הפרומו החדש של באפי

Better Man

New member
הפרומו החדש של באפי

בעיקרון אני ממש לא אוהב את הפרומואים העליזים והשמחים (ויש הרבה כאלה בעונה 7), אבל הפרומו הזה ממש חמוד טוב. ניתן להורדה מכאן זה ספויילר כמובן ל716

נקווה לטוב (../images/Emo58.gif 7.16)

הדמות של אנדרוּ מתחבבת עליי יותר ויותר, כך שאני מקווה שהוא יצליח לסחוב על כתפיו את הפרק הזה. אחרי הכל, הוא צריך להשאיר אותנו במתח לקראת פרק 17, שכן ביניהם יש הפסקה של שבועיים לפחות (אם אינני טועה).

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif עד 7X15 (כולל)

רק חבל שעדיין כולם שם מתייחסים אליו דיי חרא.... אפילו שהוא מנסה להיות טוב. טוב נקווה שיהיה פרק טוב. אמממ, ואם עוד שבועיים רק ישודר הבא של באפי (אחרי 7X16), אני מקווה שאחרכך יאזנו לגמרי את מה שקורה עם מספר הפרקים בין העונה הרביעית של אנג'ל לבין השביעית של באפי, נראה לי שאם WB וUPN לא יעשו את זה אז לעצמי אני ייאזן את זה קצת, וזה אומר לצאת מהפורום לכמה זמן כי אני לא יוכל להתאפק אחרי שאני יראה כותרות של הודעות שאומרות "וואווו איזה פרק ענק" וכאלה...

גם בין 17 ל-18 (באפי)

אמורה להיות הפסקה של איזה חודש, אז אני לא יודע איך הם יצליחו לאזן. אבל נחיה ונראה.

IDOffryn

New member
הם לא צריכים

שהמספרים בינהם יהיו תואמים.. פרק 17 של באפי לא חייב להיות ממול פרק 17 של אנג'ל.. וגם
ל415 אנג'ל ו717 אוקיי רק ב717 וילו מקבל שיחה מפרד לבוא ללוס אנג'לס ווילו מגיעה בפרק 15 של אנג'ל אז לא חייבת להיות הקבלה בין המספרים...

אגב, פרק 17 ישודר

רק ב-25 במרץ או ב-1 באפריל, מה שאומר שככל הנראה תהיה הפסקה של 4-5 שבועות בין פרקים 16 ו-17 ולאחר מכן הפסקה של עוד 2-3 שבועות בין 17 ל-18 (שאמור להיות משודר ב-15 באפריל). ואז, כמובן, ישודרו 5 הפרקים האחרונים ללא הפסקות ביניהם, לשם שינוי.

IDOffryn

New member
השם של האתר..

די הרתיע אותי מלהכנס.. אבל אם זה באמת נכון אז זה סתם יהיה חבל כי עדיף שהוא ישודר ב18

לiלה

New member
אצלי להפך... ../images/Emo58.gif

כמה שיותר מתקדמים ורואים יותר פרקים אני שונאת יותר את אנדרו כנראה מאותה סיבה שבגללה אני שונאת את אנג'ל - כי שניהם צריכים להיות רעים. יותר מתאים להם, יותר יפה, יותר.... אני לא יודעת איך להסביר אבל ככה זה.

The Flash

New member
חחחחחח ספוילר לפרומו

אנדרו נראה כמו הילד מ-מיי פירסט סוני חחחח

למעלה