הפקדת צ'ק

1Eliko1

New member
הפקדת צ'ק../images/Emo53.gif

אני צריך להפקיד כסף לחשבון של משהו אחר, אני מעוניין לא לעמוד בתור לטלר. האם אנייכול להפקיד במעטפה בתיבה צ'ק שלח לח-ן אחר? אני יודע שאם אני מפקיד מאחורה אני חותם, אבל אם זה לח-ן של משהוא אחר ? תודה לעוזרים !

yair24

Member
זה אפשרי

אני שילמתי פעם ככה. אני רק לא זוכר אם החשבון של המישהו האחר חייב להיות באותו בנק, נראה לי שכן אבל אני לא בטוח.

ettt

New member
בהחלט אפשרי

רק שים לב לכמה דברים: במעטפה בפרטי המפקיד תרשום את השם שלך ואת הטלפון ברור- למקרה שיהיו שאלות ו/או בעיות בהפקדה. בפרטי החשבון- את הפרטים המלאים של החשבון אליו אתה מפקיד כולל שם החשבון, סניף ומס' החשבון אל תחתום מאחורה אלא תכתוב בגדול על המעטפה נש לשים חותמת זיכינו. מי אמור לחתום מאחורה זה בעל החשבון ואם הוא לא יכול לפקיד בבנק יש חותמת שמחליפה את החתימה. וכמובן- אם החשבון שאליו אתה מפקיד הוא חשבון בפועלים למשל- להפקיד רק בפועלים ולא בשום בנק אחר

1Eliko1

New member
תודה !

איפה על המעטפה לרשום "נא לשים חותמת זיכינו" ?

ayelet i

New member
אתה יכול לצרף פתק לשיק...

ולהצמיד אותו עם אטב ו/או להדביק אחד מהפתקים הנצמדים עליו - או סתם לרשום עם טוש בולט ע"ג המעטפה, באותיות גדולות - לא משנה איפה - העיקר שיראו...

1Eliko1

New member
כבר שלחתי ../images/Emo4.gif

כתבתי מאחורי הצ'ק. מקווה שזה יופקד כמו שצריך...

ayelet i

New member
לא אמורה להיות בעיה...

הפקידים אמורים לבדוק טרם ההפקדה אם יש צורך בחותמת זיכינו. הרישום שלך נועד להבטיח שלא יפספסו - אבל גם בלעדיו הם אמורים לשים את החותמת.

למעלה