הפקת "עשור לסטארגייט" מציגה - האודישנים!

Tollan

New member
אני לא לוקח חלק בהפקה, אז אני לא לגמרי בטוח..

ויתקנו אותי האנשים שיודעים, אבל אני לא חושב שיש בדיוק "תקציב" להפקה. וגם אם כן, אני מתאר לעצמי שהוא לא גדול במיוחד... את מדברת כאילו משקיעים עשרות אלפי שקלים בהפקה, שאפשר לעשות איתם דברים אחרים, ואני די בטוח שזה לא המצב. לגבי להביא שחקן - זה נכון שהביאו כבר שחקנים, אבל זה לא קרה הרבה, וזה תהליך נורא מורכב ויקר מין הסתם. יש אנשים בסטארבייס שעוסקים בזה, ואני די בטוח שאפילו בחנו פעם את האפשרות להביא שחקן מסטארגייט, וזה לא יצא לפועל. אז להגיד שצריכים לבטל את ההפקה שעושים - אני די בטוח שבעיקר על בסיס התנדבותי - ובמקום זה לעשות משהו שיעלה אלפי דולרים, זה לא ממש הגיוני. וכמו שאמרו, לגבי שאר הדברים שהצעת, אולי פשוט אין מי שייקח על זה אחריות ויעשה את זה. אז אם זה באמת חשוב לך, במקום להתלונן על מה שכן עושים, תתנדבי בעצמך. ושוב, אני לא אומר שאת חייבת להתנדב או שום דבר כזה. אבל את לא יכולה להסתכל על אירוע שמאורגן ומבוצע כולו על ידי מתנדבים, להגיד שזה לא בסדר שהאנשים שם עושים הפקה במקום איזה אירוע או דוכן, ואז להגיד שאת לא רוצה לעשות את זה בעצמך..

יפעת777

New member
כפי שכבר אמרתי אני הצעתי את ההצעות האלה

בעבר לאייקון וסטארבייס ולא קיבלתי תשובה. איך אני יכולה להתנדב למשהו שלא מקבל אישור מהאחראים לכנסים האלה? כשבן אדם בא ומציע הצעה יכולים לקבל אותה ולהגיד לאותו אדם, שהם מעוניינים בהצעה זו ולבקש ממנו שיארגן את זה, אבל בכלל לא החזירו לי תשובה. לגבי ההצעה של תערוכה או תחרות יצירות לא צריך תקציב גדול בשביל זה ואני הצעתי את זה לא מהיום. בקשר לשחקן כבר רשמתי למטה את דעתי וגם לגבי דוכן

