הפער בין הדורות....

dlia2004

New member
הפער בין הדורות....

בכנס שעסק בנושא ההבדלים בין הדורות, סטודנט צעיר פנה לאיש מבוגר למדי, שישב לידו, והסביר לו מדוע אין אפשרות שהדור של המבוגר יבין את הצעירים - "אתם גדלתם בעולם אחר, כמעט פרימיטיבי" אמר למבוגר בקול חזק שניתן לשמעו בכל הסביבה, "הצעירים של היום גדלים בעולם עם אינטרנט, טלוויזיה, מחשב במהירות גבוהה, טלפונים סלולרים, לווינים, מעבורות מאויישות לחלל ולא מאויישות לחקר כוכבים רחוקים כמו נוגה ומרס, יש לנו אניו...ת מונעות בכורים אטומים, מכוניות חשמליות ומנועי מימן ועוד..." לאחר שתיקה ארוכה ענה לו המבוגר: "יש אמת בדבריך, ידידי הצעיר, לנו באמת לא היו הדברים האלו בצעירותנו... בגלל זה המצאנו אותם" "ועכשיו אמור לי, מה אתה עשית עבור הדור הבא?" כל השומעים פרצו במחיאות כפיים !!!!

ההיא33

New member
יפה כאנקדוטה.

העולם הוא לא לצעירים ולא לקשישים. העולם הוא למי שיודע להנות ממנו. לא משנה באיזה גיל.

ההיא33

New member
תודה.

אילולי צניעותי הייתי מוסיפה ואומרת ש"ניסוחים" זורמים אצלי בדם.

יוליקה

Member
מנהל
פער דורות...זה לפעמים דילוג על דור

פער בין הדורות? הילדים שלי מקורבים יותר לאמא שלי בת ה-89 מאשר אלי...למרות שאני גדלתי בדור המיחשוב ואני שולטת במדיה והיא לא...אבל היא לא היתה צריכה לחנך אותם ואני כן! היא היתה תמיד הכיף שלהם...היא מבינה טוב ממני את המוסיקה שלהם, את הסרטים שהם אוהבים...אז פער דורות זה לפעמים דילוג על דור!!

הדסהש1

New member
אני מרגישה טוב את פער הדורות ביני לבין נכדי

אני זקוקה יותר להסברים על המחשב.פלאפון .והם ישר מבינים מיד את כל השכלולים.אפילו שימוש במצלצנ רגילה היתה לי בעיה והם מיד צילמו העבירו למחשב בלי בעיות.בזמננו לא היו הדברים הללו.

michal ogni

New member
מקסים ומרגש.

אני דווקא מהדור הצעיר, אבל חושבת שזה מקסים ומרגש.

למעלה