הפריט הכי

הפריט הכי

מה הוא הפריט או פריטים הכי מוצלחים שקניתם ומהו הפריט או הפריטים הכי לא מוצלחים שקניתם??????

אני אענה ראשונה../images/Emo8.gif

הפריטים הכי מוצלחים אצלי הם: מכנסיים שחורות בגיזרה ישרה. מכנסי ג'ינס בגיזרה שמתרחבת למטה עם כל מיני רקמות ודוגמאות עליהם. אלה פריטים שאני ממש חורשת ושווים כל אגורה. הפריטים הכי לא מוצלחים אצלי הם שמלות. על הקולב השמלות יפהפיות אבל על הגוף,,,,,הם עושות לי גוף מלבני ונורא משמינות. יש לי שמלת ג'ינס שקניתי , מתוקה נורא, אבל זועה על הגוף. ויש לי שמלה שחורה, בלי שרוולים, של איב, מדהימה ביופיה, חלקה ולמטה דוגמאות תחרה, ואני נראית בה כמו מלבן ענקי. דרך אגב, השמלות עלו לי הרבה מאד כסף
. בנוסף, פריטים יקרים ולא שימושיים אצלי הם עליוניות למיניהם. לא יודעת, לא מסתדרת איתם, או שלא נוח לי, או שלא יושבות עלי טוב.

DREAM111

New member
אז אני אהייה השניה לשאלתך

העונה הזו קניתי מכנסים מתרחבות קלאסיות בשלושה צבעים ואת השחור קניתי שניים (שחלילה יקרה משהו לראשון) שאני מתה עליהם כמובן הגינסים שגיליתי לשמחתי השנה, ויש כמה וכמה חולצות מוצלחות ביותר. פרטים לא מוצלחים האמת אין לי אבל יש לי דברים שבעבר שהייתי הרבה יותר רזה קניתי ואני מצטערת שאין לי מה לעשות עם זה היום אבל אין סיכוי שאת זה העביר כמו חליפה מחוייטת ממשי משהו חבל על הזמן שאני מאוד אוהבת אבל לצערי לא נכנסת אליה כבר. אז כמו שאמרנו בהודעה הקודמת מי יודע אולי יבוא יום הלוואי.

אז אני אהיה שלישית ../images/Emo6.gif

הפריטים הכי מוצלחים שלי הם: - מכנס שחור מתרחב שקניתי בציפי. נחרש באינטנסיביות כבר כמעט שנה, לא מראה סימני שחיקה, מתאים גם לקז'ואל וגם לאלגנטי. - חולצה בלי כתפיים עם שרוול מתרחב משולבת בסגול ולבן שאמא שלי קנתה לי באיקס מיקס. מחמיאה לחלוטין, לא גדולהמדי כמו חולצות מבד נופל ומטשטשת את כל מה שדורש טישטוש. -שמלת קטיפה שקניתי לפני שלוש שנים(!) באריסטו שמט. היא אמנם די קצרה ואמא שלי לא אוהבת אותה אבל היא גוררת כל כך הרבה מחמאות ויחס שאין מצב שאני מפסיקה ללבוש אותה. הפריטים הכי לא מוצלחים שלי הם: -גופייה צהובה זוהרת שקניתי במנגו לפני כמה חודשים. היא יפה והכל אבל הלכו לי 220 שקל על מעט בד שאפשר ללבוש רק פעם אחת בפרק זמן של לפחות שלושה חודשים והיא גם קצת גורמת לי להיראות כמו האור בקצה המנהרה... -ג'ינס שקניתי בספרינט ואהבתי אותו בזמנו אבל הוא כבר לא מספיק מתרחב ולא מחמיא לי בעיני... -שרוולון (מין דבר כזה שמכסה רק את הידיים ומחובר עם חוטים בגב ובחזה) שקניתי בזארה...זה פשוט הדבר הכי לא נוח בעולם. החוטים האלה מאיימים לחנוק אותי כל הזמן...זה לא מתאים לכלום חוץ משמלות עם כתפיות..זה היה מיותר ביותר.

Agnetta

New member
קשה לי לומר...

כי יש כמה פריטים מאוד מוצלחים שתמיד "מצילים" את המצב. ויש כמה פריטים "על הפנים"...ספונים להם בארון לא ברור לאיזה מטרה...רק בגלל שהם יקרים היו בזמן שקניתי אותם, אז...הם נישארים שם. אבל בכל זאת יש מכנס שחור אחד שתמיד נימצא שם...לבוקר, לערב, תלוי עם איזה חולצה הוא יילך. ועליו אני ממש לא מוותרת.

may24

New member
הפריט שלי.....

הם מכנסי ג'ינס כמובן בצבע כחול ומתרחב אבל ממש מתרחב עלו לי אמנם יקר 380 ש"ח מדורין פרנקפורט אבל אני חולה עליהם, ויש לי גם חולצה שחורה שקניתי במתאים לי שהולכת לי על כל דבר צרה ומתרחבת חבל שלא קניתי 3 חולצות כאלה כי היא דיי נחרשה כבר.....
מאי

למעלה