העובדה שאנחנו מפרסמים הודעה על אודינשים רק

עכשיו, 3 חודשים לפני אייקון, לא אומרת שאנחנו לא עובדים על זה הרבה קודם, ואכן אנחנו עובדים על ההפקה הזו כבר מכנס פסח שעבר... עד לאודישנים והבאת השחקנים עצמם, יש הרבה עבודה מאחרוי הקלעים, והעבודה על ההצגה עצמה היא דבר שניתן להספיק אותו ב-3 חודשים, אם נתאמץ (וזה מה שאנחנו נעשה). אני לא אומרת שזה נכון, אגב, לעשות חזרות רק תוך 3 חודשים, אבל זה מה יש. במצב אידיאלי יותר, הינו מתחילים חזרות הרבה קודם. למה אני חושבת שאת אנטי כל דבר? כי עובדה שכתבת בהודעה הראשונה שלך על העניין "אני במקום להשקיע בהפקה בימתית הייתי משקיעה ב..." - זה לא אמירת אנטי? זה לא אמירת ביקורת? את כנראה לא קוראת את מה שאת כותבת או לא מבינה מה שאת בעצמך כותבת תראי, יש דברים ש-3 חודשים זה מספיק, ויש כאלה שלא.הבאת אורח מחו"ל זו עבודה של לפחות שנה, אם לא יותר. נכון, הביאו אורחים מחו"ל, אבל האורחים של אייקון היו סופרים, עד כה, והם בעיקרון, באו מעצמם, או נורא רצו לבוא, או שדיברו איתם מספיק זמן קודם (לדוגמא, גיימן נסגר 3-2 שנים לפני שהגיע). לפסח שנה שעברה הגיעו, במקרה, שני שחקנים שעבר זמנם (בואו נודה בעובדות) ובכל זאת עלו די הרבה כסף, וגם היו הרבה מתנגדים שהם יגיעו, בגלל העלות שלהם. עובדה שהשנה אין שום אורח, לא בפסח ולא באייקון, בגלל העלות ובגלל שאין מי שרוצה להגיע לכאן. להביא שחקון, אפילו זוטר, מהסדרה סטארגייט, שקרנה עדיין בעלייה, יהיה יקר עד מאוד, ואין לאייקון תקציב לכך (כנראה). אני בטוחה שהם חשבו על זה די הרבה לפני ש"ויתרו" על אורח כבוד. ושוב, לפני שמביאים אורח כבוד, או חושבים על מי לנסות להביא, חושבים על העלויות ועל הכדאיות להביא שחקן של סטארגייט, בנוכחות הקהילתית כיום, אינה עולה בקנה אחד עם תקציב של איזשהו כנס, כי העלות עצומה מדי, וכנראה שהם הגיעו להחלטה שזה לא יהיה כדאי. - אין מה לעשות, ככה זה, אייקון זה פסטיבל כלל קהילתי ולא חד קהילתי, והנהלתה צריכה לעשות את השיקול התקציבי והענייני שיתאים לרוב חברי הקהילה המד"בית ולא מיעטוה (ואנחנו במיעוטה) אני שמחה מאוד שהצעת את הרעיונות שלך להנהלת אייקון ולמועדון סטארבייס, אבל כנראה שלא ענו לך כי או שזה לא מתאים כרגע (כי בדר"כ מתאימים את התכנים לנושא הכנסים) או שזה לא מתאים מבחינת עלות, או שהם רשמו את הצעתך ושזה יהיה רלוונטי יחזרו אלייך. - לא אמרתי שלא תציעי רעיונות, רק אמרתי שלא יכולת להציע אותם, כנראה, בזמן, כאשר ההפקה התגבשה לה מתוך חברי הקהילה כאן. לאייקון עצמו, לפי הידוע לי,אי אפשר להציע רעיונות 3 חודשים לפני הכנס עצמו, כי כמו שכבר ציינתי, על אייקון חדש עובדים, מכמה שבועות אחרי שאייקון ישן נגמר ועד לתחילתו של החדש... הרעיונות צריכים להגיע ממש אחרי אייקון שמתרחש ולא 3 חודשים לפני חדש שעומד לעלות. אין זה קשור לפורום הזה או להפקה הבימתית שכן הצליחה להשחיל את עצמה לפסטיבל אייקון (בעבודה קשה מאחורי הקלעים).

יפעת777

New member
אני לא באתי באנטי, אני רק באתי ואמרתי

מה היה לי נראה שכדאי יותר לעשות. אם את רוצה לפרש את זה כאנטי תעשי כרצונך. לגבי תקציב לדוכן, אני לא יודעת מה הפרוצדורה אבל אולי יש אפשרות להציע לחנויות לעשות דוכן כזה. לגבי אורח אמרתי שאפשר לארגן להביא אורח מההפקה, לא אמרתי שזה חייב להיות שחקן, יכול להיות כל אחד שהשתתף בהפקת סטארגייט. לגבי ההצעה שלי לתערוכת יצירות או תחרות, אני חושבת ש 3 חודשים יכולים להספיק לארגן דבר כזה וגם לא צריך תקציב גדול בשביל זה, אבל שוב זו הצעה שלי ויכולים לקבל אותה או לא ו אני בטוחה שלא את זו שמחליטה אם לקבל את ההצעה או לא. דבר נוסף אני הצעתי, לא מהיום הצעות שונות לאייקון וסטארבייס ואפילו לפני מספר שנים ולא זכיתי לתגובה. גם אם ההצעה לא נראית להפקת אייקון, הם יכלו לפחות להחזיר תשובה שלילית אבל הם לא התייחסו בכלל למה שכתבתי להם. קצת יחסי אנוש לא יזיק לאף אחד.

