../images/Emo135.gifבנוותתת כנסוו יום מצחיקקקקקק
היום אני וידידיים שליי וגם חברות שליי יצאנו בחוץ בהפסקה אני אני וחברה שליי הדס ראינוו איזה אחד מזהה חתיךך חחח אז הדס סיבבה אותיי אליוו חחח ואז צעקתי לוו ילד היא דלוקה עלייך עכשיו [
] לי אין בעיה ליצעוק לכל אחד חחחחח אז הוא בא אלינוו ומה מסתבר לנוו שהוא אוהב אותה[
] וזה ברצינות והוא כיתה י' ואנחנו סתם צעקנו לוו אז הוא לקח אותי לצד עכשיו ניבהלתי חשבתי שהוא הולך להביא לי מכות [
]אז הוא עושה לי מאור נכון? אני:כןן הוא:תגידי קוראים לה הדס נכון?! אני:כן הוא:תגידי זה נכון שהיא דלוקה עליי? אני: אממ...לא יודעת
הוא:אהה תקשיבי אני ממש אוהב אותתה דברי איתה עליי... תעשיי את זה בישביליי? אני:אני מכירה אותך מאיפו שהו?! הוא:נווו אל תייהייי מגעילה אני יספר לעדן[עדן זה זה שפעם אהבתי והייה לי בעיות פעם עם איזה ילדה זוכרות חחח] אני:ווואווו כוליי נירגשת ספר לעדןן אני כבר ל-א אוהבת אותוו הוא:נוווווווווו בקשהה הוא התחילל להיתחנןןן אני:טוב אבל אתה הולך ליקנות לי בורקס וברד מובן? הוא :כןןן
אני:יופי הוא יאללה תביאי כסף אני הולך אני:כךך אני רוצה סלט וביצה ובברד מעורבב הוא:טוב אני קונה לי זום טוב? אני:טווווב =] הוא:אבך את מדברת איתה אני:טוב הינה עכשיו אני הולכת