"הפרטה, האם עד מוות?"

נכון, אני לא עובד חינם בשביל אף אחד

אני יודע שאתם הקפיטליסטים כבר התרגלתם לכך שאנשים אחרים שאתם מנצלים בשכר רעב או אפילו בחינם, הם אלה שעושים בשבילכם את העבודה השחורה. אך אני לא אחד מאותם הפראיירים הללו שנותנים שינצלו אותם, או שיעשו בשביל מישהו אחר את העבודה השחורה. כך שכדאי שתפנים שאני לא מתכוון לעשות בשבילך את העבודה השחורה, ואם זה מעניין אותך מה ששאלת, אתה מוזמן לערוך מחקר בעצמך, אלא אם כן אתה עצלן מדי לעשות זאת, או שכבר התרגלת שמישהו אחר עושה בשבילך את העובדה...

אשרת

New member
ברור שאתה לא עובד בשביל אף אחד.

אם היית עובד בשביל מישהו היית משלם מיסים. פרזיט.

פרזיט זה מי שלא עובד מרצון

או עושה כסף על חשבון אחרים, נחותים ממנו כלכלית. אני עובד, אמנם בשכר מינימום, אך עובד. כך שלקרוא לי פרזיט זו פשוט שטות מוחלטת, אם הייתי פרזיט, הייתי יכול לשבת לי היום רגל על רגל בשאנטי, ולתת לפראיירים אחרים שאותם הייתי מנצל בשכר רעב לעבוד ולעשות את הכסף הגדול בשבילי. אך אני בהחלט מבין שאת כקפיטליסטית רוצה שגם עובדי שכר מינימום שבקושי גומרים את החודש, ישלמו מיסים. תמיד היו לכם הקפיטליסטים עיניים גדולות על השכבות החלשות שלטענתכם "מקבלים" יותר מדי מהמדינה. אך הייתי רוצה לראות אתכם לפחות פעם מתחלפים איתם. הכי קל זה לקרוא למישהו אחר פרזיט, אבל בואי נראה אם היית מסכימה להתחלף עם אותו "פרזיט", וכשאני אומר להתחלף, אני מתכוון בהכל כולל הכל.

נראה לך שאני כמוך?

ומעניין שנתניהו עוד לא פיטר אותך, אחרי הביזיון של פחות מ30% הצבעה של מתפקדי הליכוד. נראה שנכשלת במשימה גרשון, כי אלה התוצאות בפריימריז לליכוד ע"י הליכודניקים עצמם, צא וחשוב מה יהיו התוצאות בבחירות הכלליות, שם כידוע לך לא רק ליכודניקים לקקנים כמוך משתתפים...

למעלה