הפרומו החדש של "באפי"

Better Man

New member
הפרומו החדש של "באפי"

הפרומו הכי מדהים שעשו עד כה UPN. אין מילים, פשוט תורידו וצפו. http://www.buffyverse.info/ (ספויילר כמובן)

IDOffryn

New member
אני לא אוהב..

לראות פרומאים! זה סתם הורס את הפרק אני אוהב לבוא לפרק בלי שום מידע מיותר!

sour spirit

New member
u r one hundred percents correct

כי הכי טוף זה להגיע לפרק בלי שווווווווום ספויילרס!!! כי כבר די הרסתי לעצמי דברים מעונה 7.... בגלל זה כל שרשור כאן בפורום על עונה 7 אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קורא!

WiccaWitch

New member
אולי... אבל...

אני אחת שלא בדיוק מסוגלת לשמור על מתח. הכוונה שכשמאפשרים לי לקבל מידע על הפרק עוד לפני שהוא שודר, אני חייבת לראות את הספויילר! אין! וחוץ מזה אני בלאו הכי שוכחת מה אמרו בו....

אוף איתך אני אף פעם לא רואה אותם

כי הם ממש עלובים... אבל עכשיו אני רוצה לראות אותו ואני נשברתי ואני הולכת להוריד אותו... על אחריותך!

TARAFREAK

New member
OMG

פשוט נראה מ-ד-ה-י-ם !!! אם המוזיקה והכל......1111 מי יכול לחכות עד יום שלישי הבא ......

ANGEL N

New member
אני דווקא ממש אוהב פרומואים!!

בלי קשר לעונה השביעית (שאני לא רואה אני עדיין בעונה השישית ורק בפרקים הראשונים שם) אני ממש אוהב פרומואים. כששודרה העונה החמישית בסטאר וורלד ממש ממש אהבתי את הפרומואים שלהם שהיו מצויינים, ולמרות שהרבה אמרו שהם פרומאים ספויילריים שהורסים אני ממש לא חשבתי ככה, חשבתי שמדובר בפרומואים שמאוד סיקרנו אותי ולא אמרו לי כלום על הפרק. עכשיו אני רואה את השישית בלי פרומאים וזה ממש חסר לי, אז לפעמים את רואה את "בפרקים הקודמים..." של הפרק הבא (פחחחחחחח, אני מסטול)

IDOffryn

New member
נכון אבל הפרומאים..

של upn העונה השביעית(ואולי גם שישית) לפעמים הורסים הפתעות נחמדות בפרק

לiלה

New member
אם כבר פרומואים....

ראיתי את הפרומו של באפי בביפ... יותר יפה מהישן אבל הם היו יכולים לעשות אפילו יותר יפה לדעתי...

ד י י ז י

New member
אני אוהבת את הקטע...

בסוף, כשאחד מהminions של גלורי צוחק. מצחיק אותי כל פעם מחדש.

matanbu

New member
זה מה שקורה שלוקחים

פרסומאים למכור את באפי במקום מעריצי באפי. הרי אנחנו עושים אתז ה יותר טוב מכל אחד

Better Man

New member
פרומו עלוב ומזעזע

הרבה יותר מהקודם שעוד היה יכול להיות נחמד אם לא היו תוקעים לו את השיר "תמיד אישה". הפרומו החדש מראים רק את באפי,ויותר גרוע, מראים את באפי רק מרביצה, זהו!, זוועה. אוקיי, ביפ הפכו לערוץ הצחוק, אבל זה לא אומר שצריך לעשות פרומו (שיהיה איתנו אני משער לפחות שנתיים) מצחיק כל כך, כי "באפי" לא רק מצחיקה, והם אומרים גם בסוף הפרומו "יהיה שמח" , מ.... זו עונה שמחה?

למעלה