הפקק בבוקר

ronpel

New member
ואחרון חביב - גם חבל מודיעין

מאשרת שזה כביש הגישה לאחר שבדקה את הנושא ואף נותנת אישור לביצוע העבודות . לאחר סיכום זה חזר בו הוועד בלפיד מן האישור ללא מתן הסבר.

XF43

New member
במקומך הייתי גונז את התכניות האלה

מה כתוב שם: בתיאום,המלצות ,ממליצים,כפר רות ולפיד בכתב יד חחח..... שום כלום רציני ממש. קפל התכניות ודחוף אותם למגרה. תחשבו לפעול בכיוון של כביש חדש עוקף ולא בתוך לפיד הקטנה! ואל תחשבו למשוך זמן כי ככה זה נראה .

ronpel

New member
כתוב מה שאתה לא רוצה לקרוא

דרך אגב ללפיד קראו בפרוייקט הכוכבים של משרד השיכון - כפר רות-ב בתחילת הדרך ורק אח"כ הפך ללפיד - לכן מופיע כפר רות. אנחנו ממשיכים לפעול בנוגע לכביש נוסף. תפעלו כפי שהתחייבתם לסדר את המעבר החוקי לפני שיקרה אסון.

XF43

New member
לעולם לא יקום ולא יהיה!

תעברו דרך חרבתא מצדי ולא ליד הבית שלי אני סובל כל יום בגלל שהקבלן שלכם החליט ככה לעבור דרך לפיד ולמכור עוד מגרשים ,כדי לא להראות שאתם גרים בשטחים הבעיה שלכם זה חוסר ההכרה שאתם לא חלק מישראל , כדי לאחד בין לפיד לאורנים צריך אישור מבוש ולא אתה תחליט,ברור לך? ולא יעזרו לך כל החרטוטים כי אם זה היה חוקי מזמן כבר היה מעבר נורמלי, תחשוב בהגיון אם העומס על לפיד זה דבר נורמלי. ההיתה רוצה שיעברו בבוקר משאיות ומכוניות ליד ביתך? בטוח שלא התשתית לא תשתנה ולא יהרסו בתים בלפיד כדי שמישהו יסע מהר ויחשוב שהו גר בישראל כי אתם גרים בשטחים נקודה. הגישה תהיה רק מסביב ללפיד. אל תטרח לענות תשובה ולתת במה לעצמך כי אתה משחרר לאויר רק קטעי שטויות אגב רוני, אתה מייצג את כל /חלק /מיעוט? מתושבי האורנים כי יש לי חברה אצלכם שאומרת שבכלל התושבים רוצים כביש רחב ולא לעבור ליד ביתי בהרי ירושלים, מגיע לכם כביש טוב ולא מצוקמק, אוטוסטרדה ולא במפרים ותחשוב על זה בבקשה לפני שאתה עונה,ותחשוב אם אתה מאמין במה שאתה כותב אשמך לשוחח בכל עת אצלי בשעות העבודה בגבעת זאב תודה על ההקשבה אלכס

papageno1

New member
נראה לי שאתה מערבב כמה נושאים

אלכס שלום, לפני שלושה שבועות עברתי (זמנית) לרחוב הזית. מה אני אגיד לך - אני לא מקנא באף אחד שגר שם. התנועה הסואנת, המהירות של המכוניות, הרעש. לחצות שם את הכביש זה פחד אלוהים. וברור שרוב המכוניות ששם הן של תושבי כפר האורנים. מה שלפיד טענו עוד מתחילת הסיפור הזה - שהדרך הזו לא מספיקה לשני היישובים - מתממש עכשיו ובגדול. המצב הזה הוא בלתי אפשרי, ונדמה לי שבעקבות הפקקים הנוראיים גם בכפר האורנים סוף סוף מתחילים לקלוט את זה. אין מה לעשות, לפעמים מה שלא נקלט דרך הראש - נקלט דרך הרגליים. אבל את נושא מעבר הולכי הרגל בין שני היישובים חייבים לפתור ומהר, לפני שייקרה אסון. שחר

XF43

New member
נכון אבל........

אני הולך לאורנים כל ערב לחברה שלי אבל לא דרך הכביש יש מספיק מעברים מלפיד לאורנים ואפשר באמת להכין דרך מוארת יותר לבני הנוער אבל לא מהשער פעם חשבתי לגור באורנים אבל לפיד מצאה חן בעני יותר והאנשים יותר חמים בכל אופן לפיד לא תחנת רכבת ורב התנועה באמת מאורנים גם כשיסדרו את הצומת עדין תהיה תנועה חזקה משם צריך למצא פתרונות אמיתים ולו למשוך זמן מכתבים וכאלה קשקושים יש לי פציינט שכותב לי את המכתבים האלה כי אני לא כותב טוב בעברית אני עושה לא אנחה כדי שיעזור לי פעם גרתי בירושלים ושם הכל זז מהר, לא צריך חיכוחים צריך אז עושים ולא כותבים לאולמרט מכתבים כמו לטיבי רק תודה צריך להגיד שמעתי שיש ביום ב' ארוע אצלנו סוף סוף ולא כמו כל שנה ללכת לעיר אחרת,משהו משלנו כמו שהיה כיף בפורים עכשיו יותר טוב כאן וגם קצת רזיתי אבל זה לא קשור הפציינט אומר לי, תודה אדון שחר ,אתה שחר משפחה או פרטי כי יש לי שכנים שחר מאד נחמדים טוב די סוגר את הקליניקה והולך הביתה בוא דיוויד הולכים, את זה לא הייתי צריך לכתוב אלכס

