הפרי הבשל

magy

New member
הפרי הבשל

92/12 פרי בשל הפרי הירוק הכתום - לא החום קליפתו חלקה ואין בה אף מום בבוסר הפרי ננעץ את שיניינו הטעם חמוץ - אבוי - לא עלינו צעיר הוא הפרי - יסולח לנושך למרות שבחוץ - נראה די מושך..... על עץ בסמוך - מקומט ומעוך יש פרי מכוער שצבעו די דעוך אך אם בו ננגוס - ייטוף לו הצוף טעמו מנעמים - ייערב לכל גוף..... זיכרו לעולם את מוסר ההשכל ואל תשכחו - זאת אומר בנקל ככל שהפרי - יפייפה ונחפץ ברו אשליה ותוכו חמצמץ....... לאיש המערות, משל על נשים מבוגרות וצעירות........ וגם .......על גברים .........אולי..............אולי........

מגי, אצל גברים זה עובד הפוך....

קודם המתיקות אחר כך החמיצות. זה רק אומר שאנחנו רק משתבחות עם הזמן. סליחה מהגברים הנכבדים של הפורום.

שקדי

New member
משחק ריגול..................

עם קשר עקיף לפרי המר........... חזרתי עכשיו מסרט בקניון........ משחק ריגול עם ברד פיט ורוברט רדפורד מומלץ לטעמי......עשוי היטב שחקנים יפים וטובים חלק מהלילה כמעט במגרש הביתי.....בירות והקשר...... רוברט רדפורד הקשיש.....כבן שישים לדעתי כבר לא היפיוף שהיה בהעוקץ למשל ואחרים אבל עדיין כיין המשומר תענוג לראות מומלץ כבר אמרתי????????

magy

New member
לא הבנתי, שקדי

• חלק מהלילה כמעט במגרש הביתי.....בירות בירות או ביירות.......????????????????? birot or beirut???????

שקדי

New member
הכונה היתה.............

חלק מהעלילה בביירות........בירת לבנון כאילו........ חלק מאיתנו הסתובב שם בזמנו בימי שרון העליזים ואולי גם קצת קודם............ וכיום....אפילו זה כבר נוסטלגיה.........

מגי, נפל בחלקי הכבוד

וזכיתי ליחס מיוחד. הצלחת להביך אותי. . . ואם בעניין טיפוס ונפילה, קטיפה ואכילה שכתבתי עליהם פעם, כדאי לטפס ולבחור בפירות המשובחים. . ואיך אדע במה לבחור? . אלטף את הפרי, אריחו ואבדוק אם חזק מחובר הוא לעץ או קלות, ואראה כיצד מגיב הוא למגע ידי. לאט ובסבלנות, כמו עם הסופגניה. ולא אנעץ בו את שיני כטורף אלא בעדינות אותו אקלף. ואדע אז שהפרי בשל כשמתוך תוכו ייטף הנוזל צוף עסיסי בעל ריח מתוק ערב הוא לחך ובפה מפריש רוק. בלשוני אלקק את הצוף הנוטף אפתח את פלחיו, לגלעין אתקרב ואם היה יכול להשמיע קול היה כל הגן יודע שגמר בגדול.

magy

New member
לא ראיתי את המבוכה.....

אבל ראיתי שהתוכן מאד דומה...................... כאילו העתקנו האחד מן השני.......

magy

New member
כן. במובן התנכ"י....

הקבלות דומות, שפה דומה............ כאילו תיאמנו עמדות.........

magy

New member
איך אמרנו כשהיינו קטנים?

בחיי אלוהים ספר תורה......טפו......... שאני לא מכירה אותך............................חוץ מאשר על המסך.....

magy

New member
לא הבכת. הכל תקין. מייה פיל מייה

100 אחוז....... אבל אפשר לחשוב על כתיבת מחזה.........בנוסח תנכ"י...... משהו אחול בלאטה גס......בשפה תנכית.

למה גס? הרי הכל בראש ממילא

אבל בהחלט אפשר להקים כאן צוות מוחות לכתיבה יוצרת. אולי נפתח פורום "תנ"ך אחר"?

magy

New member
מתאים לי....

גס התכוונתי מפולפל..... יש פה כמה כותבות..........משובחות...... נקים צוות הגייה.......ונצא לדרך.........

מירה.

New member
סליחה על הבורות אבל דרוש תרגום...

. מה הפירוש של מייה פיל מייה? נתקלתי בביטוי זה לראשונה לפני כמה שבועות, ומה לעשות כנראה אני לא מעודכנת. תודה מירה.

למעלה