הפריץ מכה שוב

עמרי ר

New member
הפריץ מכה שוב

ומה מכין לנו עמיר פרץ, הסטליניסט הבלתי-נלאה? "אם כל השביתות" (מזכיר לכם מישהו?). בין השאר מתכננים עובדי חברת החשמל הנהנתנים לסגור לנו את השאלטר, בנוסף להשבתת שאר מערכות החיים אליה כבר התרגלנו במדינת-ההסתדרות שלנו, השבתה שגורמת לכלכלה הישראלית הפסדים של מליארדי שקלים. מי מכסה את ההפסדים הנוראיים האלה, שעולים לאנשים במשרותיהם ובפרנסתם? נכון - הממשלה, שנאלצת לבצע עוד ועוד קיצוצים בתקציב הבאים לכפר על נזקי השביתות הללו. ומיהם הנפגעים העיקריים? נכון - אנשי השכבות החלשות ומעמד הביניים, אלו שההסתדרות מתיימרת לייצגם. אני מאחל לכל עם ישראל שנתניהו יצליח במאבקו מול חבורת הבריונים הזאת. לא תהיה כלכלה פורחת במדינת ישראל כל עוד האנשים האלה יושבים על השאלטר ועושים במדינה שלמה כבשלהם. מספיק!

ניב נ

New member
עובדי החשמל הנהנתנים

לא ברור לי איך קורה הדבר שב15 השנים האחרונות גם בסערות הגדולות ביותר לא היו לי הפסקות חשמל של מעל שעתיים ואת הפסקת החשמל המשמעותית האחרונה מסערה אני לא זוכר, כנראה הכיף שלהם זה לחבר לי את החשמל בגשם. אני זוכר רק סיפור של בחור שעושה איתי מילואים על איזה תחנת השנאה שהוא היה צריך לתקן ראה אור לבן והתעורר אחרי 3 ימים. אני יודע שזה כיף אטומי להיות חצי תלוי ממסוק ולנקות שנאים מלכלוך. ולטפל במקומות שיש בהן קרינה אלקטרומגנטית מסרטנת זה בכלל חצי זיון. אני גם יודע על שר אוצר שאמרו לו אם תפר הסכמים אנחנו נשבות והוא במקום למנוע את השביתה הפר הסכמים. וזה למה? כדי לקצץ במיסים לעשירון העליון ולעומתם אלו שמרוויחים שכר מינימום ימשיכו להרוויח משכורות רעב. השביתה הזאת היתה יכולה להמנע בקלות. שרי האוצר שלנו בחרו ליצור אותה.

מרכזון

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מילים כדורבנות. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

עמרי ר

New member
הדמעות חונקות את גרוני

אני מניח שאנחנו צריכים להודות לעובדי חברת החשמל, שמרוויחים משכורות עתק וצורכים חשמל בחינם, על שהם נאותים לעשות את עבודתם ולספק לנו חשמל הביתה ללא תקלות?? עבור הכסף הרב שכולנו משלמים על החשמל הזה (כולנו, כמובן חוץ מעובדי החברה וב"ב הפטורים), המינימום שאפשר לקבל זה חשמל. אני גם אמור לשלוח להם תעודת הוקרה על עמידתם ב"סערות הגדולות" (אנחנו ממש מדינת חורף סוערת, אין ספק)? כשאדם מרוויח כאלה סכומים, ועוד סכומים לא-מבוטלים דרך החשמל שהוא צורך בחינם, אני לא יכול לקבל שיאיים עליי בסגירת השלטר. צריך לשים סוף למונופולים הגדולים, וחברת החשמל היא אולי המונופול הכוחני ביותר מבין הקיימים. לך אולי טוב עם כלכלת מונופולים מנוונת ומיושנת. לי לא, ואני שמח שכך פועל שר האוצר.

ניב נ

New member
משכורות עתק?

עו"ד ברבע שעה של סגירת חוזה על קניית בית מרוויח משכורת כזאת. את המשכורת שמרוויח שיאן השכר בחברת החשמל בחודש גליה מאור מרוויחה בכשבוע. ובנק לאומי נמצא בשליטת המדינה. אתה זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו בחברת החשמל הוריד את השאלטר? אני לא מציע תעודת הוקרה להם אלא פשוט מאוד- לשלם כסף טוב זה הכל, בשביל אנשים שמסכנים את חייהם בשביל שאתה תוכל לשבת במשרד ולהנות ממזגן וחימום. היחס שלי לגבי הכלכלה היא לא מנופוליזם או לא אלא מה שטוב. ראה את מקרה מערכת הבריאות ששברו את המונופול בו ורמת הטיפול בחולים ירדה. ניתן לראות גם את מערכת הבריאות האמריקאית לעומת זאת הבריטית. אני אישית ניזוקתי מכך. ראה את הבנקים שהיא מערכת תחרותית אבל שני בנקים קרסו ומשלם המיסים היה צריך לשלם . דרך אגב אני לא רואה אף אחד שנלחם במונופול של מייקרוסופט בארץ.

מרכזון

New member
ובכמה זמן....

