הפרות חוזה 1

tulik23

New member
הפרות חוזה 1

שלום רב לא מזמן רכשתי דירה (עדיין לא עברתי אליה ) רציתי לברר כמה פרטים קטנים גם בנוגע לחוזה באחד מהסעיפים רשום שהדירה חייבת להייות מבוטחת ע"י המוכר עד שאני נכנס לדירה , ומכיוון שהמוכר "סגר" את המשכנתא שלו על הדירה לפי הבנתי לא קיים כרגע שום ביטוח על הדירה , מה שרציתי לברר אין אני יכול לבדוק את הנושא והאם זה נקרא הפרת חוזה ?

tulik23

New member
הפרת חוזה 2

שוב פעם שלום שאלה שניה שלי לגבי החוזה אם בחוזה כתוב " על המוכר למסור את הדירה במצב כפי שהקונה ראה אותה ביום חתימה החוזה " מה זה כולל ?? האם הסרת ספוטים , מראות ומנורות מהשירותים והחדרים ???

עניין של פרשנות ...

הגדרה "במצב כפי שהקונה ראה אותה ביום חתימה החוזה" היא עניין של פרשנות אשר תלויה בכוונות הצדדים בעת חתימת ההסכם - כאשר יש חילוקי דעות ביניכם, בית המשפט יכריע על פי הנוהג המקובל. אם אתה שואל לגבי ספוטים, מראות ומנורות מהשירותים והחדרים ... אז למה אינך שואל לגבי הטלביזיה, המקרר, הריהוט, האשה והילדים?

tulik23

New member
חשש לחשד

תודה רבה על התשובה אני התחלתי לחשוד מכיוון שכל זה התחיל כאשר לא רצינו לקנות חלק מהרהיטים שהם רצו למכור לנו (מחיר מופרז) ואז כשבאנו למדוד את הגודל שלהם אז האישה בטון עצבני אמרה שנמדוד את כל הדברים בבית כי היא הולכת למכור את כל משלא רשום בחוזה !! לדוגמאת ספוטים מראות אתה יודע מה אני מתכוון על קטנות לדוגמא את הכירים הכנסו בחוזה ותאמיןלי שאני לא רוצה את אשתו :)

ביטוח דירה ...

סגירת המשכנתא אינה אומרת שאין שום ביטוח על הדירה. כדי לבדוק את הנושא שאל את המוכר. אולי זאת הפרת חוזה - אבל לא נראה לי שזאת הפרה יסודית וכל עוד לא קרה לדירה כלום לא נגרם לך כל נזק.

tulik23

New member
חייב ?

בשביל שתהיה הפרה של חוזה חייב שייקרה משהו לדירה ??? לא כדאי למנוע זאת?? אין דרך אחרת לבדוק האם הדירה מבוטחת ? אולי דרך ה העו"ד ? אני לא מתכננן לתבוע אבל שיהיה לך משהו בצד במידה והם יחרגו

עילת תביעה ...

אם לא נגרם לך נזק אז מה תתבע? ביטול חוזה? הרי אין לך עילת תביעה ממשית.

למעלה