הפרי האסור

vaselius

New member
הפרי האסור

כפות ידי ליטפו את הגו החשוף שלה טיילו לאורך עמוד שדרתה עיסו את השרירים שבין השכמות ניכר עליה עיסוק רבת שנים בספורט השרירים מפותחים, חטובים אך גם לאור הבהוב הנרות שפוזרו בחדר, קימוריה נשיים ניכרו היטב דרכינו הצטלבו במהלך שיטוט סהרורי בנבכי הנט האפלים ביותר, נפגשנו בצ'אט עלום, באתר עלום וחבוי עוד יותר ספק אם תכירו אותה ספק אם אני גם, ולו בגלל שהסיפור פרי דמיוני בכל מעבר שלי הידיים השריריות קימרה את גבה עוד בכל מעבר של כפות ידי גלשתי מטה לכיוון עכוזיה בכל מעבר קצות האצבעות התקדמו אל עבר שדיה הרכים הרימה ראשה הביטה לאחור והתנשקנו "שכב על הבטן" היא אמרה לי "שים ידיך מתחת לראש" שכבתי ערום על המיטה הרחבה שמעתי קולות עת פשפשה בתוך תיקה, פותחת וסוגרת את דלת המקרר הרגשתי משהו קר על כף רגלי, משהו קר הולך ומטפס באיטיות מייסרת לאורך רגלי, מסביב לעכוזים המוצקים, בגב התחתון, ניסיתי לדמיין מה זה, מה היא מורחת עלי, דמיינתי שמדובר בקצפת מתוקה ולבנה שניתזה על גופי, ציפיתי בדריכות למגע לשונה הרטובה, עת תלקק את שובל המתיקה, הושטתי את ידי , ניסיתי ללטף את ירכה הלבנה, "אמרתי לך, ידיים על הראש" ועוד בטרם סיימה את המשפט, מכה חדה הונחתה על ישבני, הרגשתי כאב עז מפלח את גופי, ועוד אחת, פג החלום הקצפתי, זה לא היה שובל של קצפת מתקתקה אלא קמה השוט שהחביאה במקרר, "מה......." ניסיתי לגמגם "כשאתה פונה אלי אתה קורא לי גבירתי, זה ברור לך?" כן" מילמלתי ושוב מכה חדה על ישבני "כן" עניתי באופן מתגרה, מנסה להכנס למשחק שלה "כן, מה??" ושוב ההמחשה בעזרת קצה השוט "כן גבירתי" ושוב השוט טייל לאורך גופי "עמוד על הברכיים עבד" וכשלא נעניתי מספיק מהיר, שוב הצליפה בי נתנה פקודות עניתי,לעתים שכחתי לציין את תוארה במתכוון והיא רק חיכתה להזדמנות כזו להעניש אותי שוב ושוב ברצועות העור של השוט, הרגשתי שאש אחזה בגופי, בטוח שנשארו סימנים אדומים שתי וערב לאורך הגו, "תכרע ברך, פרוס ידייך לצדדים" "כן גבירתי" כבר לא היה ל כוח להתנגד עמדתי על הברכיים, הגו זקוף, הזין הגדול והזקור פונה קדימה, והיא מקיפה אותי, נוגעת בי כל העת עם קצה השוט, מלפפת את הזין איתו, מושכת אותו לאחור, רצועות השוט נמתחו עמוק בחריץ בין העכוזים, עוד רגע חולף והיא קושרת את עיני עם בד עבה, דואגת שאני לא רואה כלום, "אל תזוז" וכדי להמחיש את רצינות דבריה מנחיתה עלי עוד שתי הצלפות, שוב היא פוסעת לכיוון המקרר, שומע את הדלת נפתחת ונסגרת בשנית, שקט, ציפייה דרוכה, מרגיש התכווצויות בשרירי הידיים, הגב כואב, העכוזים שורפים, מרגיש כל חבורה אדומה, חש בקירבתה, משהו קר , קר מאד מונח על עורפי, מים קפואים זולגים לאורך הגו, טיפות קפואות מטפטפות בחריץ הישבן, והיא מטיילת עם