הפרזנטציה

סגול59

New member
הפרזנטציה

תודה לכל אלה שגדשו את הג'ה פן ומליאו את המקום גם בערב מלא תחרות (מבורכת) מכל הכיוונים. ולאמנים המצויינים שנתנו אחלה הופעות: ריבר k כהן את מושון וולטר איינשטיין די.ג'יי קארס טאבו, הארכיון וצ'ה ארני לורנס החלילן המטורף ל-A7 שהצטרף אלי ונתן את הנשמה. לכל מי שברך אותנו לשלום, הציע דרינקים ופינק בסיגרים בג'י ספוט (בהצלחה ניר) להתראות ב"נביאים בפינה" מס' 3 ביום ה' הקרוב בירושלים. הפלייר יגיע עוד מעט. Peace

marco100

New member
יו היה מגניב!

בואנה ביום חמישי היה כ"כ טוב... היה מלא מלא זמרים והיה שווה ביותר כולם לבוא יום חמישי לנביאים בפינה!

moshe alfasi

New member
המינסטרלים...

להקה ירושלמית, אם אנ'לא טועה, הוא עובד בטוואר רקורדס בתחנה מרכזית בירושלים, ראיתי אותו שם =]

אווווווווווווווויש!!! מתי איך איפה?

יש כבר פרטים מי יהיה?..... [כה.. סליחה על הבורות...]

WuTang21

New member
סגול.. חובה לשים שם את

שתי הבתים של אלפרבר באתר !!!! זה היה תותחחחחחחחחחחח !!! אנשים אם אני הגעתי לנביאים בפינה מבת-ים.. כולכם יכולים להגיע היה לי כייף סבבה ביותר בנביאים בפינה השני !! מקווה להגיע גם לשלישי !!

סגול59

New member
"נביאים בפינה" יום ה' פרטים ראשונים

יום ה'31.3 21:00 "דילה", שלומציון 4, מרכז העיר, י-ם נביאים בפינה מס' 3 הפקה: דן "מוביוס" סידרסקי ורוני שן-דר מנחה: סגול 59 על הפטיפונים: DJ MESH משתתפים: A7 Eyesis רוקי בי. בנגלה דת' אמ.סיריוס ואמ.סי קלין ויש לנו גם אורחים מיוחדים מהדרום, הרכב ראפ צעיר מאופקים, קוראים להם FOR REAL והם אחלה בחלה. וגם... אתם! הכניסה חופשית עד גמר המקום. תרומה של 10 ש"ח בכניסה תתקבל בברכה. הפלייר בקרוב.

אני שם! =]

נראה אותך
נ.ב יואבוש בהצלחה מותק תראה מה עושים בשבילך...... חנן מוסר שהוא רוצה ילד!!!!!!!

WuTang21

New member
עצה ממני

אומרים 9 תבואו ב-10.. חחחחחחחחחחחחח.. סתם.. תקוו שהפעם לא ישכחו את הפטיפונים..

סגול59

New member
עדכון+קטעי וידיאו+טיזר...

יום ה' הקרוב 31.3 החל מ- 21:00 "דילה", שלומציון 4, מרכז העיר, ירושלים (אלא מה?!) יעלו ויבואו: DJ MESH A7 רוקי בי. בנגלה דת' אמ.סיריוס ואמ.סי קלין EYESIS הנפלאה מברוקלין והאורחים המיוחדים שלנו: FOR REAL, הרכב היפ הופ צעיר מאופקים הרחוקה. וכרגיל... אתם וכל מטורפי העיר. ואגב: לאתר נוספו קטעי וידיאו וקטעי עיתונות. לחצו על הקישור כדי לראות קטעי וידיאו עם סגול59, טאבו+, אלפרבר ודוויק, תאמר ו-DAM, די.ג'יי מש, קארס, רוקי בי, קלין,סיריוס, A7 ורבים נוספים. --- Preview: תותחים בגרפיטי? רוצים שעבודות שלכם יוצגו בתערוכה ארה"ב? תמשיכו לעקוב...

סגול59

New member
"נביאים בפינה"-הפלייר

קבלו את הפלייר המרהיב ונתראה הערב בירושלים (אלא איפה?!)

RESTO

New member
היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ממש נהנתי!!! היה לי כיף!!!!! מי היה מפה?!

סגול59

New member
"נביאים בפינה", תודה לכולם

ל FOR REAL שהגיעו מאופקים והראו לכולם איך הדרום נותן בראש ל-shmoopafly על הביטבוקסינג והפלואו המדהים בצרפתית ל-EYESIS המדהימה שייצגה את בנות ברוקלין לרוקי בי. כרגיל לאמ.סיריוס ואפ-טון לביט בוקסר המעולה ששמו פרח מזכרוני לנציגי המאפיה לקודמן שניסה... לMOBIUS על ההפקה לכל מי שעלה למיקרופון הפתוח ולקהל הנפלא והנאמן. נתראה ב"נביאים בפינה" בחודש הבא, עם אורחים מיוחדים מאוד... בקרוב תמונות ווידיאו באתר. PEACE

למעלה