מרוויחים ביבי וחבורת המנכ"לים הפרזיטים שלו, משכורות עתק אלו???

um21

New member
שוב אתה מסית

בתוכנית הכלכלית של 2004 כתוב שיואחדו מספר אגפים במשרד האוצר כלומר מספר ראשי האגפים "מנכל"ים" בשפתך באוצר יקוצץ דרך אגב ביבי לא המציא את מבנה משרד האוצר הוא תמיד היה בנוי כך אך ביבי הוא הראשון שמשנה את המבנה הנ"ל

מרכזון

New member
לפי הדברים האחרונים שלך.....

אתה מבין בכלכלה בדיוק כמו שאתה מכיר את חיי היומיום באירופה. כלומר-0.

um21

New member
כן בטח

"אנשים באירופה בוחרים להיות חסרי בית" ציטוט שלך לא שלי וזה מראה הרבה עליך

מרכזון

New member
טיפש....

כאחד שחזר עכשיו, אחרי חיים במשך 14 שנה שם, אני עוד יכול ללמד אותך הרבה. וגם לגלות ברבים כמה בעצם אינך יודע כלום, ומנסה לשכנע את כולם שאתה יודע!!!

ראליסט

New member
לא אכפת להם,

שהחברה הישראלית מתדרדרת. לא אכפת להם שאנשים מתאבדים בשל התדרדרות במצבם הכלכלי. לא אכפת להם שסל התרופות מקוצץ. לא אכפת להם שחיילת נהרגת,כי בשל קיצוץ לא קיבלה כלל נשק-והיכן? בנצרים!! לא אכפת להם שילדים בני 8,נאלצים לגנוב כמה שקלים בשביל אוכל מהקיוסק. לא אכפת להם שלקשישה חולת אלצהיימר אין מקום בבי"ח,ואף לא במוסד גריאטרי,כי בשביל זה צריך למכור את הדירה.אז באמת מה זה משנה אם בעלה הקשיש יורה בה ,מתוך היאוש או הטירוף שלתוכו הוכנס. לא אכפת "לביבייסטים" שהחברה הישראלית מתדרדרת . הכל אצלם קשור רק לעמיר פרץ. בטח.תמיד יש כתובת לכשלונות.גם כשהיא ממש לא קשורה לכל המצב המחורבן,שהביביבלוף מביא אותנו,במדיניותו ההרסנית. ואתם תטיפו מיהו יהודי?? אדם שאין בו רחמים,אינו יהודי. אתם ביביסטיים,אינכם יהודים אמיתיים.אתם אכזריים בני אכזריים.

מרכזון

New member
הגרוע מכל

הוא שהם מוצאים צידוקים למעשי השרים והח"כים שלהם, והאשמה תמיד מוטלת על הצד שכנגד. בכל חברה שפויה, בריאה ונורמלית, מברכים את הממשל על עשיה חיובית ומפרגנים לו, ויוצאים נגדו כשהעזייה הינה שלילית. תסתכלו על כל השירשורים בפורום זה. נראה כאילו מדובר בעדר "אתונות" שמקבלים כברכה וכגזירה משמיים את כל מה שמחליט ה"חמור" המנהיג את העדר. ולפני שאתה קופץ, בגיניסט, אני מדגיש שמדובר רק במטפורה. אין בי כל כוונה להתייחס לראש הממשלה כבעל חיים. רק מטפורה!!! אנחנו יכולים להתווכח עוד מליון שנה "האם הצעדים הכלכליים אכן יפתרו את בעיות המשק הישראלי". אין ויכוח על העובדה שכרגע, בשלב הזה בו נמצאת המדינה, הצעדים אינם מתאימים!!! מפעלים נסגרים, ענקים כמו תנובה, קונוורס, ארקיע ואחרים מפטרים. ושר האוצר קורא למובטלים "פראזיטים". נכון-צריך להפסיק את קצבת האבטלה ולצאת לעבוד. אבל אין עבודה. זה לא מזכיר לכם את הסרט "מילכוד 22???" זו ההוכחה האמיתית לדבריהם של "הליכודניקים השרופים" : גם אם חמור יעמוד בראש הליכוג-נצביע ליכוד.

רונאל1

New member
רק תיקון טכני

"מנכ"לים" זה לא הכינוי של מרכזון, זו המציאות - הם כולם בדרגת מנכ"ל משרד ממשלתי ולכן נהנים מלשכה, נהג שכר גדול וכיו"ב הטבות של מנכ"ל. ואכן אין סיבה שיהיה יותר ממנכ"ל אחד במשרד. ויש למשק צרות גדולות מאותם "מנכ"לים", שביבי עוד רחוק מלפתור.

החתימה הזו בסדר, אבל קצת מוטעית

מי שחתם על הסכם השלום עם מצרים הוא הליכוד. ההוכחה הטובה ביותר לכך היא שמאז חתימת ההסכם אפשר לספור על שתי אצבעות את מספר ההרוגים בחזית מצרים.

Roobie

New member
אתה כזה מנייאק ../images/Emo13.gif

רציתי לראות את החתימה הזאת עוד כמה חודשים טובים.. מקס מאז ומתמיד היה אחד הדברים הכי משעשעים בתפוז.

תגובה

1. עד היום מצרים מספקים כסף ונשק למחבלים . 2. כשהליכוד חתם על הסכם השלום אם מצרים הליכוד היה מושפע מהשמאל . אני מקווה שיום אחד כל הליכוד יהיה כמו זאב ז'בוטינסקי .

למעלה