watcher3

New member
XF43

תגיד. XF43 זה חומר הדברה שדפק לך את השכל? אתה צודק בסבל הנורא שקורה לכם אף אחד לא רוצה להיות במצב כזה אחרי שהשקיע ממיטב כספו אבל...... אבל התגובה שלך מתאימה לילד ולא מבוגר. כן. ישנם חלק מתושבי כפר האורנים שהיו מעדיפים שיהיה להם כביש עוקף ואתה יודע מה? עדיף באמת אחרי שיהיה כביש עוקף ולסגור את המעבר, הרי ידוע לכל התושבים של שני הישובים שכפר האורנים יישוב יותר מבוסס מלפיד, צריך להתנתק ממכם ויפה שעה אחת קודם (וזה לא בכעס גם אם זה נראה כך). מגיע לכם שקט מאיתנו ולנו ממכם. תרשה לי לציין רק שהפעולות השחתה שמבצעים תושבים מיישובם רק מעידים על רמה ואינם מוסיפים לכם כבוד במדה וזה מעניים אתכם. רק תזכורת : לגבי המשאיות שעוברות בלפיד. כפר האורנים כבר מזה כמה שנים סיים את הבנייה המאסיבית, עדיין יש אבל ממש לא כמו בהתחלה, ובוודאי לאחר ששסללתם את הכביש. מה שכן החל באותה תקופה הוא הרחבת הבנייה של רוב תושבי לפיד. קח את זה לתשומת לבך את הבטון וחומרי הבנין לא אינכם מביאים במסוקים.

לירי11

New member
הפקק בבוקר

משהו יכול בבקשה לומר לי היכן עומדת הבעיה??????????? כלום לא איכפת לאף אחד מפרנסי הישוב??? לכפר אורנים לא איכפת הם מכניסים את ההודעות לשרשורים...הם כבר מיצו את הנושא...... עד שלא נתאחד ונפגין מול השער שלהם כלום לא יזוז!!!!!!!!! קומו אנשים ונעשה מעשה נמאססססססססססססססססססססססססססססססססס..... טימי תן לנו תשובות???????????????????????????????

lake of fire

New member
../images/Emo4.gifבאמת נמאסססססססססססססססססססס

kiyossi

New member
היי לירי

הנושא הועלה ושורשר, מבחינת אנשים מסויימים במקומות מסויימים הנושא מוצא!. לצערי הרב מלבד תגובות מועטות לא נעשה דבר. אולי לאנשים המסויימים מהמקומות ההם נח יותר בפקקים, או שהקדקדים יוצאים מוקדם/מאוחר ולא יודעים שיש פקק?. יוסK

EldadAdar

New member
לירי, למה אתה לא מארגן הפגנה?

ולמה אתה מסתתר תחת שם בדוי?

EldadAdar

New member
ממש לא מכל אחד

רק מהנירגנים ומהמקטרים ומהמלכלכים ומהמקללים ומהמשמיצים וממהמשקרים מכל אלה שמנצלים את המדיום הזה בצורה מעוותת - על מנת לזרוק דברים ללא בסיס מבלי לקחת את האחריות. עייני ערך פחדנים.

ronpel

New member
כרגיל האשמות סתם

קודם כל תזכרו שהצומת הזאת שלנו בדיוק כמו שהיא שלכם ואפילו קודם. כפר האורנים בעזרתו של ג'קי הגיע לסיכום עם משטרת מודיעין כדי שהם יכשירו מספר תושבים מתנדבים להכוונת התנועה. אנו מנסים לגייס מתנדבים אלה ולאחר ההכשרה נשמח לקחת חלק במשימה. לנו אין שוטר קהילתי שמוכן לבצע זאת ולכן התושבים לוקחים זאת על עצמם. נשמח לקבל עזרה גם מתושבי לפיד שיתנדבו איתנו. בברכה רונן

kiyossi

New member
יש לו"ז להכשרה?

1.מה לוח הזמנים להכשרת מתנדבים? 2."אנו מנסים" נשמע רע מאד! 3."נשמח לקבל עזרה גם מתושבי לפיד שיתנדבו איתנו."? הכוונה?,,,בנוסף לאיתן השוטר???! בהצלחה רונן

papageno1

New member
רונן, אנא הבהר את עצמך

שלום רונן, "לנו אין שוטר קהילתי שמוכן לבצע זאת" דהיינו יש לכם שוטר קהילתי שאינו מוכן לבצע זאת? אשמח להבהרה שחר

centerstone

New member
"כרגיל האשמות סתם?????"

"קודם כל תזכרו שהצומת הזאת שלנו בדיוק כמו שהיא שלכם ואפילו קודם"
אבל לפיד בכלל הוקם לפני כפר האורנים/ מנורה/גבעת אהוד. אז על מה אתה מדבר? מי "מאשים סתם"? אתה! (אני גם מתחנן בבקשה בבקשה אל תתחיל עוד פעם עם הסיפורים על התוכניות והמתכננים וכל הניג'ס הזה שטחנת פה אלף פעם).

למעלה