הפרידה והמעבר

pupa010

New member
הפרידה והמעבר

אז לא ניפגש יותר ותעזבי אותי פשוט ככה? אחרי שנים שבילינו ביחד, שיחקנו ביחד, גדלנו ביחד.
אז תעברי ממני למישהו אחר שגם צריך אותך? כי לפעמים גם אני צריכה אותך ואת חסרה לי.
ובעצם את אומרת שלא תקפצי לביקור יותר נכון? צודקת, החיים ממשיכים.
אז את מוכנה לעזוב הכל וללכת נכון? צודקת כי בעצם יש לך עוד הרבה כמוני, המון כמוני.
ולא תשארי איתי עוד טיפה? ולא תלווי אותי יותר בחיי? ולא תתני לי עוד אושר?
אה, אז את מצפה שמישהו אחר יתן לי אותו.
אז את בעצם אומרת שפה זה נגמר נכון? שבעצם זה מזמן נגמר!
את אומרת שאני יותר מדי בוגרת בשבילך, שאני זו שלא צריכה אותך.
את באמת חושבת ככה? כי אני מתגעגעת אלייך.. אני תמיד אתגעגע אלייך.
ברגעים מסויימים אני ניפרדת ממך וברגעים מסויימים את חסרה.
עולים לי ממך המון זיכרונות אבל בעצם גם לא היית איתי הרבה.
ואני תוהה לפעמים לאן מובילים אותי החיים לאחר הפרידה ממך, הרי איתך הם היו פשוטים.
ואני מגלה שהחיים הם רק מתחילים.

#פרידה מהילדות

אם הבנתי נכון

את מתכוונת לפרידה מהילדות .

לא הבנתי האם זה מהילדות עצמה או מדמות שהייתה בילדות ועזבה והבנה שפרידות זה חלק מההתבגרות .

בכל מיקרה טקסט קשה וכואב . תרגישי טוב יקירה.

מירב189

New member
לפופה היקרה

קוראת מבין השורות את תחושת התסכול, האכזבה, העלבון ורצון לשליטה בחייך.
ניכר, ישנה דמות שהיתה בילדותך שהיתה כל כך דומינטית בחייך ואשר הרגשת שהיא דמות סמכותית שיכולה לשמש לך כעוגן לתחושת הבדידות ולחיזוק האני העצמי.
מאידך, אני שומעת כמה כואב לך הנטישה מאותה דמות וכמה הפרידה היתה לא נעימה לך ואפילו קשה מאוד, כאילו לא היתה התרעה מראש והיא נעלמה מחייך.
מורגש מאוד הצורך בקשר, כמה צמאה את לקשר עמה, כמה קשה זה לחיות בלעדיה ועד אשר את מאמינה שהאושר יהיה רק עימה בחייך.
מבינה כמה קשה לך היה המושג "את יותר מדי בוגרת בשבילי" ואילו את מרגישה שהיא בעצם הדמות שמכילה אותך, האחראית עליך, הדואגת לך ובעצם היא הבוגרת מבינכן ולכן היא חסרה לך מאוד.
למעשה ישנה בלבול - מצד אחד את מקבלת את הפרידה אם זה על ידי הבנה שאי אפשר לקבל את נוכחותה כי היא נעלמה או מאכזבה ממנה שנטשה אותך, אך מאידך, ברגעים מסויימים את מרגישה שהנטישה ממנה, השאירה לך חרדה שאולי החייים סיימו פרק מסויים שהיה לך קל עימה ולא ברור לך איך יהיה בלעדיה או הכמיהה להיות עמה ובעצם את משחזרת שוב ושוב את הזכרונות שעולים ממוחך מהחוויותייך שהיו עימה, למרות שהיא לא היתה הרבה, אבל חסרה כל כך....
בשורה האחרונה, ישנה אופטימיות, למרות שאת מרגישה שהיא חסרה לך וזה היה פרק זמן מאוד משמעותי עבורך עימה, כי היתה לך כדמות הדואגת לך, את מרגישה שאת מסוגלת להתחיל פרק חדש בלעדיה או שהתחלת אותו ומאמינה שיבואו עוד הפתעות או קשרים נוספים כמותה.
מאחלת לך להשאר עם האופטימיות הזו ומי ייתן ותפגשו בכל זאת ואם זה לא יהיה עם אותה דמות שיש לך געגוע אליה, אזי דמות אחרת שתהיה כמותה ואשר תוסיף הרבה עניין וצבע לחייך ותקבלי שינוי באיכות חייך ותהיה מאושרת ומעושרת מכל המובנים.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

למעלה