת../images/Emo132.gif

זה נכון מאד, סוף סוף מהו אמיתי על הגברים של היום.

למעלה