הפרידה

אלונה20

New member
הפרידה

אז ככה אני כותבת מתוך כאב גדול ואני רוצה לסתף אותכם לפנימספר חודשיים הכרתי בחור אחד שיצאנו פעמיים לאחר מכן החלטתי שהבחור לא ממש מתאים לי ואחלתי לו את הצלחתי לאחר תקופה של מספר חודשיים ניפגשנו שוב באתר התכתביות והחלטנו לתת לקשר שוב ללהוביל האמת היא שהוא באמת השתדל עשה מאמציים יצאנו מספר פעמיים והאמת היא שהוא עשה לי משהו בחור אינטלגנט נראה טוב וזה כבש אותי לאחר שלושה שבועות הצעתי לבחור ללכת איתי לארוע של חברה מהעבודה והוא בא איתי ומכאן הכול כבר היה אחרת באותו יום הלכנו יחד לארוע בהתחלה היה נחמד אחר כך התחלתי לשתות ועדיין הייתי בשליטה לקראת סוף הערב עדיין הייתי שתויה והוא נאךץ לקחת את חברותי הבית ואותי כמובן זה לא היה מצב נעים לשנינו אבל אני הייתי בחור שליטה וזה לא היה נעים הוא החזיר אותי הבית והלך. למחורת שלחתי לו אסמס להתנצל על הערב הלוא מוצלח שהיה בנינו וכתבתי לו ממש דברים מהלב אבל כנראה שזה לא ממש עזר לי הוא מאוד התאכלב ממני קשות כי הוא ציפה למשהו אחר הוא נסע לאילת אחרי שהוא חזר עדיין לא שלח כלום ולא התקשר אבל אני החלטתי לעשוות את הצעד הבא ולהתקשר אליו ואז הוא אמר לי שהוט החלט לסיים את הקשר ומחינתו הוא שלם עם הקטע אני חושבת שהוא שפט אותי מאוד מהר על כך הוא לא הסתכל על הדברים היפים שהיה לנו ביחד למרות הזמו הקצר אבל מבחינתי זאת אכזבה מאוד גדולה עבורי מאוד אכזבתי אותי ואני שבורה מזה לא יכולה להמשיך לא בגללו כי אני לא מעט מעיפה ממני גברים אני מאוד יודעת מה אני שווה וזה גמר אותי אז שיתפתי אותכם בכאב שלי ומקווה לעבור את זה למרות שאבדתי את בעלי לפני 5 שנים שאין כאב יותר חזק מזה אז מקווה להתגבר

חומד לטנגו צריך שתיים

לפעמים קשר לא מצליח להתרומם כי הקשר לא מתאים לשני הצדדים בהתחלה היה קשר שלא הצליח להבנות למשהו עמוק יותר ואז ההתכתבות יצרה גשר על הקשיים וכנראה שהשתיה שלך הצליחה לגרום לו להתכנס ולהחליט תקבלי את החלטה שלו כי כדי ליצור קשר רומנטי צריך שהשתיים ירצו בו למדי מזה לקח , אם את לא שולטת בשתיה שלך לא לשתות שאת בחברת מחזר כי שם יש לך רק מה להפסיד ומקווה שבהיכירות הבאה יצליח לך יותר , תמצאי מישהוא מתאים לך יותר

אלונה20

New member
כותבת לךחזרה

נסיכה תודה לך על מה שכתבת לי אז אני רוצה לומר לך שאני לא ממש מסכימה איתך מפני שנכון לשניים צריך טנגו אבל לטנגו שלנו היה נכונות ומשום מה זה לא קשור לשתיה אני לא שותה כפיתית היה בא לי וזה מה שיצא אבל אני אישה של זוגיות ונכונות לקשר אולי זה הוא שלא ממש רצה כי אתה יודעת יש הבדל בין לרצות לבין ליסיים אבל בכול מקרה תודה לך על מה שכתבת לי אני לקוחת את זה לתשומת ליבי אכן כן למצוא מישהו שכן יעריך אותי יותר תודה והמשך שבוע נפלא לך

yamkachol

New member
מצתרף לדברי הנסיכה שלנו...

