הפער החברתי - הפגנה!

מ ר צ

New member
הפער החברתי - הפגנה!

הפגנה: הפער החברתי - האיום האמיתי יום ראשון 1.9.02 מוזיאון ת"א - 19:30 הפער החברתי הוא הסכנה מס´-1 למדינת ישראל. האיום מבית חמור יותר מכל האיומים שנשקפים לכולנו מבחוץ. ממשלת שרון-שלום-פואד-ישי היא אסון חברתי שאין כמוהו. המציאות בארץ היא תוצאה של מדיניות ולא של כוח עליון. רק יחד נוכל להציל את החברה הישראלית ברגע אחרון. לפרטים: 05499870 בהשתתפות: מרצ, ארגונים חברתיים, תנועות נוער, סטודנטים ועוד.

kill taco bell

New member
תהיה.

1. מיהם ה"ארגונים חברתיים, תנועות נוער, סטודנטים ועוד" שישתתפו בהפגנה. ממה שהבנתי ממקורות יודעי דבר הרבה ארגונים חברתיים לא הסכימו להשתתף בהפגנה הזאת. 2. די להפגנות אינסטנט. למרצ, שלום עכשיו, קואליצית השלום (כן אני יודעת שזה חזרה) וגופים אחרים ישנה נטיה לעשות הפגנת אינסטנט גדולה כדי להראות מעורבות. איפה הייתם בכל ההפגנות הקטנות יותר שנערכו בחודשים האחרונים (וכאן המקום להביע הערכה עמוקה לפורום נגד אבטלה)? 3. אני מציעה שנוער מרצ יבואו קצת יותר מוקדם, וישתתפו בהפגנה של הנוער הראדיקלי שתערך באותו יום בשעה 5 (כנראה ברחבת סנימטק, עדיין לא סגור). כך תשלבו שתי הפגנות ביום אחד. :)

kennycandoit

New member
אולי...

נוער מרצ היה שמח להשתתף בהפגנת הנוער הראדיקלי, אך הבעיה היחידה שמונעת ממנו היא העובדה שהוא אינו ראדיקלי

tali_le

New member
אולי די כבר?

[URL='http:///'] אני לא יודעת מי אתה, אבל הגיע הזמן להפסיק ולשפוך רק ביקורת במקום לטרוח ולעשות משהו[/URL] אנשי מרצ פעילים בכל ההפגנות הקטנות שמתקיימות מדי יום ושבוע, זה שכשאנחנו מארגנים ה]גנה אנמחנו עושים אותה גדולה ככל האפשר לא הופך אותנו למעדיפים הזמנות אינסטנט (כנ"ל לגבי שלום עכשיו שמעמידה משמרות קבועות כבר שנה) אין שום סבה שנוער מרצ ייקח חלק בהפגנה של הנוער הרדיקלי, אין קו אידיאולוגי משותף בין שתי התנועות. במקום לדבר על מקורות יודעי דבר, אולי תכתוב ממי שמעת ועל איזה ארגונים אתה מדבר?? אגב, אם יש דבר כזה - אז הארגונים האלו לא ראויים להקרא ארגונים חברתיים... [URL='http:///'] הפגנה חשובה מאוד!! כולם מוזמנים להגיע!![/URL] טלי

הגינגי

New member
בקשה לי ממך

את יכולה להפנות אותי לאתר של הנוער הרדיקאלי או למקום בו אוכל ללמוד קצת עליכם לפני שאני מצטרף אתכם להפגנה.

לא להצניע

מרצ היא היוזמת והמפיקה של ההפגנה ובמיוחד בימים אלו של לקראת בחירות אנו צריכים להדגיש זאת כמה שיותר ולא להצניע ולהוסיף אירגונים. נכון עוד אירגונים מצטרפים, אגודות סטודנטים שומר צעיר ואחרים, אבל מרצ היא בנתיים המפלגה היחידה החברתית ! לחצו כאן לעבור לעמוד מיוחד שהוקם לקראת ההפגנה

הגינגי

New member
אפשר לקבל פוסטרים גדולים כאלה

בשביל לתלות בחוצות העיר על מנת להודיע על ההפגנה. נ.ב למשטרה : אף לא ביצענו פעולה כזאת כי זה לא חוקי ואנחנו ילדים קטנים וטובים שומרי חוק!!! נ.ב לא למשטרה : זה משניב להסתובב באמצע הלילה בחוצות העיר/ מקום מגוריך ולהדביק פוסטרים, חוויה בלתי נשכחת.

למעלה