הפריית מבחנה

מצב
הנושא נעול.

mool5

New member
הפריית מבחנה../images/Emo24.gif

הפריית מבחנה

עשיתי טיפול פוריות ואני בשבוע השני של ההמתנה...
ורציתי לדעת מה מרגישים בשבוע הזה?
ובחורות שהצליחו מה הם הרגישו באותו שבוע??
אם יש בחורות שעברו את מה שאני עוברת ויודעות איך ומה צריך להרגיש בתקופה הזאת... שיגיבו בבקשה!!

sandrag

New member
נפיחות

הפריית מבחנה

אם יש בחורות שעברו את מה שאני עוברת ויודעות איך ומה צריך להרגיש בתקופה הזאת... שיגיבו בבקשה!!
נפיחות
לא מרגישים אם את בהריון או לא. מרגישים נפיחות וזהו.

mool5

New member
איפה?

נפיחות
לא מרגישים אם את בהריון או לא. מרגישים נפיחות וזהו.
איפה?
איפה אמורים להרגיש נפיחות? זה אמור לכאוב? תפרטי קצת בבקשה..... כי אני רוצה לדעת בדיוק... ד"א הצלחת בעבר בטיפול הפרייה?

העין ה 3

New member
אין שום סימנים מוקדמים

הפריית מבחנה

אין שום סימנים מוקדמים
מרגישים (בין אם יש הריון ובין אם אין הריון): נפיחות בבטן - לפעמים כן ולפעמים לא נפיחות בחזה - לפעמים כן ולפעמים לא בחילות - לפעמים כן ולפעמים לא כאבי בטן כאילו של לפני מחזור - לפעמים כן ולפעמים לא כאבי ראש - לפעמים כן ולפעמים לא ועוד ועוד ועוד כל הסימנים האלה יכולים להעיד על הריון ויכולים להעיד על תגובה להורמונים. יכול גם להיות שיש הריון ואין את אף אחד מהסימנים האלה. והעיקר מה שמרגישים זה מתח נוראי, פחד להכנס לשרותים ולראות כתם דם (אני תמיד צוחקת על הפרסומת "כשכל ביקור בשירותים נראה כמו סרט אימה..." שהיא יותר מתאימה לנו מאשר לטחורים...). ושיהיה בהצלחה. יש רק תקופה אחת שהיא יותר גרועה מהשבועיים האלה והיא... היום שבו עשית את הבדיקה ואת מחכה לתשובה אחה"צ ואצלי זה ברגעים אלה ממש. אני עוד רגע משתגעת ותהיה לי תשובה רק ב-18:00 בערב!!!

mool5

New member
דבר אחד לא ברור לי...

אין שום סימנים מוקדמים
מרגישים (בין אם יש הריון ובין אם אין הריון): נפיחות בבטן - לפעמים כן ולפעמים לא נפיחות בחזה - לפעמים כן ולפעמים לא בחילות - לפעמים כן ולפעמים לא כאבי בטן כאילו של לפני מחזור - לפעמים כן ולפעמים לא כאבי ראש - לפעמים כן ולפעמים לא ועוד ועוד ועוד כל הסימנים האלה יכולים להעיד על הריון ויכולים להעיד על תגובה להורמונים. יכול גם להיות שיש הריון ואין את אף אחד מהסימנים האלה. והעיקר מה שמרגישים זה מתח נוראי, פחד להכנס לשרותים ולראות כתם דם (אני תמיד צוחקת על הפרסומת "כשכל ביקור בשירותים נראה כמו סרט אימה..." שהיא יותר מתאימה לנו מאשר לטחורים...). ושיהיה בהצלחה. יש רק תקופה אחת שהיא יותר גרועה מהשבועיים האלה והיא... היום שבו עשית את הבדיקה ואת מחכה לתשובה אחה"צ ואצלי זה ברגעים אלה ממש. אני עוד רגע משתגעת ותהיה לי תשובה רק ב-18:00 בערב!!!
דבר אחד לא ברור לי...
אם אמרת שלפי הסימנים האלה אפשר לדעת אם יש הרייון אז למה את כל כך לחוצה? הרגשת את הסימנים האלה במהלך כל השבועיים..... אם כן אז זאת אומרת שאת לא צריכה להיות לחווצה כי זה אומר שזה הצליח... נכון? הצלחת בעבר בטיפול הפרייה?..... ואם לא אני מאחלת מכל הלב לך שתצליחי!

העין ה 3

New member
כנראה שלא הסברתי היטב

דבר אחד לא ברור לי...
אם אמרת שלפי הסימנים האלה אפשר לדעת אם יש הרייון אז למה את כל כך לחוצה? הרגשת את הסימנים האלה במהלך כל השבועיים..... אם כן אז זאת אומרת שאת לא צריכה להיות לחווצה כי זה אומר שזה הצליח... נכון? הצלחת בעבר בטיפול הפרייה?..... ואם לא אני מאחלת מכל הלב לך שתצליחי!
כנראה שלא הסברתי היטב
גם כשאין הריון יכולים להיות כל אותם סימנים בגלל הטיפולים ההורמונליים. יש עוד סימן ששכחתי חוסר/עודף תיאבון שגם הוא יכול להיות סימן להריון או שאין הריון וזה בגלל ההורמונים. הסימנים האלה יכולים להופיע גם סתם בגלל הלחץ. שכחתי עוד סימן - תכיפות במתן שתן. הסימן היחידי המובהק הוא - בדיקת בטא חיובית!!! וכן, הצלחתי בעבר בהפריות. 9 פעמים נכשלתי, אחר כך פעם עשירית הצלחתי ויש לי ילד כמעט בן שנתיים, אחריו הצלחתי עוד פעם והפלתי, ואחרי זה נכשלתי עוד פעם אחת. בכל התשע פעמים לא ידעתי אם הצלחתי או לא עד הבדיקה, בפעם שהצלחתי ידעתי בוודאות שכן כי באמת היו לי תחושות מדהימות שמבשרות הריון אבל זה נדיר. לעומת זאת בטיפול הבא שהצליח לא הרגשתי שום תחושות מקדימות ובכל זאת קיבלתי תשובה חיובית - בטא 75 וגם בטיפול הקודם שנכשל היו לי הרגשות שכאילו זה כן הצליח והתברר שטעיתי. וגם מבנות אחרות בפורום למדתי שאין שום דרך לדעת עד לבדיקת הדם!!!

הכל יכול להיות

הפריית מבחנה

הכל יכול להיות
אצלי שבוע לפני הבטא היו לי כאבים בגב התחתון והבטן היתה נפוחה מאד. גם כן לא ידעתי מה עובר עלי , אבל כאן בפורום קיבלתי תמיכה ונרגעתי. עד לבטא שב"ה היה חיובי. אז שיהיה בהצלחה. ותשתי המון ותנסי להעסיק את עצמך ללא הפסקה. בקי.

ניתמר

New member
אצלי הסימן זה נזלת...

הכל יכול להיות
אצלי שבוע לפני הבטא היו לי כאבים בגב התחתון והבטן היתה נפוחה מאד. גם כן לא ידעתי מה עובר עלי , אבל כאן בפורום קיבלתי תמיכה ונרגעתי. עד לבטא שב"ה היה חיובי. אז שיהיה בהצלחה. ותשתי המון ותנסי להעסיק את עצמך ללא הפסקה. בקי.
אצלי הסימן זה נזלת...

מצב
הנושא נעול.
למעלה