הפרומו לכוכב נולד 5

nuerenberg

New member
אכן...נראה טופ

מאוד מזכיר את "שורטבאס"... וגם את "מדעי החלום" של גונדרי. יפה ששואבים רפרנסים איכותיים שם. אגב-
מומלצים בחום, 2 הסרטים הר"מ.

dragon17

New member
בהחלט יפה...

עשוי טוב ובהחלט מעביר את המסר. שיחקו אותה

ALL IN

New member
יש לי משהו חשוב לומר

יכול להיות להיות שהפרומו מדהים, עשוי היטב, ויוצר סימפטיה למי שחשב עליו אבל.......... בכוכב נולד 1 היה נחמד, בכוכב נולד 2 כבר אמרתי יופי של מיצוי, בכוכב נולד 3 כבר שבעתי וכוכב נולד 4 הקאתי, מה עכשיו??? מה הם רוצים ממני עכשיו??? מה זה קשור לפרומו?? אני אומר לכם, לצערי, הפרומו, יהיה יפה, מושקע ומעניין ככל שיהיה, בגלל המוצר שיצר אצלי אנטי, יש לי גם אנטי לפרומו, כאילו מנסים לעורר בי חשק לצפות בתוכנית שכבר לעסתי כל כך הרבה רק כדי שיהיה לי קל לבלוע,אז תסלחו לי אבל האמנם אני חושב שהפרומו יפה אבל שנוא בגלל המוצר הלקוי שהוא מנסה למכור לי.

בתור אנטיכוכבנולדי מצוי

גם אני אברך על היום שבו התוכנית הזו וכל תרבות הכוכבים מפלסטיק הזה תדנדפנה מנחיריי. אבל אתה יודע... לא עשו את הפרומו הזה בשבילנו.

לא ראיתי עדיין את הפרומו.

אבל לדעתי יש מצב שבכוכב נולד הנוכחי אניטה פללי תיהיה בצוות השופטים, הם יעשו עיבודים חדשים לשירים מהעונות שעברו של כוכב נולד, יקרינו כשלושים פרקים על כל המשתתפים במבחנים המקדימים לתכנית, עוד משלב העליה לאוטובוס,התור הדחיפות היזע והמתח. מישהו יזכה בסוף ויתברר שהוא מושתל של החיזבללה והוא ניצח באמצעות SMS -ים ברומינג מאיראן.

nuerenberg

New member
מסכים, סימן קריאה.

ר' ערך ערוץ 5/5+ ... מרשים. עדכני. לעיתים חוטאים אף בחדשנות.

זה מאוד לא מפתיע

מחלקות הפרומו, שיושבות אצל גופים משדרים/מפיקים, חיות בעולם של טלויזיה, נושמות טלויזיה, ולכן עושות טלויזיה יותר טובה ממי שיושב במשרד פרסום.

nuerenberg

New member
../images/Emo88.gif בולשיט!

ניחוח מזלזל ידיד הקולונל.... ויחלקו עלייך עוד רבים וטובים (לטובתי ולטובת הדיגנטי של המקצוע שלנו) אנשי קריאיטיב חיים ונושמים (אם לא יותר) תקשורת בדיוק כמו אנשי הטלויזיה, צמאים ורעבים מהם - על כן ניזונים גם מא.תקשורת אחרים כמו ספרות מקצועית, טלויזיה מקוונת, קולונע, אינטרנט, מדיות גרילה, עיניהם גדולות ופתוחות לא פחות מאילו של אנשי הטלויזיה. ההבדל טמון בלקוחות שלך...אנשי פרסום מתמודדים מול לקוחות של מנהלי שיווק שרוצים תמיד, גדול יותר, צבעוני יותר, תגדיל לי עוד ועוד...לכן רמת הקריאטיביות לעיתים מסתרסת לה, דבר שלא מעיד על רמת הפתיחות/יצירתיות/קריאטיביות ששל האנשים הנוגעים בדבר. ראה ירדת מהאולימפוס שטיפסת עליו.

למעלה