מנצל"ש - מסקנות ותהיות..
אני בנאדם שחושב המון. מנתח ומסתכל. לא מניח למוח לנוח לרגע. כזה אני, על כל יתרונותיי וחסרונותיי - המרובים הנה והנה. בכל אופן, מספר אנקדוטות שהגעתי אליהן לאחרונה:
בריטני מרפי, בהווה - מסוקסת להפליא, גילמה את דמותה ה"מיוחדג'ת"-אעלק, עילגת, זנותית וזולה של טאי ב'קלולס'. להיכן נגוזו תוצרי הלוואי של האקנה? הכיצד התקלף לו העור הסורר? אייקה, שיער מדובלל ורבגוני שכמותך? זו הפכה ממקרה בטוח של Don't לכזה מאפיין של Possible, ובהינף ידה המנוסה של קוסמטיקאית הוליוודית. יתגדל ויתקדש שמה.
רנה זלווגר. האישה הגדולה בעולם By far. חזקת-נפש, חסונה, וחביבה. זו מתהלכת על סקלת המשקל אנה ואנה כרצון המפיק, משילה קילוגרמים, עולה קילוגרמים, ואפילו לא נגעלת מעצמה.. עזבו הנסיכה דיאנה, האם תרזה, זו הקדושה מכולם.
אתם אנשים פעילים מאוד. חדורי-מוטיבציה, ומחוברים מאוד לאני הכותב שלכם. ברוכיים תהיו על חיות נעוריכם.
ארוחות משפחתיות - דבר מתועב. באופן מפליא, אותם עניינים נחרשים ודשים בהם ללא הבחנה. מידי שנה, אותם סיפורים, ומידי שנה נעשות אותן טעויות, ומידי שנה - נשכחים אותם פרטים. אנחנו לא מחכימים משנה לשנה, רק נהיים יותר סנילים, יותר מעצבנים, ויותר פולנים (על כל המשתמע מכך).
על שום החגים היהודיים? רצו להרוג אותנו, לא הצליחו, בואו נאכל! (שמעתי על זה רבות, הפעם האחרונה - מרעות. קרדיט.) והגרסא שלי לעניין - אנחנו עם ממורמר ורעבתני. זוהי קונספרציה טרנס-קונטיננטלית, שבעיקרה פולנית, לגרום לילדי האומה להשמין מאין כמוהם, ולקבע אותם בבית אמם לנצח.
השילוש המקודש אינו רק מונח נוצרי-משיחי, אם כי טלויזיוני בעליל. טוב, אולי לא שילוש, אם כי זיווג - אבל אלי מקביל וסקס והעיר הגדולה זה בהחלט צירוף קומבינטורי שאף מתמטקיאי לא יכל לחלום עליו. תבורכו מקביל-את-בראדשו.
נראה לי כי היו עוד. אבוי לזכרוני. סקלורוזה כבר הזכרתי?!.. אוהב המון. שנה מתוקה. נדבו'ש.