אני רוצה לקלף את הקליפה, לטעום את הפרי האסור, להכנס לשכרון חושים מסחרר, לחקוק את הרגע במוחי. אך ירא אני, מן הרגע שבו אפקח את עייני ואגלה, שהרסתי את טעמו של הפרי,טמאתיו, ואין הוא עוד הפרי האסור, אלא רק עוד פרי
ועל הפרי האסור האישה נענשה.. לא יודע למה אתה מתכוון בפרי אסור.. קראתי את דבריך.. אני מניח שבגלל שזה פרי אסור המשיכה דווקא כן לטעום היא רבה ואז מה? שזה יהיה בגדר פרי רגיל המשיכה תפסק? אז אולי עדיף לא להכנס לשכרון חושים.. כי עם אתה לא בטוח בעצמך אז חבל להרוס וואיש אני פילוסופי על הבוקר טוב נו תביא ביס... צוחק ...רק צוחק..
שכל אחד יכול לפרש דברים מסוימים אחרת למשל דוגמא: אם אני ואתה נביט על תמונה למשל של החוצנית שפה אהה והיא מוכשרת שחבל``ז ממליץ לך לבקר באתר שלה אני יראה דברים מסוימים ואתה תראה ממני אחרת והיא בכלל ציירה משו אחר לגמרי זה כל היופי שבדבר אז מה שאומר שיכול להיות מאד שאני הבנתי אחרת מה שאתה רשמת אשמח להסבר.. על כל מקרה אהבתי את הכתיבה ואני מברך את הצטרפות שלך לפה טאי=טאירון
לא משנה מהו הפרי מערכת יחסים משיכה אפילו קריירה חדשה כמו בובה בחלון ראווה עבור ילדה צופיה מהו הדבר אליו אתה כמה אין זה משנה הפחד שכשתגע, כשתגיע כגודל הציפיה כן גודל האכזבה או שמא, יענו הציפיות, אך עוצמתן תתגמד הפחד להקדים את המאוחר והפחד לנהוג במשהו כפיל בחנות חרסינה ונהרוס, או לנעוץ שיניים במשהו שאנו חפצים בו אך עוד לא הבשיל הוא עוד בוסר ולכן אסור אין אסור אך לעיתוי יש משמעות. וכישוריינו? עדינות ורגישות יצילונו מעצמיינו ואם לא נצלח במה שננסה אולי לא היה צריך לקרות מלכתכילה