נפיחותהפריית מבחנה![]()
עשיתי טיפול פוריות ואני בשבוע השני של ההמתנה...ורציתי לדעת מה מרגישים בשבוע הזה?
ובחורות שהצליחו מה הם הרגישו באותו שבוע??
אם יש בחורות שעברו את מה שאני עוברת ויודעות איך ומה צריך להרגיש בתקופה הזאת... שיגיבו בבקשה!!![]()
![]()
איפה?נפיחות
לא מרגישים אם את בהריון או לא. מרגישים נפיחות וזהו.
אין שום סימנים מוקדמיםהפריית מבחנה![]()
עשיתי טיפול פוריות ואני בשבוע השני של ההמתנה...ורציתי לדעת מה מרגישים בשבוע הזה?
אם יש בחורות שעברו את מה שאני עוברת ויודעות איך ומה צריך להרגיש בתקופה הזאת... שיגיבו בבקשה!!![]()
![]()
דבר אחד לא ברור לי...אין שום סימנים מוקדמים
מרגישים (בין אם יש הריון ובין אם אין הריון): נפיחות בבטן - לפעמים כן ולפעמים לא נפיחות בחזה - לפעמים כן ולפעמים לא בחילות - לפעמים כן ולפעמים לא כאבי בטן כאילו של לפני מחזור - לפעמים כן ולפעמים לא כאבי ראש - לפעמים כן ולפעמים לא ועוד ועוד ועוד כל הסימנים האלה יכולים להעיד על הריון ויכולים להעיד על תגובה להורמונים. יכול גם להיות שיש הריון ואין את אף אחד מהסימנים האלה. והעיקר מה שמרגישים זה מתח נוראי, פחד להכנס לשרותים ולראות כתם דם (אני תמיד צוחקת על הפרסומת "כשכל ביקור בשירותים נראה כמו סרט אימה..." שהיא יותר מתאימה לנו מאשר לטחורים...). ושיהיה בהצלחה. יש רק תקופה אחת שהיא יותר גרועה מהשבועיים האלה והיא... היום שבו עשית את הבדיקה ואת מחכה לתשובה אחה"צ ואצלי זה ברגעים אלה ממש. אני עוד רגע משתגעת ותהיה לי תשובה רק ב-18:00 בערב!!!
כנראה שלא הסברתי היטבדבר אחד לא ברור לי...
אם אמרת שלפי הסימנים האלה אפשר לדעת אם יש הרייון אז למה את כל כך לחוצה? הרגשת את הסימנים האלה במהלך כל השבועיים..... אם כן אז זאת אומרת שאת לא צריכה להיות לחווצה כי זה אומר שזה הצליח... נכון? הצלחת בעבר בטיפול הפרייה?..... ואם לא אני מאחלת מכל הלב לך שתצליחי!
הכל יכול להיותהפריית מבחנה![]()
![]()
אצלי הסימן זה נזלת...הכל יכול להיות
אצלי שבוע לפני הבטא היו לי כאבים בגב התחתון והבטן היתה נפוחה מאד. גם כן לא ידעתי מה עובר עלי , אבל כאן בפורום קיבלתי תמיכה ונרגעתי. עד לבטא שב"ה היה חיובי. אז שיהיה בהצלחה. ותשתי המון ותנסי להעסיק את עצמך ללא הפסקה. בקי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.