הפרסום בפורום עובד

99eyal

New member
הפרסום בפורום עובד

יצא לי להיות השבוע ב103FM, רדיו ללא הפסקה והופתעתי לגלות שבלוח המודעות בתחנה מתנוססים להם 2 דפים עם ביקורת הרדיו של לודין על 103, מהפורום כאן בתפוז. בין ההודעות כאן בפורום ראיתי את אורן (בכינוי אלפא כאן) אומר שהוא יעביר את הביקורת החיובית הזו למנכ"ל והופתעתי לגלות שאכן התייחסו לעניין ברצינות. כל הכבוד! אני מקווה שגם ביקורות פחות חיוביות יזכו להתייחסות רצינית כזו מצד עובדי תחנת הרדיו שגולשים כאן... אייל

../images/Emo45.gif

Well... כל הכבוד לאורן היקר על העברת הביקורת ללוח המודעות של התחנה וכמובן ללודין עצמו על פרסום הביקורת הדו-שבועית, שכולנו כמובן שמחים לקרוא מדי שבועיים...
בנוגע לשאיפה שלך - זאת השאיפה של כולנו. מניסיון, התחנות לפעמים לוקחות ביקורות חיוביות וזורקות אותן לפח ולפעמים משנות ומתקנות את מה שצריך לתקן. והסוג השני של התחנות הן בדר"כ התחנות שמצליחות ובגדול.
תודה על העדכון אייל!

ludin102

New member
וואי תודה ../images/Emo9.gif

זה כבוד גדול עבורי תודה רבה!! נ.ב הביקורת על התחנה מהשרון תהיה בקרוב מאוד.

alpha80

New member
הבטחתי וקיימתי ../images/Emo13.gif

וזה לא בגלל שהביקורת היתה חיובית ברובה, לדעתי כל ביקורת צריכה להישמע ולהגיע למקומות הדרושים. בגלל זה ביקורת קיימת, כדי לתקן ליקויים או כדי לתת טפיחה על השכם אם צריך. אני אמנם לא איש יחסי הציבור של הרדיו ואני לא מוסמך לענות ולהגיב "בשם הרדיו", אבל בהחלט - אם יש נושאים שדרושים התייחסות אז זה יקבל את מלוא הרצינות. ו... איל - פעם הבאה שתבוא לבקר תקפוץ לומר שלום..
אורן

alpha80

New member
ועוד משהו -

היות ולא ראיתי פה לאחרונה (אם בכלל) נציגות מרדיוס 100FM, שלחתי הבוקר את הלינק לביקורת למנהל התכניות ולמפיק הראשי, (חבריי היקרים משכבר הימים.. ) בתקווה שתהיה תגובה כלשהיא לכתוב. (ואגב אני לא יכול לחכות לביקורת על 99 אסקייפ... האם משהו השתנה בה מאז הייתי חלק ממנה חוץ מהשם?..
)

למעלה