הפריה

דנית26

New member
הפריה

שלום רב, טוב אני חדשה כאן, רציתי לשאול האם מישהי כאן עברה הזרעה וכיצד מתבצע הדבר ..והסיכויים להצלחה. תודה:)

masa

New member
לדנית../images/Emo39.gif

ברוך בואך לפורום! אני מניחה שרובנו עברנו הזרעה. בכל אופן הזרעה הינה תהליך שהזרע עובר השבחה (בעזרת צנטרפוגמה למשך 20 דקות לערך), ולאחר ההשבחה את לוקחת אותו למקום בו את מטופלת ושם עורכים לך את תהליך ההזרעה. בתהליך זה הזרע מוחדר לרחם בעזרת צינורית ארוכה וצרה ולאחר מכן את נשארת לנוח במקומך כ - 10 דקות וגמרנו. הצלחת התהליך היא כמו הכניסה להריון רגיל, שהם כ - 20% הצלחה. אם ברצונך לקבל מידע נוסף אנא הקלידי את המילה הזרעה במנוע החיפוש וצפי למבול של הודעות והיבטים על ההזרעה... בהצלחה ומי יתן ולא תזזקי לפורום הזה הרבה זמן!!

דנית26

New member
לבנות שאלה../images/Emo51.gif

היי רציתי לשאול בנוסף לשאלתי הקודמת, האם הזרעה עולה כסף...וכמה זה עולה... נכון שאולי כסף מעט מתגמד לעומת הרצון... והאם אתן כאן שעברתם הזרעה, הבעיה היתה אצל הבעל בעיקר או אצל האישה גם?? לדעתי הרופא שלי שמומחה לפריון והוא ייבצע לי הזרעה חודש הבא, מעט ממהר התגלה שלבעלי יש בעיה.. ולא לי . תודה

אושרת@@

New member
היי דנית, למיטב זכרוני כל הזרעה

עלתה לי 500 ש"ח,,ואפילו לא ביקשתי קבלה לקבלת החזרים כ"כ היינו בטוחים שזה ילך בהזרעות שלא חשבנו הלאה,, אבל שמעתי מבנות פה שעשו הזרעה בבית חולים אז אולי זה לא עולה להן בכלל (למעט טופס 17) בטח יכתבו לך פה בהמשך,, בהצלחה

masa

New member
תשובה נוספת לדנית

בהמשך לדברייה של אושרת, אני מטופלת דרך קופ"ח וההזרעות אינן עולות לי כסף, פרט להשבחה שעולה - 220 ש"ח ואני מקבלת עליה החזר מלא. ההזרעה נעשית למיטב ידיעתי, במקרים שבהם ישנה בעייה של מהירות ׁ,תנועתיות, וכד´) של הזרע.ותלוי גם מהן בעיותיה של האישה, שכפי שכבר ראית, הן יכולות להיות שונות ומגוונות ולכן תקצר היריעה מלענות עליהן. בקיצור : יכול להיות ש"הבעייתיות" בכניסה להריון היא גם בך וגם בו, ויכול שזה רק הוא ולא את. ושוב אסיים בנימה אופטימית המון הצלחה!

טלי2

New member
דנית שלום

הזרעה (ככל הידוע לי) אינה עולה כסף (אלא אם כן היא נעשית באופן פרטי). בנוגע לשאלתך השניה- דווקא כאשר ישנה בעיה בזרע ההזרעה (שנעשית לאחר הליך של השבחת זרע) עשויה לעזור. בהזרעה עצמה מוזרק הזרע הישר אל הרחם, זהו הליך פשוט יחסית ובדרך כלל אינו כואב, גם אינו נעים
שיהיה לך בהצלחה!

ברוכה הבאה דנית ../images/Emo45.gif

דרך קופ"ח הזרעה לא עולה כסף, למעט ההשתתפות בטופס 17 (22 ש"ח). אנחנו עשינו הזרעות, למרות שלא היותנו בלתי מוסברים (לא נמצאה בעיה אצל אף אחד מאיתנו), מתוך מחשבה שזה יכול לסייע, שכן הזרע עובר תהליך של השבחה, ובהזרעה לתוך הרחם מתגברים על מכשול נוסף. מקווה ששהותך איתנו תהיה קצרה, אבל בינתיים, השתדלי לשרשר הודעות כדי שלא ייגמרו לנו הדפים
מרב

מיעד

New member
לדנית ../images/Emo91.gif

היי דנית, 1) כמו שכתבו לך הבנות לפני, הזרעה עולה כסף רק אם היא מתבצעת פרטי. ועל השבחת זרע מקבלים החזר מקופ"ח. 2) אני לא יודעת בדיוק מה הבעיה אצל בעלך. אבל אם תנועת הזרע שלו היא 0% (כמו אצל בעלי), שלא יוליכו אותך שולל. אין סיכוי להזרעה כזו. מכיוון שאפילו לא ניתן לבצע השבחת זרע. ישר ל- IVF (וזו לא קללה, חלילה וחס. זהו פתרון הרבה יותר פרקטי). ב ה צ ל ח ה !

iris2210

New member
הפריה ../images/Emo50.gif

כמי שעברה מספר הזרעות והאחרונות שעברתי היו רק בשבוע שעבר. התהליך די לחוץ. והוא - בעלך צריך לתת זרע על הבוקר אתם נוסעים לבית החולים ושם אתם נותנים את נוזל הזרע. הוא עובר תהליך של השבחה. אחרי המתנה של שעתיים בערך מזריקים לך את נוזל הזרע לתוך הרחם ומחכים עד סוף החודש ומקווים שהייתה הפריה. כמובן אם קיבלנו את המחזור ההזרעה לא הצליחה וממשיכים לנסות הלאה. עוברים 4-5 הזרעות תלוי בגילך. מקווה שעניתי לשאלותייך ומקוה שלא תהיי פה הרבה זמן המון בהצלחה בהצלחה|

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הרבה מאיתנו עברו הזרעה. כאן (לחצי על הלינק הכחול) יש אוסף הודעות מהפורום הישן בIOL שעוסקות בהזרעות. נקווה שמהר מאוד תעזבי אותנו לטובת פורום הריון
נועם

למעלה