הפעם

אילבן

New member
הפעם

ב. מיכאל נדהם מהפסיקה, שינו את השופטים ולא הודיעו לו?

shy-1

New member
ב. מיכאל אכן משתמש בשפה קשה/גסה

שלא תמיד אני מסכים עימה, והשופטים רמזו לו בעדינות שאפשר להחזיר לו באותה השפה, ושיפסיק לבכות
(אין זה סותר את צדקת דבריו, או לפחות רובם).

סוהי

New member
בריזון מיכאל הוא ביריון עם עט ביד..

אין הרבה כותבים בסיגנון חלאתי מרושע כמוהו,אולי רק סילבי עם החץ התקוע בלשונה.האיש מתמחה בכתיבת דברי שיטנה נגד יהודים ישראלים המעיזים להאמין במשהו המנוגד לעצם קיומו. אני מציע לדון בו רק במסגרת דיון על אויבי ישראל הגרועים ביותר,אם כי,בעיני הוא גרוע מהם עקב מוצאו.........

אילבן

New member
האחים באו מבית רקוב נפשית.

17/05/2004 21:21 מבזקים ח"כ בריזון מבקש מבג"ץ למנוע העברה של 32 מיליון ש"ח למוסדות חרדיים ח"כ רוני בריזון משינוי הגיש הערב בקשה לצו מניעה מוחלט מבג"ץ, שימנע העברה של 32 מיליון ש"ח למוסדות חרדיים, עליה הוחלט הערב בוועדת הכספים של הכנסת. בריזון אמר: "מזה שבעה חודשים אני עוצר ב-10 אצבעותיי את ההעברה של השוחד הפוליטי הזה ומכיוון שוועדת הכספים נתנה יד להעברה המופקרת הזו, אני הולך לבג"ץ כדי לעצור את הכסף לחרדים". (אילן מרסיאנו

שלדר

New member
הדימוקרטיה פה חוגגת!../images/Emo3.gif

סוהי, אם תמשיך כך עוד תהיה דימוקרט עממי,,
אם לא שמת לב, לאחרונה כל מי שכותב משהו נגד,,,הוא אוייב העם בעיניך!?

shy-1

New member
אני יודע שסוהי הוא ניק ניים,

אבל אם שמו הוא יוסף, אני מוכן להשבע שהוא בעל המכולת ממנה אני קונה לעיתים

סוהי

New member
שלדר,כרגיל מפגין כושר אבחנה למופת..

איפה בכל הביקורת החריפ שלי נגד בריזון הביריון ראית שדרשתי לאסור עליו לדבר ולהביע את דברי הבלע שלו? כמוהו,גם אני מימשתי את זכותי לאמר את דעתי עליו ועל רעלים מרוכזים מסוגו. כל מי שחושב שאופן ההתנסחות שלו,תוכן דבריו והשינאה התהומית שהוא מפיק - יש בה קורטוב של לגיטימיות בהיותו ישראלי...אני יותר מחושד שגם הוא סובל מפגם חמור.

שלדר

New member
ואיפה הסובלנות לדעה השונה משלך?

תראה איך אתה מגדף אותו אישית! ממש שינאה מופגנת,, ואנחנו לא אמורים לשנוא את בעלי הדיעות המנוגדות לשלנו,,

סוהי

New member
מיכאל בריזון לא מביע "דעה שונה"...

האיש הזה מביע שינאה תהומית לרו רובו של העם בישראל. לא דעה - אלא שינאה צרופה. יש אחרים המבקרים כל דבר שישראל עושה,תמיד נגד,אבל לא שופכים קיתונות רעל על כל מה שישראלי. בריזון זכאי לחופש ביטוי - אבל אינו ראוי ליחס סובלני.

שלדר

New member
דעה שונה משלך=שינאה?

כי הוא בוטה? לדעתך הוא שונא את המדינה? רוצה ברעתה? תחשוב קצת, אין לך סיבה להתנפלות הזאת! והוא עוד מהקואליציה, מה תגיד אם כך לחברי האופוזיציה? בוגדים של ממש?

סוהי

New member
שלדר,אל תכניס סיסמאות שדופות לפי!!!

אני לא אמרתי "בוגד".אבל אל תנסה "להלבין" את דברי השיטנה של ב. מיכאל.אני בכלל מתפלא על שאתה מסנגר עליו כל כך. האיש אכן שטוף שינאה של ממש לכל מה שיש לו צל של גוון לאומי."אהבתו" לישראל היא הדבר המעוות ביותר שניתן להעלות על הדעת. אם אהבה מתבטאת אך ורק וכל הזמן בהטחת הכפשות,נאצות והאשמות איומות - אני מוחל על האהבה הזאת ועל "המאהב" הנורא הזה. אין כאן כל קשר לערכים כמו חופש ביטוי,דמוקרטיה וסובלנות. האיש הזה מוציא דיבת ישראל רעה בקביעות - ועצם מהותו היא שם רע לישראל.

שלדר

New member
אנחנו מדברים על ב. מיכאל?

לא ניסחפת? אגב, מי נתן לך את המינוי לקבוע מי אוהב את המדינה ומי לא? זה לא יומרני? ובאשר לסיסמאות,,,אני לא מצליח להכניס, אתה מעודכן היטב ומרבה להשתמש בהן,,,וחבל! יכולת להביע את דיעותיך גם,,

shy-1

New member
שום שנאה, ואם כבר אז רדודה.

ואם יורשה לי, אז במשפט האחרון יש איזשהוא משהו משונה. בדוק שוב

למעלה