הפריסה של אוליברה

oliveraf

New member
מה אומרות הקלפים האם תהיה מלחמה

עם עירק והאם ישראל תותקף? האם מישהו ניסה לעשות פריסה ולבדוק זאת מה דעתכם? אוליברה

oliveraf

New member
אלי עוד משהו רציתי להגיד../images/Emo29.gif

לעניין דודו טופז הרי אני קראתי בעיתון שמה שקרה אז בתוכנית זה היה הכל מתוכנן מראש זה לא הוא אשם פשוט ככה תיכננו את זה מה שכן נכון שהוא אוהב נשים אבל אני לא רוצה לעצבן אותך מה שהיה היה וזה כבר לא משנה סך הכל תוכנית טלויזיה בכל אופן אני יכולה בהמשך באחד הימים הקרובים לשאול אותך על התחום הרומנטי ?אבל לא עכשיו אל תיבהל קודם כל אני רוצה לראות איך מיתקדמת העבוד בכל אופן אני יעדכן אותך שוב תודה ולילה טוב ממני אוליברה

longshut1

New member
הפריסה של אוליברה

בהחלט נראה שיש לך את כל הסיכויים להצליח.את בוגרת יותר,ומבינה טוב יותר את עצמך,ומוכנה לתת לעצמך צ´אנס. עם זאת,זה לא הולך להיות קל,והעבודה תדרוש ממך לגלות יוזמה וחשיבה עצמאית,ואולי קצת מרפקים. בסך הכל,אם תדעי להשתמש בלקחים שלמדת מתהליכים לא קלים שעברת בתקופה האחרונה,אם תדעי לתרגם את הבגרות שהשגת ליכולת להשתלב במקום בו תקבלי הוראות,אם תדעי מתי ואיך להשתמש במרפקים פה ושם,אין שום סיבה שלא תעמדי באתגר הלא קל. בנוסף,ניתן לזהות תמימות לא מעטה בהתייחסותך לעבודה,ותצטרכי להתייחס לעבודה כ..מקום עבודה שצריך לעבוד קשה מאוד כדי להצליח בו,ולא כעוד תחנה במסע הילדות. בסך הכל,המתנה שם,את רק צריכה לקחת אותה.יש לך את היכולת לעשות זאת.אחרי שעברת תהליך לא קל בשנה האחרונה,תהליך בו הראית את העקשנות החיובית שלך,הגיע הזמן לשלב הבא. בהצלחה!

longshut1

New member
זה לא משהו נגדך נשמה חס ושלום

ואני לא חמום מוח כמו שזה נראה. פשוט יש דברים שמקפיצים אותי כל כך,כל כך..אבל כנראה זה אני המוזר,והשיירה הרי עוברת,ועוברת. בהצלחה,תעדכני אותי! ושוב-לאאאאאאאאאאאאאא משהו נגדך!ממש לא! :)

longshut1

New member
אגב-תודה על הפידבק על הפריסה ההיא

שמחתי לראות שהתמונה שתארתי לך תואמת את ההתרחשויות בחייך,אבל עוד הרבה הרבה יותר שמח שהשגת את מי שרצית, אריאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב חמודה !!!

oliveraf

New member
אלי תודה נשמה ולגבי הצוות אני

מיתכוונת בדיוק כמו שאמרתה לאפלה מוארת,גילי פרי,מטאור,אורי,ואיך אפשר גם אותך וכמובן לכל המישתתפים ובקשר לתשובה תודה רבה אתה באמת אחלה בן אדם ואחלה מנהל של הפורום תמשיך כך ולגבי מה ששאלתי אם אפשר לפי הקלפים לדעת על המלחמה זה פשוט הנושא המרכזי בחדשות וזה נשמע קצת מפחיד כי לפי מה שקראתי עכשיו באינטרנת אמריקה רוצה לתקוף את עירק בנשק כימי ואז אויבאווי לנו לישראל אבל אם כי ניראה לי שבסופו של דבר לא יהיה מזה כלום סתם מפחידים אותנו בכל מיקרה מה שיהיה יהיה אבל בתוכנית של דודו טופז היתארחו מספר מיסטיקנים ולרב כולם אמרו שכן תהיה מלחמה וישראל תותקף אבל מי אנחנו שניקבע מה יהיה בכל אופן שבוע טוב והמשך ערב נעים ממני אוליברה

longshut1

New member
תשאלי את טריבלסקי ופרחי

הם המומחים,לא אני...ולפי מה שאני זוכר שיאיר אמר,הוא בהחלט לא חושב שאפשר לצפות מלחמה,וגיל פרחי בטוח לא חושב שאפשר לחזות מלחמה,אלא מקסימום לומר אם יווצרו או לא התנאים לאותה חבית אבק שריפה.ואם המומחים הגדולים אמרו כך,מי אני הקטן שיקבול על כך.. שמחתי לעזור לך חמודה,וזה יעשה לי מאוד טוב לשמוע ממך,איך את מתקדמת,איך הולך לך בחיים,איך את מסתדרת בעבודה,ובכלל:) ביי נשמה

