הפרייה

vmoti

New member
הפרייה

האם מישהי עברה הפרייה באזור חיפה?או בבית חולים פרטי בחיפה?

innes

New member
אלישע וגם הכללית

הי סאני אם נמאס מ"לין" אפשר לעבור לאלישע? (אני בכללית) איזו הפניה צריך, וממי? מי הרופאים המומלצים באלישע? תודה, מאינס

vmoti

New member
הפרייה

מהו זמן ההמתנה להפרייה באלישע? האם ביצעת את ההפריות באופן פרטי או דרך קופת חולים? מיהו הרופא המטפל ואיך הוא?

רומי^^

New member
לצערי-זמן המתנה ארוך ביותר....

אנסה לענות על שאלותייך באותו הסדר: 1. לי קבעו תור להפריה באלישע בנובמבר - לחודש אפריל בלבד. ועוד המזכירה אמרה לי להגיד תודה שלא קבעו לי לאוגוסט
ואנחנו מדברים על חודש נובמבר
בגלל שזה בי"ח "פרטי" אז יש מספר מקומות מוגבלים כל חודש. את יכולה לעשות ב"כרמל" - שאז, כפי שהבנתי קובעים לך תור ממש מייד, וגם ב"בני ציון".(זה דרך "כללית" - יש כמובן גם את רמב"ם.) 2.יש אפשרות לעשות דרך קופ"ח (אם את בכללית זה לא דורש הרבה בעיות, אם את ב"מכבי" - תשאלי את סאני...לא נותנים בקלות). אני אולי אעשה פרטי. עוד לא החלטתי. בכל מקרה - יש אפשרות כזאת וכזאת. 3. באלישע יש 8 רופאים שמבצעים את ההפריות. אם אני לא טועה - ד"ר לויט מנהל שם את היחידה. אני מטופלת אצל מישהו אחר.אם תרצי פרטים אשמח להעביר לך מסר. בכל מקרה - ל"אלישע" יש אתר באינטרנט ככה שאת יכולה פשוט להיכנס לשם ולבדוק. יש שם גם פורום המנוהל ע"י ד"ר לויט ככה שתוכלי לשאול שם את השאלות הרלוונטיות. מקווה שעזרתי. בהצלחה.

אושרת@@

New member
מממממהההה??????????

ממתי אפשר לקבוע מראש תור להפריה? הרבה דברים חודשו לי פה בפורום אבל את זה עוד לא שמעתי!!!! מסתומרת? אסותא, מדיקל הם גם בתי חולים פרטיים ואף פעם לא שמעתי שצריך לקבוע מראש תור לכמה חודשים לעשות הפריה,,,,,, ממממממש מוזר לי לשמוע כזה דבר,,, רומיהו מה שלומך??

נוג

New member
לגבי אלישע וקופת חולים כללית

היי, עם את בלין ומעונינת לעבור לאלישע כל מה שאת צרכה לעשות זה לבקש מהרופא/ה המטפל/ת בלין שימלאו לך טפסים לועדת IVF של קופת חולים כללית. לאחר שתקבלי אישור תכנסי לתור המכסות באלישע. כיום יש רק תורים ליוני- יולי לאלישע. באלישע יש שני מסלולים 1. ליחידה של אלישע עם מס´ רופאים מטפלים ומנהל היחידה הוא ד"ר לויט. 2. עם רופא פרטי שזה נתון לבחירתך. ההבדלים הם:באופציה 1-ביחידה אז בדיוק כמו בלין. הרופא שמטפל בך הוא הרופא שנמצא באותו יום במרפאה, וכך שכל פעם את רואה רופא אחר. באופציה 2- עם רופא פרטי את משלמת לו(התשלום בערך נע בין 2500 - 5000 ש"ח תלוי ברופא) ואת יודעת שהוא זה הרופא היחיד שיטפל בך לאורך כל השלבים. שיהיה בהצלחה נוג

innes

New member
הי נוג../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifמה נשמע באנגליה

הרחוקה? בקשר לאלישע והכללית, התשלום לרופא הפרטי הוא לטיפול אחד? למספר נסיונות?אם אני נכנסת כך לאלישע אז אני "מטופלת פרטית באלישע" ואז זמן ההמתנה מתקצר? מתייחסים טוב יותר למטופלות פרטיות? תודה אינס

נוג

New member
הי אינס, אנגליה קרה ../images/Emo8.gif, תשובתי היא

לגבי שאלתך, התשלום הוא למחזור טיפול אחד שזה כולל מעקב זקיקים (אולטרסאונד), שאיבה והחזרה. תמיד בתקווה שבטיפול הראשון את נכנסת להריון
. אם את בוחרת אופציה כזאת אז את לפחות יודעת לאורך כל הדרך יודעת מי יטפל בך,לעומת ביחידה של IVF הרופאים והצוות נחמדים אבל כל פעם יש משהוא אחר מהצוות שמטפל תלוי ביום שתגיעי.יש אפשרות יהיה רופא אחד שיעשה את השאיבה ואולי רופא אחר שיעשה את ההחזרה ורופאים משתנים במעקב של הזקיקים באולטרסאנד ותמיד צריך להיות עם היד על הדופק. עד שלא מכירים טוב טוב את כל הצוות והוא מכיר אותך (ואנחנו לא רוצים להיות שם שנים) כל פעם צריך לספר ולדאוג שקראו את התיק שלך בעיון. אני אומרת את זה כי לי פעם, ממש בהתחלה של הטיפולים, היה נסיון לא טוב פעם שהגעתי להזרעה והרופא שלא הכיר אותי.ביקש ממני לבוא לעשות אלטרסנד לפני שהוא נותן לי כדורים לסדר את המחזור
. למרות שמראש אמרתי שאני הגעתי היום להזרעה, הוא החל לומר שהוא יודע מה צריך לעשות, נכון שזה היה מקרי וזה היה חוסר מזל כי הוא עיין ברפרוף בתיק ובדף הלא נכון. היית צרכה לראות באיזה לחץ.החצי שני שלי יצא כדי לקרא לאחות שגם היא תסביר לו, הפננו אותו לקרא שוב את התיק ,אבל מאז אנחנו עם יד על הדופק. ואני מעדיפה טיפול פרטי אצל רופא שאני סומכת עליו ומכיר אותי מלפנים ומאחור
. לגבי התור, שאת הולכת לאלישע עם רופא פרטי את נכנסת גם עם אישור של קופת חולים ומחכה שיהיו מכסות זה לא מקצר את הזמן.( אלא עם את משלמת על הכל פרטי כולל על חדר הניתוח ועל האישפוז יום). כי גם עם רופא פרטי עדין משתמשים בשרותי הקופה לבדיקות דם, לקבלת טופס 17 ועוד. לגבי מצבי, אני עדין לא התחלתי, כי אני בהפסקה אבל במאי יש לי תור לאלישע לשאיבה כלומר כחודש וחצי לפני יש להכין את הגוף (כך הרופא שלי הסביר לי). מצטערת על האורך
ושיהיה
נוג

innes

New member
מה פתאום ארוך. ../images/Emo45.gif

המון תודות נוג על התשובה המהירה והמפורטת מאוד. עזרת לי הרבה!!! די, בואי כבר הביתה. שיהיה לך ים של הצלחה בטפול במאי, מחזיקה אצבעות כבר מעכשיו.
מאינס

innes

New member
קיבלתי, מתוקה - ועניתי../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

למעלה