הפרום התעורר טיפה

barak 169

New member
הפרום התעורר טיפה

לא יודע אם מישהו זוכר אותי אני ההיתי מהראשונים בקומונה דאז... אני חייל אז מחשב לא יוצא לי הרבה לראות וכרגע שמעתי כמה שירים של לורדי ונזכרתי בכם אז מה נשמע?

The Blast

New member
הכל בסדר חוץ מ...

שהפורום לא התעורר בכלל... יש לך רעיונות איך להעיר אותו?

The Blast

New member
...

MONSTERMAN

New member
התעורר?

לא ממש ניראה לי חוץ מזה שאתם כותבים כאן קצת שטיות אבל גם זה משהו... באסה שאין עדכונים לגבי לורדי

The Blast

New member
אתה ממש מעצבן...

למרות שצימחונות זה טוב.... וגם חיפחפופ..

V u l g a r

New member
../images/Emo187.gifיוני...

הוא אדם נחמד במציאות (במקרה הוא גם גר קומה אחת מעליי...), אין לו בעיה עם אנשים, פשוט הוא מתעב כל מה שחי וזז...!!!
(דרך אגב, גם אני כזה...)

V u l g a r

New member
../images/Emo187.gifאתה לא ממש שדרן השנאה...

אתה פשוט סוג של שטן (לא יודע למה כתבתי את זה...):]... פאקצה זה דבר נורא (גם ערס...), עוד פעם ממש משעמם לי, והכלבה שלי בהיריון :], יצאו לה מטאטאים אפורים מהבטן :]... (Blast, וויזארד נובח כרגיל...)

The Blast

New member
וולגאר...(מבטא מסויים...)

בדיוק! אני סוג של סטן(עם ס!) אני יודע שוויזארד נובח,שומעים את זה עד רחובות...(כן! רחובות!) והכלבה שלך היא דוב גריזלי חמוד ומסריח מהפה(כן אני אומר פעם במאה חמוד...ומתקלח...סתם אני לא מתקלח...או מצחצח שיניים... וכדומה...) ויוני, אני הגעתי למצב, שמרוב אספירין, זה לא מרגיע אותי, זה עושה לי גידולים שפיריים בקיבה. נ.ב: כואב לי הגב.(אז אני לוקח אספירין) סליחה שאני סדיסט אידיוט... בעצם לא... סליחה רק שאני אידיוט...
...

V u l g a r

New member
../images/Emo187.gifשטן! (עם ש' - אתה לא חכם במיוחד...

בבילון: • שטן (ז') מלאך המוות, מלאך הרוע, ראש השדים, מזיק, משחית, אכזר, מלאך הקטגוריה, אויב, מתנגד

למעלה