הפרידה קשה!!!!

מישהי 111

New member
הפרידה קשה!!!!

איי.. טוב, הפרידה באמת קשה... אני מכורה לפה. טוב, ליהו'ש, אל תשכחי לענות יל על כל שאלה ושאלה ותשלחי לי את התמונה. יגאל, נשמה, תעשה ג'סטה ותמחוק בבקשה את ההודעות מעמ' 2 שכתבתי בנוגע לחיי הפרטיים. בבקשה!!! (את כל השרשור, אם אפשר). תודה. אז ככה, הייתה לי את המשמרת הכי קשה בתבל והכי ארוכה ולא באה לי בטוב כי אני עייפה טילים ויש לי נסיעה של 5 שעות. כמה טוב שאיתן קיים! רק חבל שאני מעדיפה לנהוג שיכורה ועייפה מאשר לתת לו לנהוג בכביש הערבה. נראה מה יקרה. אממ.. דבר נוסף.... הרגליים כואבות עד אין סוף.... עכשיו אני אלך לי לארגן את הדברים האחרונים ואני עפה לאילת. בכל מקרה, תזכרו שאני חולה עליכם ואני אתגעגע בטירוף! וחבל שנאי חוזרת כשמתחילים ללמוד. רוי, אל תעשה את מצא את ההבדלים בלעדיי! דיר בלאק! דידו'ש, חולה עלייך, תמשיכי לחרוש למתמטיקה, זה בריא (כן בטח!). ובהצלחה במבחן אם לא יצא לי לדבר איתך לפניי. כל השאר חג שמח שיהיה לכם. מתה עליכם. עשו חחייםם.. שתגעו.... אני אספר כבר חחוווייות.. אל תהרגו אותי, אבל צרבתי דיסק שלם של 18 שירים ואין בו שיר אחד של אנסטסיה! לא נורא.. יש עוד שלושה:) נישמע הכל... צריך לגוון.. יצא מכל החורים... אממ.. אב פאן. יאללה, כמה אני מקשקשת. דידס, אם את מתגעגעת, תראי את פילוני שישיר לך קצת "ססאאאאנננטטט". איתן אמר לי לכתוב שמי שקרא הכל, שיגיד אני! חחחח.... סי יו אול. צ'או צ'או.. אריבדראצ'י. קיס קיס......

FreakOfNature

New member
תהני באילת,

ותשמרי על עצמך!!! אל תנהגי אם את לא כשירה לכך (בגלל עייפות / שיכרות / לא יודע מה)!!! ואני עכשיו מוחק את השרשור שלך.

adii1201

New member
תהני באילת!! ../images/Emo13.gif

מאוד בריא לחרוש למתמטיקה, בגלל זה ישלי כאב ראש כל ערב! גם כן מתמטיקה! אני מקנאה בך שאת מסיימת השנה! לגבי פילוני אולי אם MTV או VH1 יהיו נחמדים אני אראה אותו בטלוויזיה! מתה עלייך מותק! תעשי חיים גם בשבילי! מואה!

מישהי 111

New member
תודה מתוקים!

וחוויות כבר כתבתי... יגאל, תודה שמחקת! עדידו'ש, נהנתי גם בשבילך.. ואל תתבאסי.. אחרי המבחן הכל יעבור. ומותק, אם כבר אני מקנאה בך... לא רוצה לסיים ללמוד אלה הולכים להיות אחד המשברים הכי גדולים שלי! לא רוצה לסיים!:( אגב, העכבר עדיין אצלי. ליהו'ש, היא לא נשמעת כמו פילוני, היא נראית כמו פילוני... וזה סתם קטע חמוד וסטלני כזה.. חחח.... מאז אני ואיתן גם קוראים אחד לשני "פילוני". אבל המצאתי את הקטע הזה הרבה לפניי שנהיינו ביחד... כשהיא אומרת "אנד אה סאנסט", תסתכלי על הפרצוף שלה ותביני.. הוא חמוד כזה.. קטני כזה.. פילוני.. חחחח... ודיברתי על התמונה שהיא ילדה קטנה שזאת התמונה מימין. בשמאל רואים שזאת היא. היא גם יותר מבוגרת. לא ענית לי עוד בת כמה היא שם? והאם הילדה הקטנה זאת באמת היא? כי נראית כמו קוף! חחח... גם נראה כאילו יש לה שם עיניים בהירות פוזלות. זאת לא היא! אין מצב.. ומה ברור שפטריס יותר צעיר ממנה? את רומזת שהיא לא יכולה לצאת עם מבוגרים? חוץ מזה, אם היא הייתה בת 37 והוא בין 30, זה היה נראה טיפה מגעיל... אבל סבבה..שתהנה לה. אני בעד! חיים רק פעם אחת אחריי הכל! רוי, אתה מוזמן להמשיך במשחק! ואני רואה שבסופו של דבר חוזרים תמיד למקור- המשחק שלי:)))) חחח... זהו, פיפל, היה מדהים. נהנתי סוף הדרך. מקווה שגם אתם לא השתעממתם והספקתם את כל מה שתיכננתם לחופש. לוב יו סו מאץ'.... התגעגעתי אליכם מאד ולאנסטז'יוש.. אה, ועוד משהו ששכחתי לכתוב מקודם! ייחצנו אותה גם באילת. פתחנו חלונות ושמנו פול ווליום עם השירים שלה. כולם הסתכלו. קצת צומי מה יש? חחח... ככה יאהבו אותה גם שם:) דאגתי לה!

למעלה