הפרנגים

הלדין

New member
הפרנגים

האם הפרנגים הם פרי הגותה של פאראמונט ומחלקת המחקר-ופיתוח שלה או שהם הומצאו בתוך "סיפורת-המעריצים" ונוספו ב-"מסע בין-כוכבים: הדור הבא"? ישנו ויכוח בנוגע לשם כוכב-הבית שלהם- בספר "כוכב הפיראטים" שם כוכב הבית שלהם הוא פרנגהאל("המקום של הפרנגים" בפינית) בעוד ב-"חלל עמוק תשע" שם כוכב הבית שלהם הוא "פרנגינור"(יש לשם משמעות כלשהי?) בנוסף לכך, הערבים נהגו לכנות בשם "פרנגי" כל אדם יליד אירופה, בעיקר מערב-אירופה.(ככל הנראה, נשאר אצלם מימי מסעות-הצלב שמרבית המשתתפים בהם היו פרנקים, קרי צרפתים). תמיד טענתי שהפרנגים הם הד מעוות לחברת השפע המערבית כפי שהיא באמת בעוד הפדרציה היא מה שחברת השפע יכלה להיות אם היו מתממשים תנאים מסוימים.(כמו התאבדות כל הגנרלים והפוליטיקאים החיים כיום, לדוגמא)

Esmena

New member
זה לא פרנג´י?

איך שלא יהיה, כל הכבוד כרגיל. אבל נדמה לי שאין לנו פרנגים בפורום.
מישהו?

אני בכייף יכול להיות פרנגי .......

כי אני מה זה חומרני בקשר לרכוש שלי ולכסף בכלל ........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובכלל חצי מהחוקים שלהם מאוד הגיוניים .. למשל " כסף יותר חשוב ממשפחה ... " ( מה לא ?!? חחחחחחחחח )

itstzar

New member
1 2 3 ניסיון

תעלמו ממהודעה הזו, אני פשוט מכין את עצמי למילואים ובודק שאני אוכל לבקר כאן גם אם יתקע אותי באמצע שום מקום, (אז גוד או ניב, אתם יכולים למחוק את ההודעה הזו, לא שאתם צריכים אישור ממני
) ולמי שתוהה איך אני הולך לעשות את זה אז אני על הפאלם שלי עכשיו עם מודם סלולרי

למעלה