"הפרטנר" לשלום

אם הייתי חילוני גמור ולא הייתי שם

על הדת או ההלכה הייתי בכיף מוותר גם על הכותל המערבי. לא בראש שלי למות בשביל קיר. וכן, רוב הרבנים לא מתירים לעלות להר הבית ולכן אני לא רואה בו שום חשיבות.
 

skywalker 8

New member
אתה בעצם אומר

שזה לא נורא למסור את המקום ההסטורי והקדוש(לדתיים לרוב) לעם היהודי? את מי זה מעניין אם לפי ההלכה "אסור" לעלות לשם? בכדי להפרד מרבע מיליון פלסטינים לא צריך למסור את הר הבית או העיר העתיקה בכלל, וגם לא איזורים ריקים ממזרח ירושלים. מדובר רק בכמה שכונות צמודות לגבול הק הירוק. יותר מזה, זה כבר ויתור סתמי על שטחים שלא חייבים למסור אותם. בקשר למקומות אחרים, כמו מערת המכפלה, יהיה יותר כדאי שתהיה שם ריבונות משותפת או ריבונות בינלאומית.
 

asafz8

New member
לא מפתיע

ידוע שאבו מאזן וכן, אבו עלה ממשיכי דרכו של עראפת. רק שהם יותר חכמים הם עושים זאת מאחורי הקלעים בעוד שעראפת עשה זאת בהדר והילולה. הטרור הפלסטיני, אם כן, קשור באופן ישיר, כמו בעבר לשלטון הפלסטינאי הנלעג.
 
למעלה