הפעם קיילי לא זכתה

kyliefan18

New member
הפעם קיילי לא זכתה

Ivor Novello Awards קיילי הייתה מועמדת לכמה פרסים שם אבל לא זכתה... הנה החלק של הכתבה שהייתה ב BBC: Kylie was up for a couple of awards, but didn't win this time around. She told us many of her fans probably don't even know she co-writes much of her music, but it doesn't bother her: "I probably end up with half of the album that I've co-written. I don't think a lot of people know that, and I don't talk about it too much." "It's something that is really very much a personal pleasure for me, on the Fever tour, to look out and see the audience singing songs that I've played a major part in writing." http://www.bbc.co.uk/radio1/news/chartnews/030522_ivors.shtml

p i n g o

New member
לא נורא

אנחנו עדיין אוהבים את קיילי!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

eyalush001

New member
ברור!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|לב

קיילי שלנו האחת והיחידה!!!!!(שיר):

טוב לא שיר נאום!!!!! גם יפה גם חביבה גם אישיות נערצת גם אמנית נהדרת גם זמרת נהדרת גםבתאדם אחלה ו.......... די היא כזאתי נחמדה ממה שסיפרו לי מעריצים שפגשו אותה!!!!! אנימדברת עם כמה מאוסטרליה וכמה מכו מיני ערים בעולם אבל אני לא מאמינה להם בטח הם שיקרו לי.........

p i n g o

New member
לא תמיד היא הייתה נחמדה כל כך

אני מדבר עם מישהי מאוסטרליה, שקרובת משפחה שלה עבדה עם קיילי על הסט ב"שכנים", והיא אומרת שקיילי הייתה מאוד סנובית ולא נחמדה בכלל. הייתה לה אישיות נוראית וכמעט כולם לא אהבו אותה. מצד שני, אנחנו יודעים כמה תהפוכות נפש קיילי עברה מאז, ואני מעדיף לחשוב שהיא כבר יותר נחמדה מאז

באמת? קשה לי להאמין כי היא נראתה כו

כול כך תמימה אז........ גם אתה מתכתב עם כול מיני אנשימים בעולם? חי חי.. אבל אני לא יודעת אם הם מדברים אמת או לא כאלו להיפגש עם קיילי? הלוואי עלי ועל כולם........ נחלון שלי זה שיהיה לי וידיאו של ההופעות שלה אז פגישה איתה?? ואוו!!!

למעלה