הפרדה בין לאומים

yulia1239

New member
זה לא בכוונה..

כמו שאמרת, בשביל להתקבל לכיתה צריך לעבור מבחנים ויצא שמי שהתקבל היו תלמידים דוברי רוסית והישראלים או שלא התקבלו או שבכלל לא רצו כיתה מדעית...זה לא משו שהבצפר עשה, ככה יצא. אני לא מבינה רק דבר אחד, למה הבצפר לא משתף אתכם בפעילויות שכבתיות? למה הפרידו אתכם משאר השכבה? מה הבעיה? אצלי בבצפר אין בכלל דבר כזה כיתות נפרדות לעולים. בכל כיתה יש איזה 5 עולים. אצלי בכיתה אנחנו שניים ואף אחד לא מפריד ביננו, כל הכיתה שלי הם חברים שלי. יש בבצפר אולפן לעולים ויש כל מיני הקלות אבל אין הפרדות!!! לא חשבתם לפנות להנהלה? שההורים ידברו איתם? כי אני, אם היה דבר כזה בבצפר שלי, לא היה לי נעים ללמוד ככה, ולהגיע לבצפר שיש בו דבר כזה. ממש עצוב שיש דבר כזה בכלל.

מה שעוד יותר עצוב...

זה שבהתחלה חשבנו שככה צריך להיות. היינו סה"כ ילדים בני 12 שלא מבינים מהחיים שלהם כשרק באנו לביה"ס. רק עכשיו אחרי כל כך הרבה שנים קלטנו כמה שזה לא בסדר. מה שהרבה יותר עצוב שיש כאלה שעדיין אוהבים את המצב כמו שהוא כי הם רגילים ללמוד בנפרד.

yulia1239

New member
אני לא הייתי מסוגלת ללמוד ככה..

אשכרה טוב להם ללמוד ככה? בתנאים כאלה? ביחס כזה מהבצפר? מתייחסים אלכם בזילזול כאילו אתם תלמידים סוג ב', אבל ההפך אתם כיתה מדעית, היו מבחני קבלה, בטח כולכם לומדים מתמטיקה ואנגלית 5 יחידות ובטח כולכם הגברתם כימיה פיזיקה ביולוגיה..משו מדעי. זה רק המחזור שלכם ככה עם ההפרדה הזאת או שיש עוד שכבות שגם להם זה ככה?

האמת היא שאין לי מושג...

לא דיברתי עם אף אחד משכבות אחרות על הנושא הזה. הקטע הוא שהרבה זמן אפילו לא חשבנו שמשהו לא בסדר.

yulia1239

New member
תחקרו את הנושא..

כי חבל שיהיו עוד אנשים שיסבלו ככה. גם לדעתי צריך לפתור את המצב הזה כמה שיותר מהר... אם זה כל כך מפריע לך, למרות שלא נשאר לך הרבה בבצפר (אצלנו הי"ב כבר סיימו) , הייתי במקומך חוקרת קצת, מדברת עם אנשים משכבות אחרות לראות אם גם להם זה ככה. אם כן, הייתי פונה קודם למחנכת אח"כ לרכזת שכבה, מנהלת. אם לא עוזר אז שההורים יתערבו. אין לכם מה להפסיד! רק תרוויחו מזה..

אני לא יודעת עד כמה ההתערבות תעזור...

אבל אני אנסה לדבר עם אנשים מביה"ס...גם בחורה אחת מהכיתה שלי כשהכל התבהר לה אמרה שהיא לא עוזבת את ביה"ס לפני שהיא מדברת עם המנהלת שתשנה את המצב הקיים!

Old Cat

New member
אף אחד לא יודע אבל ככה בטח כלום לא ישתנה

אם לא יהיה לחץ על המערכת כלומר על המורים

למעלה