הפריימריס בליכוד...

הפריימריס בליכוד...

קרב ובא עלינו לטובה...יש לי רעיון- הרעיון שלי הוא שהנוער יהיה בערב הפריימריסב מצודה,על מנת לתמוך במפלגה וביו"ר הנבחר,אנחנו נהיה שם לא בכדי לתמוך במועמד זה או אחר!! אנחנו נהיה שם כדי להראות שנוער הליכוד תומך בליכוד,המפלגה שלנו,כי אין לנו מפלגה אחרת,והיא תנצח בגדול ב"ה.נהיה שם בשביל לתמוך. חברי נוער הליכוד היקרים,מה אתם אומרים?....

אני בעד...

שנוער הליכוד בכל הסניפים יפעל למען אריאל שרון,המועמד הטוב מבין השלושה, ובאותו ערב יגיע למצודת זאב כדי לתמוך בראש הממשלה אריאל שרון לאחר שיבחר בפריימריס. אבל מה שחשוב באמת זה לעשות כל מאמץ באותו היום כדי שבאמת, אריאל שרון ינצח.

ארז208

New member
אני איתך

למרות שכבר אינני נער, ואינני נמנה על מצביעי הליכוד, אני חושב כמוך שצריך לעשות הכל כדי שאריאל שרון ימשיך לתפקד כראש ממשלה. היה לנו די מכוכבים מוצנחים. היה לנו די מנתניהו כראש ממשלה. נתניהו מתאים לתפקד כשר הסברה או כשר חוץ אבל לא כראש ממשלה

Zack DA

New member
ברוך הבא לפורום !

אבל לגבי הדברים על אריק - אני חושב שהוא שמאלני מדי לליכוד. מה לעשות, אני מעדיף את נתניהו.

רק שרון טוב לליכוד!..

בוא אני יגיד לך משהו,שביבי נבחר להיות יו"ר התנועה ב96 ,אחרי הבחירות, הוא סגר את כל סניפי נוער הליכוד והיו אולי 250 חברים בכל הארץ,אני שואל אותך,האם אתה רוצה שזה שוב פעם יקרה?...! ועוד דבר,מפלגה אף פעם לא מחליפה ראש ממשלה,אף פעם!!,שרון היה יותר טוב ,היה הרבה יותר מצוין,ששרון נבחר ליו"ר הליכוד היה על הקנטים,וכמעט ולא היו מתפקדים,תראה איך בתוך 3 שנים הוא הפך את "הליכוד" לגוף הפוליטי הגדול ביותר בארץ עם מספר מתפקדים שלא היה כמוהו בתולדות הפוליטיקה הישראלית(300,000!!)ועם נוער ליכוד מצוין שטיפח אותו והשקיע בו,ודאג לסמינרי המנהיגות.אז אני רוצה להגיד דבר אחד- אריק מנהיג טוב לליכוד-מנהיג טוב,לא מחליפים.

Zack DA

New member
אריק באמת מנהיג מצוין

זה לא אומר שנתניהו לא. השנים של נתניהו אופיינו במצב ביטחוני מעולה ויציבות כלכלית. גם מבחינה הסברתית הוא הטוב ביותר.

למעלה