הפקת "עשור לסטארגייט" מציגה - האודישנים!

הפקת "עשור לסטארגייט" מציגה - האודישנים!

הפקת "עשור לסטארגייט" מזמינה את הקהל הרחב לאודישנים לקראת הפקה בימתית אשר תועלה באייקון 2007: אגדות. האודישנים יתקיימו ביום 20.7.2007, החל מהשעה 10:30 בבית יד ראשונים, ברחוב ברנר 14, תל אביב. יש להכין 2 קטעים קצרים: 1 קומי, 1 דרמטי הגעה: דן/קווים: 4, 5, 16, 17, 18, 24, 25, 26, 30, 31, 32, 61, 62, 72, 82, 129, 229, 247 מצורפת מפת האיזור לפרטים נוספים, שאלות, קושיות, בקשות, טענות ושאר ירקות, נא לפנות ל: [email protected] בקרו אותנו ב http://www.adern.com/stargate/

סלמאק

New member
אחלה!

עד איזו שעה, אגב? מי הבוחנים/מלהקים, אם מותר לשאול?

תלוי בכמות הנוכחים וכמה שטויות נעשה

במהלך הבחינות

יפעת777

New member
אני במקום להשקיע בהפקה בימתית

הייתי משקיעה בלהביא מישהו מההפקה של "סטארגייט" לאייקון 2007. בנוסף הייתי מארגנת תערוכת יצירות של אנשים בנושא וגם מזמינה דוכן של מוצרי "סטארגייט" (לא רק יד שניה) למכירה, כמו שעושים בחו"ל.

noobster

New member
וואלה ואני כן

אז דברי איתי נארגן משהו... לירן שובל אחד הבוחנים צוות הפקת מקור סטקגייט אחראי מוצי מודון סטרבייס 054-4481413

subatoi

New member
אין כזה דבר "חברה באייקון".

יש פעילה באייקון. וההבדל הוא גדול. בשביל להיות חבר במשהו צריך לעבור איזו פרוצדורה, צריך להתקבל למקום מסוים. בשביל להיות פעיל, צריך פשוט להיות... פעיל. אם תרצי, את יכולה להיות פעילה, זה הכל. בשביל לעשות משהו בקהילת המד"ב הקטנה בארצנו, כל מה שצריך זה לבוא עם רעיון לאחד מהארגונים המוכרים, ולהציע להם אותו. ירצו (בכפוף לשיקוליהם הרבים), יקבלו. לא ירצו, לא יקבלו. אפשר גם סתם להציע רעיונות בלי להתנדב לקחת אותם, אבל בד"כ זה לא גורם להם לקרות. עדיף לקחת אותם על עצמך. ככה שכל מה שאמרת בהחלט אפשרי, תיאורטית. לגבי המוצרים, ענה לך כבר בנאדם שמבין הרבה יותר ממני בתחום. לגבי הבאת איש הפקה מחו"ל - זה מאוד מורכב ויקר בשביל הסקאלה שלנו, בד"כ. ובשביל הרעיון השלישי - תערוכת יצירות זה משהו מאוד פרקטי, רק שצריך מישהו שיפרסם וירכז את זה, זה כל. לא תקציבים ולא כלום, מאוד פשוט. רק צריך יוזם, ורוב הסיכויים שזה רעיון שיתקבל בברכה אצל המארגנים. כעקרון. זה הכל. ככה עובדת הקהילה שלנו.

יפעת777

New member
מי אמר שאני רוצה בכלל להיות חברה באייקון?

אני הצעתי הצעות וגם באתר של אייקון מבקשים מאנשים להציע הצעות וגם עשיתי את זה אבל עד היום לא זכיתי לתשובה. לגבי שאר הדברים אתה יכול לראות מה כתבתי למטה

subatoi

New member
כמו שאמרתי, אין כזה דבר

"חברה באייקון". אם כבר כתבת להם והצעת להם ולא יצא מזה כלום, זה משהו אחר.

עכשיו אני מדברת בתור המפיקה של ההפקה הזו

ההפקה "עשור לסטארגייט" קמה מתוך הקהילה הקיימת כאן בפורום - ה"ותיקים" אם תרצי לקרוא להם כך. בתור אנשים השייכים לקהילת המד"ב כבר הרבה שנים, וחלקנו גם לוקחים חלק בפסטיבל אייקון במשך כמה שנים - אנחנו מכירים את המערכת ואת היכולות של אייקון והקהילה המד"בים בישראל. כיוון שאין זה ריאלי להזמין ולו השחקן הוזטר ביותר מסטארגייט, מבחינה כספית, פנינו לדרך אחרת בה נוכל לציין את אהבתינו לסדרה ואת העובדה כי היא סיימה את שידוריה לאחר עשור מכובד - הפקה בימתית - יותר נכון - 2 הפקות בימתיות. הפקה בימתית היא דבר אפשרי ואף רצוי במהלך כנסים גדולים של מד"ב ופנטזיה בארץ ולכן נכתבה הצגה אשר תעבור על הסדרה, ברובה, וכך נציין את העשור לקיומה. בנוגע לתערוכה/מוצרים: אייקון היא במרחק 3 חודשים מהיום (בערך) ותערוכה היא דבר שלוקח זמן להפיק ולייצר. לגבי המוצרים: בין אם הם בקנייה מחו"ל ובין אם הם הפקה מקומית, גם הם לוקחים זמן ועולים די הרבה כסף, אשר לאנשי ההפקה אין כרגע - וכן אייקון לא ישקיע בחיים במוצרים מסויימים לקהל יעד קטן יחסית (וקהילת סטארגייט היא קהל יעד קטן לעומת באי אייקון כולו) במקום להעביר ביקורת על מה שלא עושים, אפשר לברך על מה שכן עושים. כיון שלא היית חברה בפורום בזמן שהפקה התגבשה (ואין זו ביקורת אלייך ועלייך, זו פשוט עובדה) לא יכולה להציע רעיונות אלה בזמן - לא נורא, תמיד ניתן לנסות להפיק רעיונות שכאלה במהלך השנה או בכנס הגדול הבא - עולמות 2008. רק לשם ידע כללי, הפקות כמו שאת מציעה הם דברים האורכים זמן וכדאי לגבש את תוויהם כבר מעכשיו ולהגיש כמה שיותר מהר לגוף המתאים לקראת הכנס הגדול הבא. רק לידיעה, על כל אייקון עובדים מכמה שבועות אחרי שאייקון ה"נוכחי" נגמר ועד שהחדש מתחיל.... כך שלהציע הצעות 3 חודשים מראש ולמתוח ביקורת זה לא יעיל, למרות שזה הדבר הכי קל שאפשר לעשות, כשאת לא חלק משום דבר.

