הפקות ותחרויות ב-
אנשים

tamar112

New member
עוד תמונה מ-ה-מ-מ-ת של מרי קייט

לפחות לדעתי... חיוך מושלם עם שיניים

SummerSpirit

New member
היא נראת כל כך שונה בתמונות האלו

אם הייתי רואה את התמונות באתר שלא קשור לאולסן ולא היו אומרים לי שזאת מרי-קייט, זה לא היה עולה לי מיד. הבלונד הנוכחי ממש ממש מתאים ויפה לה.

הן נראות זוועההה

קלטוו מה קרהה הן היוו יפותתתתתתתתת חמודותתתתתתתתת אני הייתי חולה עליהן פעם בדיוק כמוכןן אבלל הן הדרדרוו הניתוח אףףף הצבעים בשיעררר מרי קיטט שעשתה הגדלת שפתיים האנורקסיה המפחידהה הכלל הורס אותןןןןן דיי שיפסיקווו הןן מדרדרותת!

0rin

New member
../images/Emo210.gifאיןןן היא פשוט יפהפייהה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואו!! היא ממש השתנתה לטובה..שתמשיך להראות ככה..

0rin

New member
../images/Emo210.gifתודה רבה!!

מרי קייט ממש הפתיעה אותי.. יפהפייה שכמותה
התמונה שהיא מחייכת עם שיניים..וואו
עשה לי טוב לראות את התמונות האלו.. וגם הן הופיעו בערוץ E בקשר לאירוע הזה שהן היו עם עוד מלא מלא מפורסמים.. מי שלא יודע זה האירוע האפנתי הכי גדול בשנה שנערך בניו יורק מידיי שנה..

hadarzi

New member
מוזר שאתם אומרים שמריקייט נראת יותר טוב

כי אני שהייתי מעריצה ממש שלה ופעם אחרונה בערך שראיתי תמונה שלה היה כשהיא כבר התחילה לדאוג לעצמה ולאנורקסיה..וסורי כןן.. אבל היא נראה ב-ד-י-ו-ק אותו דבר.. וזה שהשיער שלה בלונדיני לא משנה מזה כלום. סתכלו את הגב שלה בתמונה באוטו ותראו שזה עדיין אותו הדבר.. נכון שזה נחמד להשלות את עצמך שכן היא מבריאה והכל.. אבל בנאדם לפעמים צריך שיבואו ויגידו לו לא אתה משלה את עצמך תתאפס ותחזור לעצמך, וככל שאנשים יפסיקו להשלות את עצמם בקשר אליה ככה היא תשים יותר לב לזה שהיא אולי הוסיפה לעצמה 5 קילו.. אבל כמה קילו היא הייתה ממקודם?! 30 ומשו.. זה אומר שהיא עדיין בסביבות ה40+- וזה אחרי איזה שנתיים.. וזה לא מצב טוב בכלל.. אז תפתחו קצת את העיניים.

0rin

New member
../images/Emo210.gifלמה נראה לך?

היא בהחלט נראית מהמם, היא השתפרה, עלתה במשקל, יפהפייה ! לא מבינה את הקטע הזה של מה שכתבת.. אבל שיהיה.. זה מה שאת חושבת? שיהיה לך לבריאות

hadarzi

New member
לא קשור לאנורקסית

היא ככה כבר שנתיים ויותר ואורין או איך שלא קוראים לך.. אם את חושבת שהיא עלתה במשקל אז את ממש טועה.. היא נראת בדיוק כמו שהיא נראתה לפני שנתיים.אפילו אולי קצת יותר מדוכאת.

0rin

New member
../images/Emo210.gifשטויות.

אם תסתכלי על התמונות שהיא ואשלי קיבלו כוכב בשדרות הכוכבים תביני ..

hadarzi

New member
אשלי נראת יותר טוב מרי קייט לא.

אני לא אומרת שהיא נראת יותר גרוע אני אומרת שהיא נראת אותו דבר.. פנים חוורות ושחור מתחת לעיניים (לא העפרון אלא העיגולים- שזה מסמן על עייפות ויש אתזה באנורקסיה) וחוץ מזה שהייתה פה בפורום תמונת פפרצי שרואים קצת מהגב של מריקייט והוא כמעט אותו דבר כמו בטקס של הכוכבים. ואני יודעת איך הם היו נראות כי פעם הערצתי אותם.. יותר נכון הערצתי את מריקייט.. אני עדיין ממש אוהבת אותה ואני חושבת שכל הכבוד לה שהיא מתמודדת עם האנורקסיה והתקשורת .. אבל מעצבן אותי שאנשים אומרים שהיא הבריאה כי היא לא.. היא השמינה מקסימום 4 קילו שזה כלום.. זה נראה יותר כי במשקל שלה רואים כל קילו שהיא עולה.. אבל היא באמת צריכה לעלות עוד. תחשב/י על זה שהיא התחילה את האנורקסיה בערך שנתיים לפני שהיא הייתה בת 18 (בטקס) ועכשיו בנות כמה הם? 20?!? זה כבר 4 שנים.. וזה משו שהוא לא נורמלי.. אני יודעת שהיא טיפלה בזה והכל אבל אם היא באמת הייתה מחלימה היא הייתה נראת כמו אשלי.. עם פנים קצת יותר קורנות ורגליים שלא בולטות כל העצמות וגם ידיים שלא כל העצמות בולטות וגם גב שלא כל העצמות בולטות. וזהו... אין לי כל כך מה להגיד כי זאת דעתי.. אם הדעה שלך שונה אז סבבה.. אני רק רוצה להביע דעה וזהו.

Ortal D

New member
תודה על התמונות, אבל רק תשתדלו לא לנצל"ש אותן

להודעות של תפוז... ההודעות האלו נמחקות אחרי שבועים, וכל התמונות שאתם משרשרים אליהן נמחקות יחד איתן, וחבל... זה פורום של התאומות, זה בסדר גמור לשים תמונות שלהן בשרשור חדש.... תנצלשו אם יש לכם סתם משהו לא חשוב לומר או אם זה לא קשור לתאומות, אבל כל עוד זה תמונות וכאלו פתחו שרשור חדש משלכם, עדיף... בכל אופן המון תודה על התמונות הן מהממות!!!! וקחו לתשומת לבכן...

נמחק אחרי שבועיים???? לא ידעתי!!!

פעם הבאה אני אפתח שרשור חדש. אפשר בנתיים לשרשר את כל הדיון להודעה חדשה, אולי זה יעזור.

למעלה