BennyKa

New member
את צריכה להבהיר לעצמך מה את באמת רוצה

הלכת איתו למסיבה, אבל כשהגעתם למסיבה את "ברחת" ממנו והתחלת לשתות, מאותו רגע כבר לא היית איתו אולי באופן תת הכרתי, את מפחדרת מקשר חדש, שיכלית את יודעת שזה מה שצריך להיות ואת צריכה להיות חזקה אבל תת ההכרה שלך לוקחת אותך למקום אחר את צריכה לשבת עם עצמך ולברר מה את באמת רוצה, מה את באמת מרגישה ועד כמה את שלמה עם האובדן של בעלך, האם את באמת מרגישה חופשיה לקשר חדש?, האם את משווה את הגבר שמולך לבעלך? האם את באמת מרשה לעצמך להתמסר לקשר ריגשי אמיתי עם מישהו חדש? בני

אלונה20

New member
כותבת לך חזרה

אז ככה אני חושבת שאני מאוד מוכנה לקשר חדש והאמת היא שאני גם בנויה לזה ואני לא עושה שום השוואה לבין גבר אחר לבעלי אני אישה שמאוד מפוקחת זה ששתית זה לא אומר שלא הייתי בפווקס זה שהוא ללקח את הדברים למקומות אחרים זה בעיה שלו הוא כלל לא מכיר אותי וחבל כי אני חושבת שאני בדיוק יודעת מה אני רוצה מעצנמי אני חושב ת שזוגיות בונים את זה לאט ובטוח אולי בגלל שהוא לא ממש אהב אותי זה כל הסוד אז תודה לך על הנכונות וההקשבה שלך אלי תודה

BennyKa

New member
אילנה חביבה - את לא שמה לב אבל זה ממשיך

ראי אני בטוח שאת מרגישה שאת מוכנה ומפוקחת, ואני מאמין שזה כך, ובכול זאת 5 שנים אחרי ואת מרגישה שמשהו לא מסתדר. אין זה משנה אם היית בפוקוס או לא, משנה שהוא חשב שאת לא בפוקוס , אולי לא במודע , אבל שה מה שהוא קלט. עכשיו לבוא ולומר ש"זה בעיה שלו", זה בעצם לוותר מראש, ונכון זוגיות בונים לאט לאט וגם ההתאהבות באה לאט, נכון שאם הוא היה ממש מאוהב בך אז הוא לא היה חושב שאיינך בפוקוס. אם את רוצה מישהו, את צריכה להראות את זה בדרך שבה הוא יבין ויקלוט, ואם במקרה דרך המחשבה שלו שונה משלך, זה לא יעזור כי הוא לא יבין דרך אגב, הוא הבין שיש לו בעיה - וגם פתר אותה - הוא פשוט עזב סילחי לי אם נשמעתי בוטה קצת, אבל אני פשוט מנסה להסביר לך למה אני מתכוון, אם במקרה נפגעת מדברי אני מתנצל מראש בני

אלונה20

New member
כותבת לך שוב

אני בהחלט מבינה את מה שאתה אאומר לי זה בהחלט השקפה נכונה ואני מאוד עצובה על כך בכול מקרה אני יודעת שעשתי את טעות חיי וממש לא התנהגתי כמו לידי אז אני שמחה שנתת לי זןיות אחרת ומקווה שזה לא ייקרה שוב בחיי תודה לך וממש לע פגעת בי נתת לי השקפה אחרת תודה שוב

BennyKa

New member
מצד שני - אל תהיי כל כך קיצונית

זאת לא טעות חייך, ביה אחד יבוא אחר חוץ מזה אינני בטוח שאפשר לקרוא לזה טעות - אם לא יודעים משהו אז לא תמיד זה מצליח עכשיו שאת מודעת יותר תעשי כול הזמן אחד ועוד אחד, תהיי קשובה ותנסי להבין אותו האם הוא מבין? אולי הוא לא מבין? אולי הוא מועה? אם זה ככה ותהיי קשובה את מייד תראי שלא נוח לו משהו ותוכלי לברר או לתקן, ככה לאט לאט בונים הבנה וקשר ועם ההבנה תגיע גם אהבה תזרמי עם זה לא ללחוץ לשום כיוון - אם תהיי קשובה לבחור כבר תדעי מה לעשות ודרך אגב גם הוא צריך להיות קשוב לך אחרת יקרה אותו דבר אבל בכיוון ההפוך בני

kampf

New member
לקחת בפורפורציה

היי אלונה רציתי לומר לך את דעתי והיא (בטוח לא תורה) צריך לקחת את הכל בערבון מוגבל ולהאמין שסגירת דלת אחת פותחת 100 דלתות אחרות לא להתייאש ולהמשיך הלאה. בין דבריך אני מבין שהיה איזה "קליק" ואת קצת מאוכזבת אבל את נשמעת לי אישה חזקה אז קדימה תורידי הילוך ותמשיכי הלאה. שגב

אלונה20

New member
כובתב לך שוב

תודה לך על העידוד אני מסכימה איתך בהחלט רק שאני מאוכזבת מעצמי לא ממש צפיתי שזה יהיה לי כן הולכת להמשיך הלאה ואני ממש לא כזאת תודה שוב על העידוד

אלונה שמעיפה גברים?את אחלה "גבר".