יפעת777

New member
אם רוצים אפשר לעשות הכל

ואם יש תקצבי להעלות הפקה אז אולי יש תקציב לרעיונות שנתתי. עובדה שבאחת מהכנסים האלה הביאו אנשים מחו"ל כך שזה לא דבר שלא ניתן ליישם. ולמה כל דבר שאני אומרת ישר את חושבת שאני מותחת ביקור? אני באתי ונתתי רעיונות לכנס. האמת שהרבה פעמים חשבתי לבוא לכנסים אבל תמיד היה חסר לי שאין דוכן מכירות כמו שיש בחו"ל ובארץ קשה גם להשיג בחנויות את המוצרים האלה כך שתמיד חשבתי שזה יכול להיות רעיון טוב אם בכנסים האלה יהיו דוכני מכירות כמו שיש בחו"ל שהמבחר שם גדול גם היה חסר לי שלא היו פעילויות נוספות כמו התערוכות שהצעתי. לרוב גם היו הקרנות של פרקי סדרות וסרטים, שכבר ראיתי אותם, שלא היה לי צורך לבוא בשביל לראות אותם שוב. לדעתי גם אייקון טועה בקשר למוצרים מסומיים לקהל יעד מסויים, כי יש לא מעט אנשים שמעוניינים לקנות מוצרים אלה ואין שום חנות בארץ שמוכרת אותם. אני בטוחה שאם הייתה קמה חנות מדע בדיוני או בכלל של מוצרים בנושא טלוויזיה וקולנוע, הייתה לה הצלחה גדולה ורווחים גדולים. אנשים בארץ לצערי לא כל כך יודעים במה להשקיע ופתוחים חנויות, שמוכרות מוצרים, שעוד אלפי חנויות אחרות מוכרות אותם. לגבי תערוכה איני חושבת ש 3 חדושים זה לא מספיק. אפשר לארגן אפילו תחרות ליצירות שאנשים הכינו או יכינו. זה יכול להיות בכל נושא כגון: ציור, פיסול, גריפיקה ממוחשבת, עיצוב אתרים בנושאי המד"ב, או כל יצירת אומנות אחרת. מדוע איני יכולה להציע רעיונות ?, 3 חדשים זה מספיק זמן וגם ידוע לי ממידע אישי, שמבקשים מאנשים שיכינו הרצאות, עם התראה של 3 חודשים מראש ועובדה שאתם גם מלהקים להפקה שלכם 3 חודשים מראש, אז אין סיבה לא לתת לאנשים להציע הצעות עכשיו. כנראה שלא מוצא חן בעיניך שאני נותנת הצעות. אני גם בטוחה שתערוכה ודוכן, יתנו אטרקציה נוספת לכנסים האלה ותזכו לביקור של אנשים נוספים וחדשים. ודרך אגב הצעתי את ההצעות האלה כמה פעמים באתרים של סטארבייס ואייקון אבל לא ענו לי

Iced Hammer

New member
אני חושב שלא הבנת נכון

כולם אומרים שהרעיונות שלך טובים, רק יש את בעיית הזמן שאייקון קרוב מדי.

subatoi

New member
רק למען הפרוטוקול,

אייקון לא מוכר מוצרים בעצמו, ככה שהוא לא טועה בקשר למשהו. מי שמוכר באייקון דברים זה דוכני החנויות השונות, והארגונים המארגנים שמוכרים דברים משלהם. אגב, יש חנויות שמביאות דברים מגוונים למדי (קומיקאזה, לדוג'), לפי בקשה ספציפית (madab-il, לדוג'), ויש את סטארבייס972 שמארגן מוצרים משלו, ובכנסים הקרובים יהיו לו מוצרים רבים מתמיד. אייקון לא אחראי על מה שנמכר שם, כי הוא לא מוכר (כמעט) שומדבר בעצמו.

יפעת777

New member
אז אולי אפשר לארגן משהו עם החנויות

הן גם יכולות רק להביא דוגמאות של מוצרים ומי שיהיה מעוניין לקנות להזמין לו מחו"ל.

Iced Hammer

New member
קומיקאזה הביאו בזמנו

בובות של סטארגייט (את יכולה להסתכל בארכיון של הפורום).

subatoi

New member
זה רעיון טוב.

אין לי מושג איך זה הולך בקומיקאזה, אבל במד"בIL פשוט מזמינים מהאתר, או משהו כזה, ובשביל סטארבייס, יש את לירן שענה לך כאן

למעלה