קובית קרח לאורך גופי, מצמידה אותה לפטמות הזקורות ממילא, משרטטת איתה את שרירי החזה, והבטן, מתחככת עם הזין הזקור, משפשפת את כיפת הזין התפוח עם קובית קרח קפואה, היא חוזרת לגבי, מחדירה קובית קרח עמק בין פלחי עכוזי, "תצמיד חזק, אבוי לך אם היא תיפול" תחושות של כאב ושל עונג אוחזות בי, מתעתעות בי, נוזל קר מטפטף מבין העכוזים וזולג לאורך הרגליים אני מצמיד חזק יותר, מנסה להחזיק את קובית הקרח במקום, היא חוזרת, ומלבישה אותי בקונדום, ונשכבת על המיטה, העניים כפותות, לא רואה כלום, "הנה קח את זה" היא דוחפת קובית קרח קפואה לתוך הפה שלי "אתה כבר תדע מה לעשות עם זה" אני כורע על הברכיים הלחי שלי מתחכך עם פנים ירכיה, מעלה מעלה למקום המפגש ביניהן ידי מלטפות את שפתייה התחתונות, חש ברטיבות הגואה, חש בתנועות העדינות של אגנה אל מול אצבעותי, מפסק אותן, ודוחף את קובית הקרח אל תוך מערתה הבוערת בעזרת לשוני, כשאני בטוח שהקוביה במקום, אני נשכב מעליה, קצה איברי נוגע בחריץ שבין שפתייה, אני חש איך היא מנסה להחדיר אותו, מתאמצת לקרב את הכוס לזין התפוח, אך העבד הפך לשולט, לא נותן לה, נוגע בה בלבד, משרטט את החריץ הבוער עם קצה זין, מתעלם מתחנוניה, מחייך לעצמי מתחת לכיסוי, נקמה מתוקה, ובבת אחת חודר לתוכה, תחושות של חום ושל קור עוטפות את איברי הזקור, חודר עמוק, נוגע בקצה רחמה, נכנס ויוצא, סנטימטר אחר סנטימטר, קירות מערתה חובקים אותו, שואבים אותי עמוק לתוכה, וכך התחלנו בזיון ממושך ומתמשך, עיני כפותות, עיניה עצומות מרוב עונג, משנים תנוחות מדי פעם, כשרק החושים שלנו מכוונים אותנו, כל אחד דרוך לקליטת סימני השני, פעם אני עליה, פעם היא עלי, גב אל גב, הפוכים, מאחור, וכל העת אנחנו ממשיכים להיות מחוברים, כגוף אחד, נענים כאחוזי תזזית לכוריאוגרף תאוותני, קולות של הנאה בוקעים מגרוננו, ממלאים את חלל החדר, קולות הלב המהירים, והנשימה המואצת מנגנים ברקע, והתיפוף המטורף והקולני של ירכיי השריריות על ערוותה נשמע כמו תנועות של בוכנה משומנת היטב החושך הכפוי הריכוז המאומץ השילוב של הכאב ושל העונג השליטה והשחרור טעמיו של הפרי האסור

אסתי69

New member
קראתי שוב :)

הפרות האלה שלך עסיסיים וטעימיםםםםםםםםםםםםם :)

תבור.

New member
אסתי ???

שאת לא "תתלונני" על מה שעושים לך ? ולך וסיליוס - תמשיך כך. (נ.ב סיפור הקרח כבר הופיע אצל איזה בלוגרית יש קשר ?)

אסתי69

New member
תבור?

את התלונה הוא קיבל אתמול בבלוג :)) ואני אפ'פם לא ממש מתלוננת אתה יודע :)) (ואני עוד מחכה למייל שהובטח לי ממך)

מממממממ....

קרח....i like.. איזו כתיבה יש לבחור הזה זה מטורף! הייתי עושה את זה עם פירות קפואים...

Z o d i a c

New member
אוי... |מבט מוטה הצידה|

*תזכורת לעצמי - לקנות מגבונים לחים*

למעלה