"הפוגם במומו של חבירו במומו פוגע". את אחלה דוגמא,ממש מושא לקנאות. רק מוזר לי שבסוף הסיפור הפסקת להיות "גבר". לך ולצערי להמון נשים,צריכות לקחת לתשומת ליבן וללמוד מוסר השכל בהצלחה

BennyKa

New member
גם ככה היא סובלת - למה לעשות רע

אלונה לומדת ואתה יודע מה? הלוואי שכולם ילמדו ממנה שצריך לשתף וללמוד נורא קל לקצץ למישהו את הכנפיים הרבה יותר קשה ללמד אותו לעוף בני

נכון בני.מעניין אם זה היה להיפך.

הכוונה ,לו גבר, אפילו אני, הייתי מספר את אותו הסיפור ומתגאה בזריקת נשים רבות כאילו הן כלום,ואחר כך מתנצל. מה היית מגיב או הנשים מגיבות?

BennyKa

New member
היא לא זרקה אותו

היא רצתה להיות קולית כמו שהילדים אומרים ושתתה היא לא הבינה שהיא צריכה לראות מה הבחור רוצה ושדבר כזה אולי פוגע בו אבל היא לא ידעה ואז הוא התיאש אמר זה לא מתאים לי והלך, עכשיו היא פגועה בגלל חוסר ההבננה שלה , והיא לומדת אז אפילו אתה שנושא את גאוות הגברים בגאון יכול לפרגן לה בני

בני,אוליי אינך רואה טוב

אז תקרא בשנית את שכתבה, מצטט".....לא יכולה להמשיך,לא בגללו,כי אני לא מעט מעיפה ממני גברים,אני מאוד יודעת מה אני שווה". סוף ציטוט. אני מגן על כל אדם,שנפגע,שזלזלו בו,שהושפל ולצערי נוצל. הנשים קיבלו לידהן אקדח,עם הדק קצר,הן יורות לכל כיוון,פוגעות,אחר כך מתממות,מי מגן עליהן?לצערי הגברים. ז"א לא מספיק שנתנו להן יותר מידי כבוד ומקום הן גם מאבדות את הצפון,תרתי משמע,אחר כך מיתממות. שאלתי ואף אחד לא הגיב,אילו זה היה להיפך? אענה,הגברים זבל יודעים לנצל אחר כך זורקים,אין להם רגש,אינטרסנטים והנשים מל"ו צדקניות. לאישה,ואני מתכוון רק לאישה לא לנקבות,יש מקום דיי מכובד קרוב לאלוקים,אך שמנצלות את ניקבוביתן,הכל מתהפך להן. לא מתכוון להכליל חלילה,אך מציין מציאות עצובה,הלוואי והיינו חוזרים שנים אחורה כאשר היה כבוד הדדי וכל אחד כיבד את השני. כל אחד ידע את מקומו,את הקידמה היינו צריכים לעשות לאט כמו בכל מקום בעולם. למה אנשי העולם הגדול לא נפלו למלכודת הנשים?(בגדול)כי העמידו את הנשים על מקומן,נתנו להן להשתולל ולא הצתרפו אליהן,כך הנשים כיבדו את עצמם והחיים פחות או יותר הוגנים.זה גם עניין של חינוך

BennyKa

New member
אין לך כבוד לבני אדם באשר הם

אם היה לך לא היית כותב דברים כל כך קיצוניים וחשוכים שמתאימים למשטרים של אייטולות אני מבין שנשים פגעו בך בעבר, אני מניח שגם גברים אבל בהם אתה לא משתלח

אלונה ,ה קשר בתחילתו שנגדע

עדיין לא סיפור אהבה גדול ... ואת צריכה להבין שכאלה מקרים לא חסר ... יכול להיות פגישה מאלפת ..אחריה שיחות נהדרות ופתאום ...נבלע עמוק באדמה .. לכן לא כדאי להכנס לצפיות גדולות ...(צפיות רק על הכריות) ולקחת כל הכירות בשבועות הראשונים בערבון מוגבל ... ולזרום במקצב שמתאים לך ..ולדעת שאין בטחון בשלב הראשון שלב הגשושים והכרות .. ולא תמיד יש סיבה מסוימת שזה לא ממשיך .. פרק ב' הוא הפרק הקשה ביותר ,אנו באים עם אשיות מגובשת ,בוגרים .. יש לנו צפיות והכוכבים בעיניים ראליים ... הסיסמא שלי להיות ראליים לחיות את החיים הכי טוב והכי משמעותי שאפשר ולא להתאכזב מכל כישלון ,כי הוא יוביל אותנו לנסיון הבא מנוסים יותר ... וכמו שבני אומר "גם באופק שלך ממתינה ספינה"
טלי ואולי תסברו לי אך תופסים אותו

למעלה