longshut1

New member
ולמה את ממשיכה לראות את האידיוט הזה

אחרי מה שהוא עשה לנטלי אוריירו? תאימיני לי,התפוצצו לי כל הורידים במוח כשראיתי את זה,ולא הייתי מתנגד לתת לו סיור מודרך מתחת לקטנוע שלי,על כביש סואן. הבן אדם הזה מייצג את כל מה שדוחה,מגעיל,אלים,מכה,מתעלל מינית,ובקיצור-הישראלי המכוער.הישראלי שחושב שאם לבחורה תחת סקסי,אז כל העולם ואחותו צריכים לשמוע אותו צורח את זה,הישראלי שחושב שלבחורה עם זוג שדיים עסיסיים אין כל כך זכות להחליט אם בא לה שיפנו אליה בשמות כל "עופרית" "פומלית",הישראלי הדוחה שחושב שלא נורא אם האשה תחטוף לפעמים איזו כפה או שתיים,את יודעת,כדי להשתיק את הכלבה.הישראלי המלוכלך,שתמיד יחשוב שאתה חייב לומר לו מה השעה,למרות שלא בא לך כל כך לדבר עם אידיוטים כמוהו. כשאתה הולך עם החברה שלך לפאב,וחברה שלך נראית פיצוץ,אתה לא יכול לשבת בשקט,כי כל שניה אתה צריך לשמוע "כווווווווווווסית" "שוווווווווווווה","איזה תחחחחחחחחחחחחחחחחחחת","איזה פרונננננננננננננננננננט",כאילו שאתה נמצא באזיה שוק בשר שמוכרים את החברה שלך כמו זונה,ושיא הקטע-שהישראלים המכוערים,כולם,חושבים שזה בסדר גמור.נו,מה יש,בשביל מה יש עיניים,אם לא להסתכל לה על התחת,לא?בשביל מה יש לך ידיים,אם לא ככה,כשהיא לא שמה לב,את יודעת איך זה,כשיש תור לבר,לדחוף פה ושם..למה לא?היא כוסית,לא? הדודו טופז הזה,שלא הייתי מתנגד להיות הישראלי המכוער איתו לרגע,נותן לגיטימציה עם החיוך הסקסיסטי שלו,עם קריצת העין השובניסטית שלו,שאומרת לך: סטירה לאשה?למה לא,לפעמים טפיחה פה ושם על תחת סקסי של בחורות שעוברות ברחוב?למה לא! האשה מקומה במטבח?נו בטח איזו שאלה אשה היא משהו מעבר לגוף?נראה לך!? אשה היא היא כלי שאתה משתמש בו כשבא לך איזה זיון ככה,זיון אלים,עדיף כמה שיותר אלים,כי מה כבר היא יכולה לומר?יש לה זכות בכלל,לכלבה?שתלך להניק את התינוקת! אשה היא איזו סחבה ששוטפת לך רצפה,שמכבסת לך בגדים,שמבשלת לך אוכל.. האשה שהיא אשתך,לפי הישראלי המכוער,היא משהו בלי נשמה,בלי רגשות.. אפשר לבגוד בה,כמו שטופז עשה,למה לא?מה,יש לה רגשות?מה התחתנת איתה?הרי יש לה ילדים,היא בחיים לא תעזוב,השפוטה הזאת. האשה,לפי הישראלי המכוער,היא אשה שלא ראוי לה גבר אמיתי.. ואת יודעת מה הכי מעצבן אותי?שאשתו של הישראלי המכוער,אוהבת להיות עם הישראלי המכוער...היא תמיד נזכרת באותו יפה תואר,גדל רוח,עמוק רגש,רומנטיקן ושכלתן מאין כמוהו-אבל מייד מתבוננת בבעלה...הישראלי המכוער,ואומרת: זה גבר אמיתי! אוף איזה עולם עקום זה,וכמה ורידים יצאו לי עכשיו מהמוח..

longshut1

New member
איך אביב אומר-אנחנו דור מזויין

שלא תביני לא נכון,אני לא חלק מתנועת ה"פיס פיס אינ דה מידל איסט",ולא הייתי חותך ורידים אם הערבים היו נעלמים מפה אתמול.אני לא חלק מ"לתת על מנת לקבל" עלאק,לא חלק מאור אהבה אנרגיות ותקשור עלאק,ולא חלק מאלו שהולכים לכיכרות להפגין למען אלו שרוצחים אותנו. אבל אני כן חלק מהמחאה הנכונה שלו נגד הסירחון שעולה מכל פינה במין אנושי,מכל פינה-והפינה שלהם,הישראלים המכוערים האלו,מסריחה במיוחד. המדינה שלנו נשרפת בגלל הוולגריות,הביריוניות,והטיפשות שטופז מייצג,ושגפן יוצא נגדה. נתקלתי בחיי המאוד קצרים בכל כך הרבה קריצות עין טופזיות,שגרמו לי כמעט לקחת איזו חרב ולתקוע אותה למישהו בלב.אני ראיתי הורים שלא מבינים לא בסדר עם זה שהבן שלהם מכה את הבת שלהם במשך שנים,ובאמת שלא הבינו איך לבנון כמוני מעז לומר להם שתחת הסעיף אנושי,הם לא בדיוק נכנסים.אולי תחת הסעיף חיות,או אשפה,או חלקי חילוף לזוחלים,או תורמי איברים בחייהם. ושיא הקטע,שיא הקטע................ אויש אני לא מבין מה אני מתעצבן בכלל,ולמה כשאני מסתכל במראה עכשיו אני קצת אדום,וכל הורידים שלי צועקים הצילו...הרי נשים אוהבות את הגברים האלו. נו,שיהיה,רק אל תזכירו את הטופז החלאה הזה בפורום הזה.

longshut1

New member
האמת?אותי זה לא כל כך מעניין..

ובכל אופן,לא ניתן לומר לפי קלפים או כוכבים אם תהיה או לא תהיה מלחמה.מקסימום,אפשר לומר שקיימים או שלא קיימים התנאים להיווצרות חבית אבק שריפה. אז תהיה או לא תהיה?יותר מעניין אותי כמה יהיה הממוצע שלי בסוף הסמסטר:)

למעלה