הפרחה ל"הוכחה" שלכם...

freak2100

New member
הפרחה ל"הוכחה" שלכם...

ההוכחה שעליה אתם (המאמינים) מתבססים: העולם קיים, לכן משהו היה צריך לברוא אותו. אותו משהו זה אלוהים. הטענה שלי, ונראה אתכם סותרים אותה: העולם קיים, לכן משהו היה צריך לברוא אותו - שקול ללהגיד אלוהים קיים, לכן משהו היה צריך לברוא אותו. אין לכם שום הוכחה שבעולם לכך שהעולם לא היה קיים תמיד. מה שאני אומר, זה שהחומר ממנו עשוי העולם היה קיים תמיד. יכול להיות שהוא היה קיים בצורה של אנרגיה (E=mc^2), יכול להיות שהוא היה קיים בצורה של מסה, יכול להיות שהוא היה קיים בצורה שלא מוכרת לנו. בכל מקרה, החומר עצמו היה קיים תמיד. בתהליכים של מלארדי שנים החומר הזה עבר שינויים רבים, עד שהוא הגיע לצורתו הנוכחית כיום. אגב, באותה מידה אפשר להגיד שאנחנו זה רק שלב ביניים של החומר. עוד כמה מילארדי שנים העולם כבר לא יהיה קיים - החומר לא מפסיק לשנות את צורתו, וכמו שהוא הגיע לצורה הנוכחית ככה הוא יגיע לצורה אחרת בעוד מילארדי שנים. זה לא סותר באופן מוחלטת את האפשרות לקיומו של אלוהים. אבל זה כן נותן אפשרות אחרת ל"כיצד התהווה היקום" - והיא בכלל לא הגיונית פחות מאשר התאוריה של "ה' ברא את העולם".

lala897

New member
זאת ההוכחה שעליה אנחנו נשענים?

ממש לא

dean4

New member
טעות שלו...

ההוכחה שאתם נתלים עליה לקיום אלוהים היא בורות נטו בידע. אין שום צורך להתפלסף על מוצא היקום.

המאצו

New member
אחי תהיה הגיוני

זה אווילי ביותר. כמו שפתאום לא נוצר לך ביד זבוב, כך לא הגיוני שהחומר הראשוני שממנו נוצר העולם ותקרא לו איך שתרצה נוצר לבד בסך הכל הלכת שלב אחד אחורה, אבל השאלה איך זה נוצר לא נפתרה!

L7

New member
ומה הסברך? אלוהים? מה זה? אינך

יודע. כיצד הוא פועל? אינך יודע. אז מה אתה מנסה למכור?

freak2100

New member
אתה לא מקשיב לי!!!!!!!!

הוא תמיד היה קיים. כמו שאתה טוען שה' תמיד היה קיים, אז במקום להגיד ה' אני אומר חומר. תמיד. לא נוצר. בטח ובטח שלא נברא. פשוט היה קיים תמיד

למעלה