הפריות

רונילם

New member
הפריות

לחן ולבנות עשיתי כבר 9 הפריות חוץ גופיות. ב- 7 מהן היו 4 ביציות ומתוכן 4 הפריות. בהפריה שישית אף נכנסתי להריון אולם העובר לא התפתח ובשבוע 9 עשיתי גרידה. לפתע בשני הנסיונות האחרונים נשאבו 2 או 3 ביציות ואין הפריות! מה קורה. לפני ששנה אמת ה אף אס הייץ שלי היתה 6. אני בת 44 אבל מגיבה טוב לטיפול ( מטרודין ומנוגון) מה עוששים? האאם יום לאחר מכן עוד יכולות להתפתח הפריות?

venus13

New member
היי רוני

אני לא יודעת על איזה משך זמן התפרסו ההפריות שעשית ועשית הרבה. ידוע שהפוריות יורדת ככל שעולה הגיל במיוחד כשמדובר בגיל מעל 40. יחד עם זאת ייתכן כי הבעיות בשתי ההפריות האחרונות הן אירוע סטטיסטי וכי עדין אפשר להפרות את הביציות שלך - אני מניחה ששווה לך לנסות. בכל אופן ברור שכדאי להתייעץ עם רופא מתאים - ואם יש צורך - להחליף רופא או לבקש חוו"ד נוספת. ככל הידוע לי גם יום אחרי יכולות להיות הפריות. מקווה שעזרתי בכל אופן - שיהיה לך בהצלחה בהמשך ונוס

הרמוניה

New member
היי לך

בעיקרון יכולות להיות הפריות גם יום אחרי-לא יודעת את השככות שבה זה קורה... אני יודעת שיש דרכים בהם מנסים "להקל"על העבודה - האם עושים לך איקסי? הרמוניה

רונילם

New member
הפריות

כן. עשו איקסי.כל ההפריות נערכו במשך השנה ורבע האחרונה

רומי 007

New member
שלום לך

יכול להיות שזה מקרה ויכול להיות שזו מגמה חדשה אצלך. האם היתה הפסקה בין הנסיונות ההם לעכשיו? מציעה לך להתיעץ כי הזמן יקר. מצטערת מאוד לשמוע על האכזבות שלך ובמיוחד על האחרונה שבוודאי תסכלה אותך מאוד. אך אל תשברי ואל תרפי, את מגיבה טוב לתרופות ויש לך סיכוי. המון בהצלחה

חן (*_*)

New member
רוני יקרה ../images/Emo23.gif ,בהפריות חוץ גופיות../images/Emo50.gif

קורה לעיתים שאין הפרייה, קורה גם שמס´ הביציות שהתפתחו קטן מבעבר, אין צורך להרים ידיים ולהתייאש. לעניות דעתי, יש לחזור על הפרופיל ההורמונלי ועל בדיקת הזרע, לפני שממשיכים בטיפולים. באם הבדיקות תקינות, אינני רואה כל סיבה לדאגה. יתכן שבמחזורי טיפול הבאים, הרופא יעלה את מינון התרופות להראת ביוץ, כדי לפתח יותר ביציות. לגבי התפתחות הביציות אח"כ, לכמה אח"כ את מתכוונת? לאחר השאיבה, והפגשת הביציות עם הזרע, ממתינים עד להפריה בצלוחית. האם את כרגע בהמתנה לראות אם תהיה הפרייה בצלוחית? ( ללא פרטים אלה, קשה להתייחס לחלק זה של השאלה). מאחלת לך בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

השאלה היא מה רמת הFSH שלך עכשיו, והאם עשו לך איקסי או הפריה רגילה? בגילנו השחלות כבר לא מגיבות להורמונים הכי טוב שבעולם, ואנחנו נאלצות להסתפק ב2-3 ביציות. לי קרה בעבר שהתפתחו הפריות גם ביום השני, כך שיש עדיין תקוה. מה אמרו הרופאים אחרי הטיפול הקודם? מה אמרו על איכות הביציות? האם החליפו פרוטוקול הפעם? שיהיה בהצלחה
נועם

רונילם

New member
בכל זאת

היי בכל זאת היתה הפרייה ביום השני , ואני היום הולכת להחזרה של עובר אחד. אחד- זה כל מה שצריך!! החזיקו אצבעות

חן (*_*)

New member
רואה רוני? הסבלנות משתלמת ../images/Emo9.gif

ועובר אחד שיקלט ויתפתח היטב, זה אחלה. אין חובה ללדת אותם שניים שניים
. בהצלחה חמודה- מחזיקה לך אצבעות

מיכל ק-ש

New member
אחד זה כל מה שצריך ../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

אז המון הצלחה עם האחד, היחיד והמיוחד! מיכל

למעלה