הפרוייקט 2

hirshfe

New member
הפרוייקט 2

ראשית התנצלות, בשבוע האחרון עברתי דירה. המחשב התחבר רק אתמול. בכל מקרה - אמרתי קודם, שהפעם זה יהיה איטי יותר. אני גב פתוח לרעיונות לרפוויקט 3 - למרות שייקח לפחות חצי שנה מהיום שייעלה.

hirshfe

New member
ביג בוס מן הסיכום.

מיקרופון 4.53 קהל 5.00 מכירה 4.82 אוויריות 1.47 טכנית 2.12 ברולינג 5.85 האבקות 5.24 ממוצע 4.15 אין הרבה מה להגיד, בוסמן תופס את מקום השני מהסוף, רק יוקוזונה מאחוריו.

hirshfe

New member
מתאבק XI - טד דיבאסי

המליונר הכומר אחד מן השדרים הטובים ביותר אחן מן המנהלים הטובים ביותר ומה אתם אומרים, איך הוא היה כמתאבק? טד דיבאסי, עומד לפנייכם לשיפוטכם נא לתת ציוניים לטד דיבאסי, כתגובה להודעה זו בלבד

kendog keds

New member
אני רוצה!

בדיוק היום ראיתי אותו בראמבל 91 עם וירג'יל נגד דאסטי ודאסטין רודס הוא ופרפקט שני האנשים שהכי חבל שלא היו אלופי עולם ולדעתי זו בושה שיוקוזונה אחרון ובוסמן לפניו מיקרופון- 10! לכולם יש מחיר!!! גם בתור מתאבק וגם בתור שדר הוא היה מעניין ומוצלח, היל כאריזמטי מדהים קהל- 9, גם מעולה מכירה- 8, עדיין הרבה מעל לממוצע אווירי- 1. הוא לא באמת עשה משהו חוץ מגרזן מהפינה... טכני- 6 ברולינג- 9 תמיד היתה לו את ההטעיה הזו שהוא כאילו נכנס ל grapple אבל הכניס כזאת ברכייה, ובכלל המכות והצ'ופס שלו נראו טוב היאבקות- 9. ממש כיך לראות אותו מתאבק

איש המיליון דולר

מיקרופון - 9 קהל - 9 מכירה - 6.5 אוויר - 1 טכני - 7 ברולינג - 7 היאבקות - 9 אחלה מתאבק, תמיד אהבתי לשנאת אותו, ידע לצאת מהזירה בזמן, היה מנג'ר מצויין, וגם פרשן, ואני לא יתנגד לראותאותו שוב.

The Phenom

New member
טד דיביאסי

מיקרופון - 9 קהל - 9 מכירה - 9 אוויריות - 3 טכנית - 7 ברולינג - 8 האבקות - 9

MetalliKosta

New member
טוב אני טיפה בהשפעת

אלכוהול (פיקניק עם הרבה בירה ועל האש זה הדבר הכי טוב שקיים) אבל אני חושב שאני מסוגל לתת ציונים נורמאליים. מיקרפון-9.5 מעטים הם שהיו טובים ממנו. קהל-9 ידע לעצבן אותם,וואי כמה שנאתי אותו בתור ילד. אווירי-2 לא זכור לי ממנו משהו חוץ מכמה קפיצות בסיסיות. טכני-8 אחד מהטובים ביותר. ברול-8,בעיטות,צ'ופים וגרופים משכנעים מאוד. היאבקות-9 כמו שניר אמר,פשוט כיף,אחד מהגדולים ביותר.

121321

New member
the million dollar man

מיקרפון-10 קהל-8.5 אווירי-4 טכני-7 ברול-8 האבקות-9.5

איש המיליונים

מיקרופון-10 קהל-9.5 מכירה-7 אוויריות-2 ברולינג-8 האבקות-9.5 מתאבק מצוין לדעתי בזמנו ותמיד היה בין עשרת האנשים שהיה כיף לשנוא.

LOVEtheMcMAHONS

New member
דיביאסי

מיקרופון - 9 עבודה מול קהל - 8 מכירה - 8 אווירי - 2 טכני - 5.5 ברולינג - 7.5 היאבקות - 8

Minimal Affair

New member
טדי.

מיקרופון - 9.5 קהל - 9.5 מכירה - 8.5 אווירי - 2.5 טכני - 6 ברולינג - 8 היאבקות - 9.5

DDN

New member
לא יצא לי לראות אותו הרבה בזירה

אבל יצא לי לשמוע אותו המון. ראיתי נטו 3 קרבות שהשתתף בהם. . .. מיקרופון - 9 קהל - 9 אווירי - 3 טכני - 7 ברולינג - 9 היאבקות - 9 אהבתי אותו בתור מנהל, בתור שדרן, ובתור דמות בכלל. נראה לי לפי הדירוגים עד כה הוא יגיע להיות הראשון בפרוייקט השני.

hirshfe

New member
דני

1) דעה אישית, אני חושב שלדיבאסי מגיע להיות ראשון. אבל ההימור שלי על משיהו אחר, שלדעתי לא מגיע לו להיות בחמישיה הפותחת. הכוונה היא לאוון הארט. 2) אם רק רק ראית את את דיבאסי בשלושה קרבות - אני לא ושב שראית מספיק כדי לשפוט אותו לא לטובה ולא לרעה.

Gordberg

New member
טד דיביאסי

מיקרופון-8.5 קהל-9 מכירה-8.5 אווירי-2, היה לו גם את המרפק האחורי מהחבל השני שהוא היה פוגע בו פעם ביובל... טכני-7 ברולינג-5 היאבקות-9, היה מקבל את אליפות העולם במידה וסאבאג' היה מקבל את התואר הבין-יבשתי, אבל הנסיבות הכתיבו אחרת, וחבל.

hirshfe

New member
BTW ראמבל 91 היה מעולה

הקרב הזה - והקרב של הרוקרס נגד אוריינט אקספרס היו מדהימים

pufpuf

New member
טדי טדי דובון חמוד ושוודי

מיקרופון- 10. היה ענק, והיה פרשן מעולה. חבל שהפסיק. קהל- 9. מכירה- 8. אווירי- 2. טכני- 6. ברולינג- 7. היאבקות- 8. אחת ההחמצות הכי גדולות.

shlomi 123

New member
דיבאסי

מיקרופון-9 קהל-9 מכירה-9 אווירי-1 טכני-5 ברולינג-6 האבקות-8

t-man

New member
טד דיבאסי

מיקרופון-8 קהל-7 מכירה-7 אווירי-3 טכני-5 ברולינג-4 האבקות-7

למעלה