הפרסומת לאל-על

פיסטוק16

New member
הפרסומת לאל-על

מישהו הבין מה המשמעות של הפרסומת מישהו הבין? זאתי שיש איזה אחד שנוהג באותו...

!PuMiCkY

New member
חחחח.. זה בדיוק...

מה שאני שאלתי כשראיתי את הפרסומת הזאת...
... כאילו... הלו... מה הקשר בין סינית, נהג שמציע לה סוכריה, מישהו שצועק מחלון, ומטוס של אל על...?! חוץ מ...כלום, לא מצאתי אף תשובה מתאימה... הייתי מציעה לקופירייטר של הפרסומת הזאת להתפטר...
... דחוף... פומיקי

פרסומת מעולה ../images/Emo20.gif ...

כל אחד יכול להסתכל על הפרטים בפירסומת הזאת מכיוונים שונים.. כך שהרבה אנשים יכולים להתחבר לרעיום ולמסר... אני ראיתי שם ישראלי שחי הרבה שנים בניו-יורק, וחי עם כל הלחצים הדחפים העבודה מסביב לשעון... .. אבל תמיד לא משנה מה קורה לו בחו"ל תמיד אל-על תהיה בשבילו שם .. הסמל... הדגל.... וזה מה שהם רוצים להעביר לכל הצופים בפירסומת.. שאל על יהיו בשבילם בכל מקום בעולם.. כמו נקודת אור קטנה ישראלית כזאת..."שגרירות"..
.. פשוט מאוד.. חחח.. ביי ביי

!PuMiCkY

New member
להזכירך... ../images/Emo41.gif...

אל על זו חברת תעופה, שאמורה להטיס אנשים ממקום למקום... ולא "להיות שם בשבילם"... בשביל זה יש פסיכולוגים...
... פומיקי

נכון.....

אבל הם מנסים לתת את ההרגשה שהם שם בשבילך בכל העולם... כשאת רואה דגל ישראל בחו"ל זה עושה לך משהו בלב.. מרגישה בטוחה.. מוגנת...

!PuMiCkY

New member
הממ...../images/Emo94.gif...

בוא נגיד ככה... משהו בלב... כן, זה עושה... געגועים... ורצון לחזור להיות שם... אבל הרגשה בטוחה ומוגנת?... LET ME THINK ABOUT THAT... לא חושבת...

dylan

New member
שאני רואה מטוס של אל על

זה עושה לי בעיקר צורך לבכות, זה פשוט מזכיר לי את הקופים שסובלים, גוססים, מעונים, כלואים ועוד באותם רגעים במעבדות ברחבי העולם ב"זכות" אל על, אחת מחברות התעופה הבודדות שעדיין מטיסות קופים לניסויים.

מרגש מאוד (../images/Emo31.gif) אבל...

חוץ מהעובדה שיכול להיות שבזכות הקופים האלה אתה חי עכשיו... טעית קצת בפורום.. יום טוב

dylan

New member
פרסום מוכר תדמית

לפעמים כדאי גם לדבר על האמת שהפרסום מנסה להסתיר ולכן נראה לי שיש קשר לפורום. ובקשר לקופים, אני מבטיח לך שלא בזכותם אני חי... יום טוב גם לך

אפשר לדעת במה אתה עוסק?

אני שומע עויינות מרומזת? אתה יודע, לגיטימי שיהיה לאנשים שונים דעות שונות בקשר לניסויים בקופים. ובקשר לפירסומת, אתה לא חושב שהם יזכירו שהם מטיסים קופים לניסויים, כמו שהם לא יזכירו מיקרה שאחת מעובדות אל-על נאנסה ע"י קברניט, נכון? זה פירסומת, לא דו"ח התנהגות. ביי

dylan

New member
אני סטודנט

ברור שאני לא מצפה מאל-על שיזכירו את ההטסה של הקופים, אבל אני מצפה ומקווה שכולם (ולא משנה הדיעה שלהם בנושא) ידעו על זה ובגלל זה אני מציין את זה.

אז כמו שאמרתי......

טעית בפורום (בהקשר של הקופים)... אבל הביקורת על הפירסומת התקבלה בברכה..
.. בהצלחה במאבקים הפנימיים שלך להצלת העולם
ביי

אתי@

New member
אבל זה מפספס את המטרה ../images/Emo70.gif אל על

היא חברת תעופה, והיא צריכה לפרסם שירות טוב, מטוסים נוחים, מגוון יעדים, תדירות גבוהה ועוד. לא ברור לי למה אל על מנסים לשדר הגנה ובטחון
ליורדים מהארץ...

כן יש בזה משהו... באמת...

אומנם בתקופה הזאת לאנשים יהיה יותר חשוב ביטחון והגנה מאשר תדירות הטיסות, שזה החלק הנכון בפירסומת, אבל באמת איך שמראים את כל העניין, באמת קורץ לכיוון היורדים (בורחים) מהארץ... יש מקום לשיפור..

הכוונה הטובה התפספסה בדרך ...

מדוע רובנו בוחרים לטוס אלעל? הרי יש חברות זולות יותר, יש חברות נוחות יותר, יש חברות בעלות תודעת שירות טובה יותר ואפילו חברות בטוחות יותר (בעצם זה לא בטוח). הסיבה העיקרית שישראלים אוהבים לטוס באלעל היא באמת שיש להם נקודה ישראלית בחו"ל, שהדיילים מדברים עברית, שסופסוף מישהו מבין אותך. מי שמטייל בחו"ל מכיר את ההרגשה, הצמא לישראליות. למי שנמצא בארץ צריך להזכיר וזו לדעתי היתה מטרתה המקורית של הפרסומת. בדרך משהו קרה, הפרסומת של היום אינה פונה לישראלים המטיילים בחו"ל, אלא ליורדים הגרים שם. איני אומר שחשיבה זו אינה נכונה, רק מדוע פרסומת זו משודרת בערוץ ישראלי ולא בערוצים הזרים? מירן

למעלה