הפרדת משתמש

fatzkoon

New member
הפרדת משתמש

שלום
בעבר היה לי ולבעלי משתמש משותף באייטונס אך בגלל שזה שלח הודעות והתראות לשנינו במקביל הפרדנו משתמשים ובעלי פתח חדש.
ככל הנראה זה גרם לבעיה אצלי באייפון, כשאני פותחת אייטיונס הוא כן מזהה אותי ואת התוכן שלי אך כשאני מנסה לסנכרן את אנשי הקשר בגימייל שלי הוא פשוט לא מאפשר לי. בדקנו אצל בעלי ואצלו כן יש אופציה כזו אז הבעיה היא בטלפון שלי (ההגדרות זהות בשני הטלפונים).

תודה מראש למי שיכול לעזור...

noa_f

New member
איך מוגדר אצלך חשבון הג'ימייל? האם כ"Gmail"

או כחשבון Exchange?

noa_f

New member
ב: הגדרות > אימייל, אנשי קשר ויומנים

יש לך רשימה של החשבונות. לחיצה על שם חשבון תביא אותך לפרטים שלו.
אגב, אם יש אפשרות ליבא אנשי קשר לחשבון הזה (אם הוא וגדר כ"אקסצ'יינג'" ולא "ג'ימייל") - אז יהיה שם סוויצ' כדי להדליק או לכבות את האפשרות. יתכן פשוט שהאפשרות הזו כבויה אצלך.

fatzkoon

New member
זה מוגדר כג׳ימייל. הבעיה היא

כשאני שולחת מיילים חדשים, הוא פשוט לא מסונכרן עם אנשי הקשר שלי שבג׳ימייל שלי. לקבל מיילים אין לי בעיה. ניסיתי לפתור דרך סנכרון אנשי קשר דרך אייטונס אך נתקלתי בבעיה שציינתי קודם, פשוט לא משוייך לגימייל שלי כלום באייטונס.

noa_f

New member
לא הבנתי. את מדברת על אנשי קשר או אימיילים?

סנכרון אנשי קשר באייטיונז הוא בכלל דבר אחר והוא מסנכרן אל תוכנת אנשי הקשר של מערכת ההפעלה שלך (או אאוטלוק).

אז בואי נעשה סדר. אם הבנתי נכון, זה המצב:
1. מוגדר לך חשבון Gmail שמקבל ושולח אימיילים מהמכשיר בלי בעיה.
2. את רוצה להוסיף גם קישור לאנשי הקשר שנמצאים באותו חשבון של גוגל, שיסונכרנו אל אנשי הקשר במכשיר (באופן דו כיווני).

אם הבנתי נכון, יש שתי דרכים לפתור את זה:
1. תורידי את אפליקציית Gmail. זו אפליקציה חינמית של גוגל. היא לא תסנכרן לך את אנשי הקשר של גוגל למכשיר, אבל היא כן תציג את הקונטקטים מגוגל כשאת שולחת אימייל. זה פתרון קל אבל לא מלא.
https://itunes.apple.com/il/app/gmail-email-from-google/id422689480?mt=8

2. את יכולה להגדיר חשבון של גוגל קונטקטס במכשיר. זה פתרון מלא.
איך עושים את זה? מגדירים חשבון נוסף בפורמט cardDav
כאן יש את הפרטים:
https://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=2753077

fatzkoon

New member
ראשית תודה רבה

ניסיתי לעשות לפי ההוראות באופציה השניה ופתחתי חשבון של אנשי קשר...אך עדיין, אנשי הקשר לא מופיעים.
התייאשתי...

תודה על העזרה בכל מקרה אשתמש פשוט באפליקציה של גימייל.

למעלה