אתה לא מסיים עד שאני גומר
משועשע מכפל המשמעות, אמשיך בדיון.
- זה לא רלוונטי כאשר באה השאלה 'מדוע קובריק כזה מצליח'. קובריק לא נחשב למה שהוא נחשב בגלל שהוא פיתח שפה משלו. למעשה, רוב האנשים שהולכים בדרך כזו אמיצה סופם לא יותר מעגום.
- לא אמרתי שזה קל כמו אכילת שוקולד, אלא שזה אפשרי.
- "מתקשר לחטא הקדמון בנצרות." מתקשר לחטא הקדמון בנצרות. נצרות. ברוז' מבוסס על קודים נוצרים, המסרים של סקורסזה מבוססים על סיפורים קתוליים, ולאנס פון טרייר מבקר את הכנסייה באמצעות משלים משהו. אין דבר יותר מגוחך מלנסות למצוא משמעות נוספת בסרטים, על ידי הדת הנוצרית. זה כל כך נדוש וזה כל כך חלש. מילא היה לך מניע, או לאיזה מרצה שסיפר לך את זה, אבל קובריק אפילו לא גדל כנוצרי, לא לדבר על זה שהוא למעשה יהודי. וכמובן, 'אבל הסרט מוצג לאוכלוסייה נוצרית11' הם צועקים במערות, תעשה לי טובה. אם יש משהו שאני יותר שונא בסרטים מזיוף, זה ניסיון ליצור זיוף.
הפרנציפ של דקארט ובלייד ראנר מגוחך לא פחות. הרי רשום בויקיפדיה שזה מתקשר לנושא של 'אני חושב משמע אני קיים'. אין פה שום דבר פילוסופי, שום דבר עמוק, ההיפך מכל מה שאנושי או כנה.
רק שתדע, שהמשפט ההוא הוא לא יותר מפראפזה רצינית וקצת שונה מבוססת המינגווי, אולי אתה יכול להתנשאות עליי, אבל לא נראה לי שתעשה זאת על אחד הסופרים החשובים במאה ה-20.