הפריסה של צל הירח

longshut1

New member
הפריסה של צל הירח

אנסה לשרטט באופן כללי את הפריסה שלך- אני מזהה שלושה קווי התנהלות עיקריים בהתנהלותך בתקופה הנוכחית: א.דחף לכבוש את עולם האפשרויות האינטלקטואליות המקיף אותך מכל עבר,שנתקל בתזזיתיות התאומימית שלך-מה שיוצר התפזרות וחוסר מיקוד בכל הקשור לדרכך לנצח את אותם אתגרים אינטלקטואלים.המון אנרגיה ורצון להצליח-שעקב סקרנותך ורצונך לטרוף את העולם ב"ביס אחד"מתפזרת לכיוונים רבים מדי,מה שגורם לך לחששות שמא לא תוכלי להשיג את אשר את מפללת ועובדת כדי להשיג.כדאי לך לתכנת את עצמך באופן יותר ממוקד,ולהגדיר טוב יותר את מטרותייך,כדי למרכז את הדחף העז שלך להבין ולדעת כמה שיותר ולתרגמו להישגים ממשיים. ב.דימיון,חלומות,שאיפות מרחיקות לכת-כל אלו משחקים תפקיד נכבד בקליעת תוכניות לעתיד,נסיון לקבע תוכנית שלבים מקצועית עבורך,כמו גם מחשבות על משמעות החיים באופן כללי ופרטי.את מעסיקה את עצמך לא מעט ברגע שאחרי,ומצליחה במידה רבה לראות מעבר להיום,אל העתיד-שאת מקווה,יטמון לך סיפוק אישי הנובע בתחום שיסעיר את עולם הדימיון שלך,ויעניק לך משמעות אישית שתהיה תקפה,מרגשת,ושתהיה מקור השראה מספיק עבורך. ג.הצלע השלישית,שאת נוטה מעט להזניח אותה,היא צלע המימוש,ההגשמה,והיישום של השאיפות והתוכניות לעיל.סקרנות ומחשבות מעוררות השראה,המלוות ברצון עז לפרוץ ולקבע לעצמך מעמד תקיף וברור בעולם-כל זה טוב ויפה,אך כדאי לך להשקיע בדרך להנכיח את אותן שאיפות.כלומר,את נוטה להזניח הצורך להעניק צורה,תבנית,ומסגרת פעולה כללית לרצונך להבין וללמוד עוד ועוד.אינך פועלת מספיק חד ומספיק נחוש במישור היישומי-עלייך למרכז את האנרגיות שלך בתוכניות רבות-שלבים,לדעת היכן יש להשקיע על מנת לראות תוצאות,ובכלל-להעניק לתוכניות שלך תוכן ממשי,שגם יביא תוצאות בשטח.את צריכה ללמוד להתקדם ולחשוב במונחים יותר תועלתניים,מועילים ,ויעילים,על מנת שלא תתאכזבי בסוף המסלול,כאשר תיווכחי לדעת שהובלת את עצמך למקום בו נשארת עם התוכניות והחלומות,אבל בלי עיר בנויה כהלכה. באופן כללי,את מרגישה שהגיע הזמן לעבור לשלב הבא-הן מבחינת איך שאת מבינה את חייך שלך והמשמעות האישית שלך,הן מבחינת יכולת ודרך התפיסה שלך רעיונות שונים,והן מבחינת היכולת לממש ולמרכז את אותה דרך קליטה,תפיסה,הבנה,ועיבוד חדשה שאת שואפת לסגל לעצמך.דגש מיוחד ראוי להינתן למרכיב המירכוז,המיקוד של אותן תוכניות ושאיפות.ראוי להינתן דגש,כמו כן,על הצורך לתכנת את עצמך אל תוכנית עבודה מוגדרת,מבוססת,רב שלבית,שתסיר ממך את הדאגה שמה נטייתך להתפזרות בין סוגי חוויות תוביל אותך לעברי פי פחת.תוכנית עבודה שתוביל אותך למקום בו תוכלי לתרגם את התזזיתיות שלך,ואת סקרנותך הבלתי נלאית לדעת עוד ועוד,להישגים שיספקו את ציפיותייך הגבוהות. ומעל הכול-את נוטה לחשוב את המצב,לתכנן איך תרגישי אם וכאשר,ונוטה להחביא את הצורך גם לאוורר את אותו אביזר ישן,הקרוי לב,שיכול לעזור במידה רבה לכוון אותך למקומות בה השאפתנות הבלתי נלאית שלך להשגת מקור השראה שישתלב עם תוכניות אלו ואחרות הקשורות להשגים אינטלקטואליים וקריירה עתידית,תבוא על סיפוקה. כל זה בקווים מאוד כלליים,ויש עוד הרבה מה לומר על הפריסה שלך,כמו גם עוד כמה נקודות קטנות שמעגלות את הפינות,אך זוהי באופן כללי מסגרת התנהלותך.בהתאם לזמן שיהיה ברשותי,בהמשך אפרט יותר ואשים את האצבע על הנקודות הפחות חזקות אצלך,כמו גם על איכויותייך שראויות להיות מנוצלות באופן יעיל יותר.

longshut1

New member
תוספת כללית

את מזהה היטב את נטייתך להיכשל בסיווג סוגי החוויות שתוקפות אותך מכל עבר,ושאיפתך המרכזית היא אכן,ללמוד לזהות מקור כל חוויה,לבודד אותה,לקטלג ולהגדיר אותה,ולנתבה למקום בו היא תנוצל באופן היעיל ביותר. את נוטה לחשוב עם הלב,וסבורה שאם רק תצליחי להתגבר על שטף המאורעות בחייך,תוכלי בנקל להבין את התרגשותך והתפעלותך מסוגי מידע וחוויות שונות שזורמים לחייך.נטייתך זו לאובר-רציונליזציה של עולם הרגש,לרצון הטבעי שהכל יהיה מאורגן בסדר הגיוני ובר חשיבה,והחבאת צורכך גם להרגיש את עצמך ולא רק לחשוב את עצמך,עשויה להכשיל אותך בבואך לתכנן מתודה מאורגנת דיה שמתוכננת לממש את שאיפותייך.

צל הירח

New member
wow...speechless ../images/Emo12.gif

אמ....... מאיפה זה
3 פתיחות עשיתי לפי האתר , חיברת ביניהן? לקחת אחת מהן? זה כל כך נכון...דברים נגעו בי... אני...אני...לא יודעת מה לרשום...
זה כל כך נכון לגבי התקופה הזו, שהיא למעשה סגירת מעגל של תקופות ולדעתי אפילו גלגולים קודמים..."שובו של סטורן", מוכר?
טוב אני צריכה לחשוב מה אני עונה לך, בעצם אני לא צריכה לחשוב, נכון?! אני צריכה להרגיש...

למעלה