נכון, אני לא זו שמחליטה אם לקבל הצעה או לא

כי אני לא שייכת להנהלת אייקון - אבל אני כן שייכת להפקה הזו, וזו הפקה שעלתה, פנתה לאייקון וקיבלו אותה, זה מה יש. אין לי שמץ של מושג למה לא קיבלו את ההצעות שלך, שוב, אני לא שייכת לצוות שמקבל החלטות (גם לא בסטארבייס) וגם אני לא יודעת למה לא ענו לך בכלל, זה תלוי באנשים שנמצאים בצוותים האלה, ששוב, איני נמנית עמם. אז אל תוציאי את האגרסיות שיש לך עליהם - עלי. שוב, אמרו לך גם אחרים, אם את חושבת שיש אפשרות לעשות דברים, לכי ותנסי לעשות את זה לבד, זה מה יש. בדר"כ מי שחושב על הרעיונות גם מזיז אותם לבד. אם את חושבת שיש מקום לדוכני חנויות (שאגב, יש והיו באייקון ובכל כנס גדול אחר דוכני חנויות, תמיד: קמיקאזה, מד"ב-IL שפשטו את הרגל, דוכני ספרי מד"ב פנטזיה, דוכני חנות קומיקסים... יש... לא ספיציפית לסטארגייט, אבל יש. אין ספציפית לסטארגייט כי אין חנות כזו בארץ.. כי זו ארץ קטנה, ואין לנו חנויות כמו, נגיד, planet holywood) שוב, כנראה שתערוכה לא התאימה להנהלת אייקון בנושא הנוכחי. ודוכנים, כמו שאמר לך subatoi זה דבר "פרטי" - של המועדון/אגודה/עמותה/חנויות שסוגרים איתם חוזה - ולא של אייקון עצמו. אייקון זו הנהלה לפסטיבל המרכז בתוכו ארגונים שונים תנסי שוב את הנהלת סטארבייס. יכול להיות שלא יענו לך עכשיו כיוון שכולם עובדים בשצף קצץ לקראת אייקון, אבל יש מצב שיקחו את הצעתך תחת חשבון לדבר הבא, העצמאי, שיתכננו... זה תלוי בהם, לא בי ולא בך... את יכולה להציע, את לא יכולה לדרוש שיקבלו... זה מה יש. זה בדיוק מה שאנחנו עשינו, הצענו ולא ידענו אם יקבלו או לא... בסוף הם קיבלו. אגב, אנחנו הצענו מספיק רעיונות ללפחות 6-5 סלוטים.. נתנו לנו רק 2.... את רואה... לא מקבלים הכל בחיים. אבל העובדה שקיבלנו אפילו 2 משמחת אותנו מאוד. הם יכלו שלא לקבל כלום וחסל. כמו שאמר לך tollan - את כנראה חושבת שאנחנו עובדים עם תקציבי ענק, יש לי חדשות בשילך.. כולנו מתנדבים, כולנו מהפורום, כולנו אנשים מאוד מאוד עסוקים ובכל זאת, מוצאים לעצמנו זמן לתרום מזמננו למשהו שכולנו אוהבים. אנחנו חשבנו על הצגה, לא על תערוכה ולא על דוכנים (אגב, הסלוט השני אינו הצגה). ככה זה, לא כולם חושבים כמוך, ולצערך ואולי גם לצערינו, לא היית בסביבה כשהתחילו לחשוב מה ניתן לעשות באייקון הקרוב כדי לציין את העובדה שהסדרה המדהימה הזו הגיעה לקיצה. אז כן, אני מפרשת את זה כאנטי, כי את לא מברכת על מה שכן חשבו ואומרת משהו בסגנון "איזה יופי שעושים משהו לציון העשור" את באה ואומרת בעצם "למה לא חשבתם לעשות משהו אחר".....זה נראה לי כאנטי, זה מה יש. נכון, זו דעתך, וזו זכותך להביע אותה, אבל זכותי להעלב (בתור מישהי שעובדת מאוד קשה על ההפקה- ובשם כל חברי ההפקה שעובדים מאוד קשה על העניין, בינות חיים/עבודה/לימודים/משפחה) ולהגיד שאת אנטי... זו דעתי וזו זכותי

יפעת777

New member
קודם כל לא התכוונתי לבוא אנטי ולהעליב

אני רק ציינתי למה לא עושים דברים נוספים כמו לדוגמא ההצעות שנתתי. אני יודעת שאין תקציב גדול אבל בכל זאת לדעתי אפשר לעשות משהו גם אם התקציב קטן. אם כבר לדבר על להעליב, אז גם כשאני באה ומציעה לגבי נושא המספור וישר תוקפים אותי (כנראה כיוון שאני חדשה) זה גם מעליב. לא תמיד צריך ללכת לפי דעת הוותיקים או לפי שיקול המנהלים. במקרה הזה המנהלים החליטו החלטה מבלי להתחשב בדעות גולשי הפורום (כאשר לדעתי החלטה זאת היא בהתאם לרצון הגולשים הוותיקים) וכשאני באה ופותחת הודעה לעריכת סקר או הצבעה איזה מספור האנשים מעדיפים, המנהלים מחליטים ישר למחוק לי אותה, כאשר בעצם זו זכותי המלאה לפתוח הודעה כזאת. לגבי מה אייקון וסטארייביס יכולים או לא יכולים לעשות זה כבר נושא שאני צריכה לדבר איתם ולא איתך

