הדעה שלי
חוסר טאקט
בסה''כ השיר מגניב, יש בנייה דינמית, הזמרת נשמעת טוב, אבל יש לדעתי כמה נק' שיכולות לשפר משמעותית את השיר הן מבחינת הפקה והן מבחינת עיבוד. כל מה שנכתב כאן הוא דעתי הפרטית בתור מאזין, ואני ממש לא מכוון לפגוע או לא לפרגן.
* לדעתי יש עבודה שאפשר לעשות על הסאונד קונטרבס. מילא ליין קלישה סליזי כזה, לפחות שישמע סליזי

הסלאפ מוגזם מבחינת ווליום, והכלי נשמע קצת רחוק במיקס.
* ההפקה של הזמרת, לפחות בהתחלה, יבשה מדי, בין הקונטרבס לשירה שלה אני מצפה ליותר בין אם זה קולות \דיליי או כל דבר אחר. לא במטרה לנפח את ההתחלה יותר מדי אלה ליצור עניין. מה גם פה ושם בזמזום הבס משתלט על השירה. (לדעתי קולות יעשו כאן פלאים, זה גם מה שתשמע ברפרנסים בסגנון)
* הכניסה של התופים לא הכי ברורה שבעולם, יכול להיות הרבה יותר טייט בשביל להיות earth shattering cool.
* תנסה להוריד את הגיטרה אחרי שהזמרת נכנסת שוב אחרי הכניסה של התופים, יותר מדי עניין בריטם סקשן והתפקיד של הקלידים והזמרת נבלע בבלאגן הריטמי. תוסיף אותו שוב בחלק השני. לגבי החצוצרה הייתי אולי מוריד כמה פראזות במקומות שמתנגשים עם הזמרת, עניין של טעם.
* אקוסטית ב2:22 לא טייט בכלל.
* תפקיד גיטרה, מבחינת מנעד, הוא נורא מתנגש עם הקלידים.
* דבר שמפריע לי ואני לא יכול לשים עליו את האצבע, אני מצפה משיר בסגנון הזה שהרבה יותר ''יזיז'' לי. מבחינה סונית, נורא קשה לי לשים את זה במילים, אבל הכל מרגיש לי קצת קטן. ועיבודית, למרות שיש קיקים מאד מגניבים, פה ושם יש פאשלות שנגנים לא בדיוק ביחד וזה ממש הורס לי את החוויה.
הטוב:
הזמרת נהדרת
החצוצרן והקלידן עשו אחלה עבודה
והשיר חמוד
אני מצפה שזה ישמע ככה :
http://www.youtube.com/watch?v=HUM1Dnr9h2I&feature=related
בגבול האפשר כן ?