הפרי קטפת מעץ הדעת

המשוגע1

New member
הפרי קטפת מעץ הדעת

תנאנאיי נאיי נאיי קיצר שלום מכירים תשיר של גולן? מהקליפ שאליאן מתמחרת עליו כילו כזה אז יש למישהו מושג איך איפשר להשיג את השיר הזה? והמילים

המשוגע1

New member
אה ואללה?? לא הוציאו עדין?

אמממ אבל בעסה לי כי אין לי ערוץ 24 אוף טוב

אביחי 33

New member
בקרוב הוא יצא לערוץ 24 אחי.

אל תדאג,ברגע שהוא ייצא אני יעלה אותו לקובץ MP3 ואעלה אותו לפורום. אבל קודם שייצא

נראה לי שזה המילים השיר בערך ,כנס!!

כן את יפה את משגעת, הפרי קטפת מעץ הדעת, את המלכה אני עבד פשוט, הפכת אותי לגבר שפוט, לא יכול יותר אני מיתפטר, דיי לעצבן אני מיתחרפן, אלוהים נתן אלוהים לקח, אז לכי חפשי ת'חברים שלך, אלוהים נתן אלוהים לקח, אז לכי חפשי ת'חברים שלך.. אחרי זה אמור להיות עוד בית בשיר שלא ממש השמיעו אותו בפרקים... ויכול להיות שיראו את הקליפ בערוץ 24 כמו שאמרו לא ממש בטוח! מקווה שעזרתי

../images/Emo15.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif

אתמול הלכתי עם השבט שלי והתחרפנתי עם חלקק... והתחלנו לשיר לכולםםם "לכי חפשי תחברים שלךךך
" (גם לבניםם
) ואז יש תקטע של "את המלכה אני עבד שפוט" וחברה שלי שרה ככה "את המלכה אני אבן שפרוט" ואנחנו נקרענווווווווו
מאז נדבקנו לזהההה

"את סת!מה,את מש!וגעת, הפרי קטפת,מעץ

בננה"... ^המצאתי את זה השבוע ... אני לא מפסיקה לשיר את זה. -קרן-

moshiko1111

New member
כנסו דחוף

שלום אנני רוצהלשאול אם למישהו יש ת'קליפ שגולן שר בסדירה ציטוט מהשיר"את יפה את משגעת את הפרי קטפת מעץ הדעת"בקשה למי שיש אותו שישלח לי פליז תודה!

אביחי 33

New member
כנס מושיקו../images/Emo140.gif

אין לאף אחד בינתיים עד כמה שידוע לי את הקליפ. בקרוב הקליפ ייצא לערוץ 24,ואז תוכל להוריד אותו מהפורום
המשך גלישה מהנה.

למעלה