הפראבדונט

haifaboy

New member
צודקת ב 100 אחוז

כל העירונט זה פרסום אחד גדול חד צדדי של מנהלי העיריה והעומד בראשה להאדרת שמם . בשישי בבוקר הסתובבתי בהדר מעל לשעה וראיתי מקום שלא מצליח להתרומם לצערי . עשו שינויים , שברו הרבה , שינו הרבה אבל עדיין לא זז שם הרבה . ביום שישי בערב הייתי בעיר התחתית ודווקא שם הופתעתי קצת לטובה ראיתי צעירים משתוללים באיזה מסיבת ריקודים ברחוב נתנזון והרבה פאבים שנפתחו באזור אבל עדיין זה לא החיות שאני מחפש בעיר כמו חיפה . אני אגב ישבתי בעוגן שעליו אני אכתוב עוד מעט במאמר אחר . בכל מצב למרות שאני חייב להודות שיש שיפור בעיר עדיין ההבדל בין איך שהיא מתוארת בעירונט לבין מה שיש בפועל הוא גדול מאוד .

יש הרבה חסרונות בעשיה , אבל מי שלא עושה לא טועה . הבעיה עם חיפה שהיא עדיין לא דורשת מספיק את מה שמגיע לה והתושבים פה אדישים כמעט כמו כל המדינה למה שקורה בעיר .בגלל זה השלטון המרכזי לא מתייחס הרבה לעיר וגם השלטון המקומי לא מתאמץ יותר מידי - במילא חוץ מראש העיר כולם ישארו במקום גם בבחירות הבאות . ראיתם עובד עיריה שהולך הביתה אחרי הבחירות חוץ מראש העיר ( וגם לא אין מה לחשוש כי מי יתמודד מולו ?? ) .

kdr

New member
עד כמה רדוד אפשר להיות ?

לא מבין מדוע היא עדיין נמצאת עם כל "הרעות החולות" שהיא מתארת.
קראתי רק 2-3 מה"בינה הנשגבת" שלה.
האוכלוסיה של השכונות נווה דוד, שפרינצק ושכנותיהן ידועה ומוכרת, לא הבניה תשנה את המצב לרעתם, להיפך, בניה איכותית תגרום לעליית מחירי הקרקע, מהר מאד יוצע לבניינים הרעועים "פינוי בינוי" ומצבם רק ישתפר.
"ניצול ילדים" לנקיון, זה כבר חולני, אם יש דרך ללמד ילדים ערכי שמירת נקיון - זו הדרך.
וכן, כל חוג שימנע מהילדים להסתובב ברחובות ולהשתכר - מבורך, גם הרכבת פאזלים ומקרמה הם חוגים המעסיקים נוער ומבוגרים ונותנים להם קצת יותר מעבריינות.
בקיצור, אם היא פנויה, הייתי משדך אותה לאיזה טרול ושולח אותה לבנות את ביתה על המאדים.

למעלה