הפרחת "אגדה"

הפרחת "אגדה"

אחרי 2 ואף 5 שמיעות של disraeli gears אני לא מבין על מה כל המהומה? ממש לא אלבום חובה... חוץ מ כמה שירים (tales of...) הוא פשוט לא משהו.. מישהו יכול להגיד לי מה כל כך טוב באלבום הזה? wheels of fire יותר טוב.
 
אתה צוחק, נכון???

רשימת הנימוקים: 1) Strange Brew; 2) Sunshine Of Your Love; 3) World Of Pain; 4) Dance The Night Away; 5) Blue Condition; 6) Tales Of Brave Ulysses; 7) Swlabr; 8) We're Going Wrong; 9) Outside Woman Blues; 10) Take It Back; 11) Mother's Lament בעיניי זה מספיק משכנע... ואם לא, אני מתחייב, עוד השבוע ביקורת על ה- master-piece המשובח הזה.. (אתה בטוח שהקשבת 5 פעמים ולא אהבת???)
 

LadyG

New member
לא כל כך מהר, פינק

לא כל כך מהר מפריחים אגדות. לטעמך לא אלבום חובה ולטעמי האמא של אלבומי החובה. באלבום שיש בו את: Strange Brew Sunshine of your love World of pain - איזה שיר ענק Tales of Brave Ulysses Swlabr אלבום שבו חברו יחדיו בלוז-רוק, הארד רוק ופסיכדליה שבניצוחם של שלשה גאונים ג'ק ברוס, ג'ינג'ר בייקר ואריק ,אלוהים" קלפטון לא יכול להיות סתם אלבום. טעם אישי זה טעם אישי. לא התחברת, חבל. אולי זה עוד יקרה. על כל פנים, אני מחכה בקוצר רוח לביקורתו של הולדן.
 
לא נראה לי

אני מאוד אוהב להקות כמו דיפ פרפל, לד זפלין וכל שאר הענקים (אוריה, רייינבואו). גם די אהבתי את wheels of fire לאלבום הזה פשוט לא התחברתי (עדיין?)
 
למעלה