הפרה עדנה מכה שנית...

הפרה עדנה מכה שנית...

ובכן הינני... קצת פחות מעודכנת.. קצת פחות יושנת בלילות... אבל פה! יש! קודם כל מאיה!!!!!!!!!!!!!- את לא ממלאת את תפקידך?!?!?!?!?!?!!? והשטות הזאת מאיפה!??!?!?!?!?!?!?!!? את נהדרת את וניב! שתיכן עושות משמרות לפעמים יחד וזה נהדר! אני חושבת שעכשיו גולה שלי את וניבו`ש תמלאו אותי בכוחות מחודשים (אופטימית היום.. B-p ) התגעגתי למקום לחמימות... אז אני כאן שוב כדי לקטר ולבכות לכן.. חברות שלי בטוווח יכנסו לכאן מתוך דאגה.... התחלתי להבין שאיכפת להן.. עדנה מאושרת.. (כן בטח) כרגע חזרתי מהקניון (ה-מ-ש-ע-מ-ם) וקניתי כמה פריטים לתחפושת... כן אני יודעת פורים כבר עובר... ואני דיי מתוסכלת מהידרדרות שלי (לא התחפשתי בפורים!) אז יש מסיבת תחפושות מחר ואני אלך (ה-ל-ל-ו-י-ה) אני בד``כ לא הולכת למסיבות אבל לזאת אני אלך.. ישים את מסכת האושר ויילך (מצאתי אותה אגב..) אז... אחרי שקדחתי לכם בשכל... (sorry) אני יוצאת בקריאה ל.. חזירע שנעלמה! נעמונת שאני לא רואה כלכך! sha.... עופרי.. אני יודעת שאולי נורא קשה להן עכשיו.. אבל אני מתגעגעת.. :-( מהמון המון המוווווווווווון אהבה.. הפרה עדנה השמנטוזה, המכוערת שדומה ל***** חוצמזה אני רוצה להגיד לך אמא גולי.. שאני אוהבת אותך המוון ולתוגי אני חייבת תודה.. ואחותי החביבה...(מי אם לא את מאיה) ברוכה הבא למשפחה!!!! מווווווווווווווווווווווו ד``א- איפה דודי?..הוא לא אמור להיות באיזו חופשה ולבקר אותנו פה?.. ועינתי.. אם הלכת לסופר אני לא אשלוט בעצמי... B-() אז תזהרי ממני חבובה!!!!! אוהבת שוב!!!!!!!!!!! ושוב!!!! ושוב!!!! עדנה ה******,******,****,***... ....... ..... .......... ואיך אפשר בלי ה-כ-ו-נ-פ-ה הפרה!!!!!. :p

הי לך..

אז קצת התבלבלתי מתגובתך בהתחלה לגבי מאיה, עושה או לא עושה את תפקידה?? אני מאושרת שאת קצת אופטימית, למרות שלא נראה לי שמספיק כי את לחוצה מההדרדרות ולא בדיוק אוהבת את עצמך.. מתוקה שלי, אני די דואגת לך, מה יהיה ביום ראשון? לימודים??? אני כאן, כפי שאת יודעת, אמנם קצת פחות היום, אבל אין מה לעשות.. יש גם לי קצת חובות. אז בלי קשר, אני כאן עם חיבוק גדול בכל פעם שאת צריכה. לגבי חזירע.. שמתי לב ואין לי מה לענות לך.. לגבי דודי, אני לא בקשר איתו אבל אולי מאיה יודעת. טוב, אני זזה, בי חמודה. תשמרי על עצמך ותודה ממני וממאיה על תגובתך לגבי תפקידנו, כי כפי שאת יודעת אנחנו כאן בשביל כולם כמו שאנחנו יודעות שאתם כאן בשבילנו, ככה זה. טוב בי, סופי. אוהבת אותך, שולחת חיבוק ענקי וחג פורים עליז!!! ניב

ניבו`ש!

בטח שהיא עושה את תפקידה - את והיא שחלוב מנצח!!!!!!!!!!!!!!! אמממ... יום ראשון בי``ס?.. אוופס...פיספתי כאן משהו?!.. עדנה מבולבלת.. :p

sha

New member
היי , מה קורה?

כתבתי, אך לא נענתי, אם תרצי לתקשר בזמן אמת את כבר יודעת איפה, רק תכתבי מתי אני

איפה כתבת!?!?!?

טוב אז עכשיו אני באמת מסטולה!!!!!!!! שנייה אני אחפש... אוהבתת אותך המון!!!! סתם שמנה.

עדנהלה!

איזה כיף לשמוע שהחלטת לחגוג! לא כל יום פורים. גם אצלנו יש מסיבה הערב ואני מקווה שאוכל ללכת. חבר שלי פה איתי, אבל הוא מסכן-נשאר בודד... אולי הערב נבלה קצת יחד. מגיע לו. עוד דבר שכתבת עשה אותי מאושרת. קודם כל - שאת מאושרת. תפסתי אותך במילה! חוץ מזה, אני שמחה שהבנת שלחברותיך איכפת ממך...טוב שיש חברות, הא? גם אם לפעמים הן קצת מציקות - אבל מה היינו עושת בלעדיהן? ואת מוזמנת לקטר ולקדוח לנו במוח כמה שבא לך. בשביל זה אנחנו פה. והכי חשוב - טוב שחזרת. נורא התגעגענו. באמת. תודה על המחמאות...אני פשוט לא שלמה אם עצמי. אבל אולי מבחוץ זה נראה אחרת. אוהבת אותך ושוב ושוב מאיה ה....

:-(

את באי סי.. אני שולחת הודעות.. ואת לא עונה.... :-( אבל אני אוהבת אותך הכל מקרה... מווווו.. עדנה ה******,*******.......... .................... .................... ....................

felomena

New member
קודם כל..

נעים מאוד אני יעל...לא הכרנו דבר שני אני מאוד שמחה שהחלטת להיות שמחה כי מה שיצא לי להכיר אותך מהודעותייך היית קצת בדיכי לא? בכל אופן אני שמחה שאת יוצאת ושתבלי למה את מתחפשת?.... טוב אני חייבת לזוז תהיי חזקה ביי מתוקה

A-naT

New member
שלווווווום לך!!

מה המצב?? איזה כיף לראות אותך משוגעת שוב! תצלצלי אלי היום בערב, בסביבות שבע, טוב?

למעלה