הפריימריס

הפריימריס

ביום חמישי אני ניגשת להצביע, ואני חייבת לציין שהביטחון והמצב הכלכלי הם לא שיכריעו את ההצבעה שלי. בעיני, מי שחתם על חוק טל, ונתן לגיטימציה להשתמטות גורפת של מגזר שלם, לא יכול להיות שוב ראש ממשלה. לי יהיה קשה להצביע בעבור מי שבאמצע הקדנציה שלו לא התבייש לומר - אני חותם על משהו שאיני מאמין בו בגלל הכיסא . (כן, אני יודעת שהוא אמר "כדי לשמור על האחדות", לי זה נשמע יותר כמו "בגלל הכיסא") וכן, קשה להצביע אומר שאני מוכנה להצביע שינוי ולא ליכוד רק בגלל החוק המיותר הזה. ואני מקווה שאוכל להצביע ליכוד ב28 בינואר. יגידו לי שגם המועמד השני שקרן - צודקים. אבל שקרן בדברים פחות משמעותיים בעיני. שומר על הכיסא - כן, אבל לא כשהויתור הוא משהו שחוצץ שני חלקים גדולים מאד במדינה. חוץ מזה, עדיף מישהו ששיקר לפני שנים, אולי הוא למד מזה לקח או שניים. לא נראה לי ששרון למד לקח מהשקר שלו, כי אף אחד לא טרח ללמד אותו אחד כזה. בברכת "הלוואי שיבואו ימים שקטים יותר" תהילה.

טעות מחשבתית

תהילה אני חושש שיש טעות גדולה בדברייך, גם אני לא חושב שחוק טל הוא נכון, אך בגלל סיבה זאת לבוא ולהצביע לבן אדם בתקווה שהשתנה זאת טעות, נתניהו מניפולטור ולא אמין מבסיסו, הוא הבטיח שלא ילחץ את יד המרצח בשום מחיר ועשה זאת, אריק הבטיח זאת וקיים זאת. ביבי לא אמין-ביבי לא מתאים

Zack DA

New member
מסכים איתך, ואגב

מקווה שלא תצביעי שינוי, במקרה ואריק ינצח בכל זאת.

יפה דיברת.יישר כוח.רק ביבי.../images/Emo104.gif|דג

אנחנו ניתן לו הזדמנות. לא טוב-נעבור הלאה.

eviv

New member
אבל...

צריך לזכור שכל מה שעשה שרון הוא עשה אותו בתור נציג הליכוד את צריכה להיות בטוחה אם האיש האיש השני לא היה עושה אותו הדבר בסיטיואציה הזאת תלכי ותראי איזה דברים שרון או ביבי עשו כדי לשמור על הממשלה שלהם רחבה ככל היותר אם זה כסף או אם זה השתמטות שלדעתי לא בסדר

למעלה