Misery Of Life

New member
טוב, אני לא יכול לשתוק יותר

תפסיקי לחשוב שתוקפים אותך בגלל שאת חדשה , בכלל לא תוקפים אותך את באה בגישה של אנטי וההודעות שלך יכולות ממש לעצבן אני מתפלא איך לא נחסמת עדיין, זהו

יפעת777

New member
זו בעיה שלך אם אתה חושב שבאתי בגישה של אנטי

ישר על ההתחלה כדבירתי על המספור ישר תקפו אותי, אז מי כאן בגישה של האנטי בדיוק? פשוט כנראה לא מוצא חן בעיני אחרים שמישהו חדש בא ויש מביע את דעתו ובגלל זה הם מפרשים את זה שהוא בא באנטי. חוץ מזה גם אם נניח והייתי אנטי, זו לא סיבה לחסום. איזה מזל שלא נתנו לך לנהל פורום.

Misery Of Life

New member
תיקון קל, יש דווקא אורחים באייקון השנה ../images/Emo13.gif

הם פשוט לא שחקנים.

noobster

New member
טוב, תגובה טיפה יותר רגועה

אין לי עברית יותר במחשב אז זאת נכתבת במקלדת ויקטואלית, תעריכו כאחראי מוצרים במועדון סטרבייס אני אחראי על רעיונות המוצרים לשנה הבאה ועל מה יקנה ומה ייוצר. אני אוהב מאוד את הקהילה הזאת ומאז כניסתי לתפקיד הכפלתי את כמות המוצרים שהמודעון משתתף בהם בנושא הזה. את התוצאות תוכלו לראות בדוכן השנה - שווה לכם לבוא יש הפתאות. בקשר להבאת שחקן לארץ - אני רציתי להביא את מגיייור אבל אמרו לי שזאת סדרה ישנה מדי והוא עבר כבר לדברים אחרים (מוזר חיפשתי ולא ראיתי משהו חדש..) , וברצינות היו תוכניות אבל הקהל לא מצדיק את ההשקעה ולכן פונים לתחומים אחרים. ועוד בנושא, בארץ הקהילה לא מספיק פתוחה ורחבה וכמו שהבנתי בחול גם עוזר אפקטים מתקבל באולמות מלאים ותשואות רבות ופה - "מי?" טוב * מוצרים - הסברתי * אורחים - הסברתי ועוד משהו קטן לפני החרפון הסופי.... צוות אייקון מחפש מתנדבים ואנשי צוות כול השנה וזה נכון מיום אחרי סיום אייקון ועד בערך שבוע לפני תחילת אייקון שלאחרייו ככה שאם את באמת רוצה לעשות משהו יש למי לפנות. יש לך את הכישורים - להם יש את המקום בשבילך. רוצה להיות פעילה - דברי איתי אני יתן לך את האנשים לפנות אלהם. רוצה לבנות תערוכה? אני יתן לך את המקום אולי תקציב. (לא ממש יש לי כסף :) ) בקיצור מכול הרעש שלך אני ראיתי דווקה מישהי עם רצון ושאיפות אז שלא יורידו לך פה את הרוח מהמפרסים ובאמת צרי איתי קשר כי במועדון באמת אפשר לנצל מישהי כמוך (במובן הטוב כמובן) טוב! חרפון סופי נשתמע

BlackBamba

New member
לא רצו את מקגייוור../images/Emo35.gif

זה גובל בכפירה!, בערב הסעודית היו עוקרים להם את העיניים על דבר כזה. אבל ברצינות, אם סירבו למקגייוור אז מובנת בהחלט אווירת הייאוש וההשלמה לקראת הכנס.

BlackBamba

New member
עדות שמועה! Here say!

אנשים לא שפויים אומרים הרבה דברים... נ.ב. פרץ לימד אותי את האנגלית הטובה שלי!

BlackBamba

New member
אם אין תקציב,אולי אפשר להזמין רק את האולר שלו

והאולר יוצג בכניסה בתיבת זכוכית מוארת - כל זמן הכנס.

למעלה