ולמה את ממשיכה לראות את האידיוט הזה
אחרי מה שהוא עשה לנטלי אוריירו? תאימיני לי,התפוצצו לי כל הורידים במוח כשראיתי את זה,ולא הייתי מתנגד לתת לו סיור מודרך מתחת לקטנוע שלי,על כביש סואן. הבן אדם הזה מייצג את כל מה שדוחה,מגעיל,אלים,מכה,מתעלל מינית,ובקיצור-הישראלי המכוער.הישראלי שחושב שאם לבחורה תחת סקסי,אז כל העולם ואחותו צריכים לשמוע אותו צורח את זה,הישראלי שחושב שלבחורה עם זוג שדיים עסיסיים אין כל כך זכות להחליט אם בא לה שיפנו אליה בשמות כל "עופרית" "פומלית",הישראלי הדוחה שחושב שלא נורא אם האשה תחטוף לפעמים איזו כפה או שתיים,את יודעת,כדי להשתיק את הכלבה.הישראלי המלוכלך,שתמיד יחשוב שאתה חייב לומר לו מה השעה,למרות שלא בא לך כל כך לדבר עם אידיוטים כמוהו. כשאתה הולך עם החברה שלך לפאב,וחברה שלך נראית פיצוץ,אתה לא יכול לשבת בשקט,כי כל שניה אתה צריך לשמוע "כווווווווווווסית" "שוווווווווווווה","איזה תחחחחחחחחחחחחחחחחחחת","איזה פרונננננננננננננננננננט",כאילו שאתה נמצא באזיה שוק בשר שמוכרים את החברה שלך כמו זונה,ושיא הקטע-שהישראלים המכוערים,כולם,חושבים שזה בסדר גמור.נו,מה יש,בשביל מה יש עיניים,אם לא להסתכל לה על התחת,לא?בשביל מה יש לך ידיים,אם לא ככה,כשהיא לא שמה לב,את יודעת איך זה,כשיש תור לבר,לדחוף פה ושם..למה לא?היא כוסית,לא? הדודו טופז הזה,שלא הייתי מתנגד להיות הישראלי המכוער איתו לרגע,נותן לגיטימציה עם החיוך הסקסיסטי שלו,עם קריצת העין השובניסטית שלו,שאומרת לך: סטירה לאשה?למה לא,לפעמים טפיחה פה ושם על תחת סקסי של בחורות שעוברות ברחוב?למה לא! האשה מקומה במטבח?נו בטח איזו שאלה אשה היא משהו מעבר לגוף?נראה לך!? אשה היא היא כלי שאתה משתמש בו כשבא לך איזה זיון ככה,זיון אלים,עדיף כמה שיותר אלים,כי מה כבר היא יכולה לומר?יש לה זכות בכלל,לכלבה?שתלך להניק את התינוקת! אשה היא איזו סחבה ששוטפת לך רצפה,שמכבסת לך בגדים,שמבשלת לך אוכל.. האשה שהיא אשתך,לפי הישראלי המכוער,היא משהו בלי נשמה,בלי רגשות.. אפשר לבגוד בה,כמו שטופז עשה,למה לא?מה,יש לה רגשות?מה התחתנת איתה?הרי יש לה ילדים,היא בחיים לא תעזוב,השפוטה הזאת. האשה,לפי הישראלי המכוער,היא אשה שלא ראוי לה גבר אמיתי.. ואת יודעת מה הכי מעצבן אותי?שאשתו של הישראלי המכוער,אוהבת להיות עם הישראלי המכוער...היא תמיד נזכרת באותו יפה תואר,גדל רוח,עמוק רגש,רומנטיקן ושכלתן מאין כמוהו-אבל מייד מתבוננת בבעלה...הישראלי המכוער,ואומרת: זה גבר אמיתי! אוף איזה עולם עקום זה,וכמה ורידים יצאו לי עכשיו מהמוח..